Cum procedeaza femeile inteligente?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Melina,

si daca ai 'dispare' si tu tot la diverse actiuni, el cum ar reactiona? Du-te cu o prietena sau singura la spectacol, cinema, vizite fara sa-i spui nimic si vezi cum reactioneaza.

Pupici

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de melina34

intrebarea completa catre voi ar fi ceva de genul ,,cum procedeaza o femeie inteligenta atunci cind partenerul o minte?"
haideti ca mor de curiozitate
si sint in dilema!

na, ca discutia de la In 1 sau 2 despre fosti mi-a adus aminte ce tantalica am fost eu cu exul meu. bine de voi ca macar va dati seama ca va minte, eu nici atata lucru nu vedeam, daramite sa-i mai aplic strategii de scos adevarul cu clestele. ce zicea, aia era, luam de bun. asta voiam sa spun, ca nu stiu cum procedeaza o femeie inteligenta, dar as putea sa-ti spun cum a procedat una tantalica asa ca mine, daca te intereseaza cred ca e mai rau cand te minte si stii ca te minte, hm...conteaza insa daca sunteti casatoriti sau nu. daca nu, mai poti repara ceva in viata ta, la asta ma refer, alegand fuga cu o suta la ora.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

[
[/quote]

ce tantalica am fost eu cu exul meu. bine de voi ca macar va dati seama ca va minte, eu nici atata lucru nu vedeam, daramite sa-i mai aplic strategii de scos adevarul cu clestele. ce zicea, aia era, luam de bun. asta voiam sa spun, ca nu stiu cum procedeaza o femeie inteligenta, dar as putea sa-ti spun cum a procedat una tantalica asa ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Melina, stii ceva? Sincer, imi pare rau sa aud ca are o meserie dintr-acelea, la care se poate fofila.. Cunosc aceste tertipuri....FOAAARTE bine,ptr ca si fratele meu e politist si are aceleasi strategii..Insa asa cum ti-a mai spus cineva aici,incearca si tu srategia cu "Am o treaba;,sau merg la o prietena..si prietena aceea sa te caute "intimplator",dandu-i astfel ocazia sa-si puna semne de intrebare...; ma duc prin oras...;sau merg la mama; sau ma duc pe la nasi, frate sau alte persoane ... pe care le poti vizita.."
Eu zic ca prin puterea exemplului il poti face sa inteleaga cel mai bine ce te deranjeaza si pe tine. Insa incearca sa faci aceste lucruri in zilele sau momentele in care stii ca el este acasa sau ca ar vrea sa va faceti un program comun, ptr ca altfel, daca el e "la sv" si tu ii spui ca "ai o treaba"..nu va fi afectat,ba chiar isi va motiva plecarea ta,prin plictiseala.. INtelegi?? Si fara certuri, fara scandaluri sau discutii interminabile.. Daca el se va sesiza si va reactiona, zambeste-i si cu cel mai mare calm cu putinta(desi iti vine sa-l omori...) intreaba-l :"Esti gelos iubitule? sauDar de ce te deranjeaza asta dragule? ".. Uite sa-ti dau un ex personal : Sotul meu isi facuse un obicei din a pleca de 1-2 ori/sapatamana "la o bere cu baietii; la un biliard..etc" Initial nu m-a deranjat asta,ptr ca sunt o fata desteapta si pot intelege nevoia de intimitate a lor(se mai injura, se mai uita,nevinovat,dupa fete..etc) asa cum si noi fetele simtim cateodata nevoia de o cafea, de o barfa asa ca intre fete..Bun..Numai ca Dl meu incepuse sa indeseasca aceste iesiri de unul singur,ba mai mult incepuse sa iasa la sf de saptam la zile de nastere,sau alte aniversari cu colegii de sv,fara "jumatati"..OK,mi-am zis..Stai asa ca ti-o coc eu.. L-am lasat pana la urmatoarea data cand m-a anuntat ca vrea sa iasa..si i-am spus ca din acea seara voi avea si eu iesirile mele "cu fetele"..."care fete?" ma intreaba el surprins..M-am uitat la el zambind si l-am intrebat :"dar eu te intreb cu care baieti??" Atunci,pe un ton cat se poate de calm i-am explicat ca suntem o familie si mi se pare normal sa avem un program comun..Daca el nu intelege acest lucru, atunci vom avea fiecare programul lui liber..si ca de cate ori va iesi el singur, voi iesi si eu singura..
Ei vreau sa va anunt ca din acel moment n-a mai solicitat nici o iesire solo, ba mai mult atunci cand vroia sa iasa la o bere sau un biliard, nu iesea decat daca il insoteam si eu..
Cam asta este ..Sper ca nu v-am plictisit,dar sotii sau iubitii nostrii nu ar trebui sa se invete cu faptul ca noi suntem intotdeauna acasa,nu iesim nicodata cu prietenele,sau..nu ne facem programe separate...Pentru ca in momentul cand vom vrea acest lucru, li se va parea absurd..si...nu e normal....

