Cum procedeaza femeile inteligente?
intrebarea completa catre voi ar fi ceva de genul ,,cum procedeaza o femeie inteligenta atunci cind partenerul o minte?"
sau cum procedeaza o femeie inteligenta atunci cind pune intrebari si i se raspunde prin zimbete si ...tacere?
e bine sa lase lucrurile asa si sa-si vada interesul?sau....e mai bine sa rupa pisica?
haideti ca mor de curiozitate
si sint in dilema!
M.
Raspunsuri
cocolino spune:
Draga mea...conteaza mult si despre ce e vorba...Si mie mi s-a intimplat sa-l intreb pe sotul meu ceva despre care stiam adevarul si sa realizez cu cata seninatate ma minte. Pe moment n-am spus nimic,insa atunci cand se astepta mai putin, i-am trantit-o cu zambetul pe buze...Si crede-ma ca cel putin in cazul meu asta l-a lovit mai tare decat daca-i faceam scandal in momentul respectiv..ptr ca practic i-am dat de inteles ca desi nu spun nimic,sau ma fac ca plua si il las sa imi spuna el "adevarul", niciodata nu-mi scapa nimic...Si asta il ucide..E drept ca pana acum n-au fost minciuni grave...
Dar ca sa revenim la tine, cu ce te-a mintit??
Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
melina34 spune:
hmmmm, pai in primul rind minte prin natura profesiei;
dispare la diverse ,,actiuni" care nu se stie cit dureaza si unde au loc; n-am acces,intreb si raspunde pe ocolite, chestii vagi,generalitati (am avut o treaba, am de rezolvat o problema)chestii neverificabile pe motiv de confidentialitate si ,,e mai bine sa nu stii''....
ma intreb daca nu cumva pur si simplu din deformatie profesionala face asta si in viata personala, adica sub protectia faptului ca e in misiune pleaca cu zilele sau ,,are sedinte"...
M.
buli spune:
eu nu pot sa-ti spun cum procedeaza o femeie inteligenta, pot sa-ti spun cum procedez eu
ii pun intrebari "ajutatoare". adica ma invirt usor in jurul subievtului pina imi spune de buna voie.
sau daca nu si nu, il las sa creada ca m-a pacalit si i-o servesc finut cind nici nu se asteapta. fara repros, fara nik, doar asa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
mariagi spune:
CU CAP...
am incredere oarba in el pana la proba contrarie..cand ma invart capisica in jurul cozii si zdrang!cand i este lumea mai draga si crede ca m-a dovedit cu vrajeala..rup coada pisicii.ideea e ca,o femeie are al 6-lea simt.si e bine sa nu lase lucrurile sa treaca sau sa se agraveze.sa spui atunci cand simti ca este ceva in neregula.fara tipete si reprosuri.de cele mai multe ori temerile nu sunt justificate.dar mai bine sa previi decat sa tratezi!
bafta,
Maria
melina34 spune:
da, da pun si intrebari ajutatoare si...zimbeste sau ocoleste raspunsul;de multe ori renuntz caci imi dau seama ca intru in penibil, ca sint obositoare;oare dezvolt o obsesie, dau in patologic!!?
faza cu ,,astept si cind ii este lumea mai draga i-o servesc'' o s-o aplic in cele mai calde momente, atunci cind la orice s-ar gindi numai la asta nu;offf, cursuri de strategii de viatza nu tzine nimeni??
de la o vreme si eu am inceput sa ma inchid fata de el,nu-l mai intreb, nu mai povestesc despre mine, zimbesc ca si cum totul e in regula, ma comport exact asa cum vad ca ii place si nu-l deranjeaza desigur dar cel de-al 6-lea simtz nu-mi da pace:simt ca pluteste ceva in aer!
va citesc cu placere si de acum incolo, continuati!
M.
buli spune:
la noi mai este si faza: ce poti tu sa faci, pot si eu si inca muuuult mai bine
ce, io nu pot fi misterioasa?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
kikimi spune:
nu pot spune inteligente si nici ca asta e reteta, dar la mine tine cam asa, il incurajez sa spuna, foarte prietenesc, il tratez ca pe prietena mea cea buna. si nu i le-am "trantit" niciodata in fata nu de alta dar risc sa nu-mi mai spuna niciodata nimic. cateodata sunt foarte atenta la acea strategie arhicunoscuta: cu vecina si cu detergentul, da vecina ce detergent foloseste unul mai prost eu il folosesc pe cel bun.... asa si eu, el nu calca pe bec, dar prietenul lui? suntem ca doi prieteni care chicotesc pe seama altuia, dar nu-i insel increderea ca a fost sincer si mi-a spus, si nici nu fac un act de bravada din faptul ca l-am prins cu minciuna minciunica. ma gandesc eu unde am gresit si ce sa fac sa schimb situatia. dar asta e situatia la noi in familie, unde eu nu-mi tin barbatul pe coji de nuci. la sora-mea in familie nu s-ar putea intampla asa ceva, ea e o fiara dezlantuita daca banuieste ceva...vaaai sarmanu'
canuta-om-sucit spune:
Dar ce te fac cand tot el iti spune adevarul apoi dupa un timp cand ii relatezi intamplarea spune ca nu e adevarat si te minte stiind foarte clar ca tu stii de fapt adevarul si incearca sa te prosteasca pur si simplu luindu-l pe nu-i adevarat in brate. Ei uite... pe mine fazele astea ma innebunesc de-a dreptul si ma enerveaza la culme, de nu mai tin cu rabdare sau lugu, lugu.
aura
canuta-om-sucit spune:
Ah si am uitat sa mai spun ca daca i-o servesc nu are nici un fel de reactie, pur si simplu nu ii pasa parca. Nu vad nici un fel de sentiment de vinovatie pe fata lui sau in comportament. E nu stiu... nu am cuvinte uneori imi vine sa il iau la palme sa se trezeasca.
aura