Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 8
mmag spune:
Draga Roxana,
fetitele mele sunt sanatoase. Multumesc lui Dumnezeu pentru asta si-L rog sa ocroteasca toti copilasii.
Tia este fetita care se afla in grija unei prietene si cu ajutorul membrilor inimosi de pe acest forum, am gasit posibilitatea sa o ajutam pe Dana sa-i asigure Tiei o alimentatie cat mai diversificata si adecvata varstei si necesitatilor ei.
GabrielaG spune:
Fetelor,
Am vorbit ieri de doua ori cu Daniela. Tia si ceilalti copii sunt sanatosi si am inteles ca Daniela se descurca destul de greu. Eu am facut o lista cu ce are nevoie si saptamana viitoare sper sa primesc de la Bucuresti (Institutul de Bioresurse Naturale), produsele aglutenice, pt a mai avea. Fetele din Germania au fost foarte dragute si au trimis niste banuti pt asta.
Daniela va multumeste din suflet, si va roaga daca o puteti ajuta sa faca rost de un dulapior pentru hainute (imi spunea ca una din fete ar avea un magazin de mobila second hand). Eu am lansat intrebarea, poate e totusi cineva care nu are nevoie de dulap.( Oricum mai fac si eu cercetari in dreapta-stanga, poate gasesc).
Va pup,
Gabriela si baietii
madalina horsa spune:
Gabriela, eu aveam o prietena cu secondhand, dar de anul asta nu mai primeste decat textile, din mobila veche nu a mai ramas mai nimic.
Am vorbit si eu azi cu Magda si mi-a spus ca faci tu rost de papica, eu am fost plecata din tara si iar plec saptamana viitoare si nu am avut timp sa ma ocup.Dulap mai caut dar nu am amri sperante.
Hai ziua buna,
M
GabrielaG spune:
Dragele mele,
Ieri am fost la Daniela, mama Tiei. Este o femeie extraordinara ,, foarte puternica si o luptatoare. Are 3 copii frumosi si foarte bine ingrijiti. Le-am dus multe fructe: banane, portocale, banane si kiwi din banutii de la fetele din Germania.
Daniela va multumeste foarte mult pentru tot ce ati facut pentru ea: bani, hainute, alimente fara gluten, etc...
Alaltaieri fusese ziua Danielei si copiii i-au facut o surpriza de proportii. Au rugat-o sa se duca in camera cealata si in timpul acesta ei au ornat sufrageria, cu afise facut de manuta lor. Scria "La multi ani, mami" "Happy Birdthady", etc...aveau si niste baloane cu inimioare, felictari frumoase scrise de mana lor si drept cadou pt mama lor draga, aveau: o lucrare la geografie cu nota 9,50, inca o scrisorica si tot felul de felicitari scrise de ei si chiar facute de ei. Ba au avut si confetti si spunea Daniela, ca ei au cumparat 3 prajituri cu 2 zile inainte si le-au tinut pana de ziua ei. Au fost fantastici, caci ea, nu si-a permis sa faca nimic de ziua ei.
Cand o sa vina pachetul de la Bucuresti, o sa mai merg si va mai tin la curent, poate reusesc sa fac si ceva poze.
Pupici si multa sanatate, sunteti extraordinare,
Gabriela si baietii
ancutzelu spune:
Draga Gabriela,
A trecut ceva timp de la ultimul mesaj potat aici. Mai ai poate niste vesti despre Tia si mamica ei adoptiva?? Sunt bine, primesc in continuare ajutor??
Cu drag,
mmag spune:
Dragele mele,
abea astazi Gabriela a primit la posta pachetul cu produse de la Institutul de Bioresurse alimentare din Bucuresti. Cred ca a durat 2 saptamani de cand a lansat comanda si pana l-a primit.
Pachetul a ajuns la Daniela, care era disperata - nu mai avea cu ce sa-i pregateasca paine si alte bunatati.
Daniela mi-a spus ca pe 22 martie este ziua de nastere a Tiei.
mmag spune:
Draga Anca,
Daniela mi-a spus ca faina de la tine a fost incomparabil mai buna decat cea de la Institutul de Bioresurse alimentare.
Spunea ca a facut cu ea un cozonac mai ceva decat cu cea de 000.
Mai exista vre-o posibilitate sa mai obtinem faina din aceea?
ghinetz spune:
magda, cum ne mobilizam pentru 22 martie? haideti sa facem ceva frumos.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ancuta06 spune:
Magda,
zi-mi exact ce mai vrea, in afara de faina, si se rezolva. Eventual si ceva cantitati.
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, pe subiectul asta.....dar sunt prinsa in asa de multe, incat am uitat complet. mai amintiti-mi, din cand in cand
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
mmag spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
magda, cum ne mobilizam pentru 22 martie? haideti sa facem ceva frumos.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Si eu m-am gandit la asta, dar pe 12 martie este ziua de nastere a baietelului Danielei (Rares) si ma tem sa nu fie discrepanta intre sarbatorirea lui si a Tiei.