Coca 29 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

cocolino,si daca noi ne facem program cu fetele sau singurele eventual,nu li se va parea si lor normal sa faca acelasi lucru cu baietii?!noi am stabilit de la inceput ca daca vrea iesiri cu baieti merg si eu.pai cum adica,el se duce la biliar si eu sa stau acasa si sa-l astept cu masa pusa?!s-au dus vremurile acelea.dar la noi ,cel putin pana acum,nu s-au ivit discutii de genul asata.sotul meu imi zice mereu ca s-a distrat destul pana sa ma cunoasca pe mine si nu mai are chef de intalneli cu baietii fara mine..si sa vedeti ce-mi creste inima de placere.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Poate ca sunt eu mai demodata sau pur si simplu mai norocoasa... Pt mine, relatia dintre soti trebuie sa fie una de prietenie si incredere reciproca, asa cum spune Kikimi, sotul meu este omul caruia pot sa-i spun orice si pe care il incurajez sa-mi spuna orice ... Si se creeaza intre noi o relatie de complicitate, in momentul in care vorbim despre evenimente sau persoane pe care le cunoastem amindoi ...
Daca te-apuci sa te joci de-a soarecele si pisica, sau sa-l intimpini cu zimbete cu subintelesuri sau mai stiu eu ce tactici sofisticate sa aplici ... s-ar putea sa mearga, dar mie personal mi se pare ca o relatie de genul asta e foarte obositoare, si iti uzeaza nervii ...
Esential intr-o relatie este comunicarea, dupa parerea mea, si posibilitatea de a fi tu insuti. Daca nu poti sa-i spui celui de linga tine ce te deranjeaza sau daca degeaba ii spui, ca nu-l intereseaza, si trebuie sa pretinzi ca esti ceea ce nu esti ca sa-l tii linga tine ... e trist si dureros.
Scuze ca m-am intins, poate pe linga subiect, sfatul meu este sa incerci sa comunici cu el si sa vezi daca e la fel de secretos si in viata personala ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu sunt mai mult egoista decat inteligenta. Nu-mi pierd vremea cu tactici subtile, asa cum spunea si bogdanai, rup pisica, fac scandal (e normal sa fiu revoltata, asa ca ma descarc pt. ca nu-i bine sa acumulezi energii negative, urlu, sparg vesela de la soacra-mea , etc) si mai vorbim dup-aia. O singura viatza am si nu cred in spiritul sacrificiului tip "taci mama si inghite c-asa se tzine o casnicie" sa ma trezesc dupa 30 de ani ca nu ma respecta sau are 5 amante. Asa cum eu am venit cu dragoste si sinceritate in casnicia noastra, am pretentzia sa mi se spuna in fatza niste treburi - suport foarte bine, apreciez gestul (n-are sens sa ne macinam si sa pierdem vremea aiurea de dragul unei diplomatzii tampite) si problema pana la urma are destule solutzii, vedem care se potriveste, nu???

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu vad cam asa:
1. faci circ, dar mai exista cale de intoarcere, te impaci, isi face " mea pulpa" ca sa zic, si d-aici toate bune
2.taci un an, te uitzi la el cum te minte, dar zi de zi stiind ca te minte acumulezi ura. Dupa un an in care ajungi sa-l urasti, mai potzi face ceva? asta-i intrebarea mea. Mai bine scandal pe moment si o portitza de impacare.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

fetelor, dar am fost gresit inteleasa, eu nu militez pentru acceptarea minciunii, ci pentru prevenirea ei, exact cum mi-a sustinut si bogdanai punctul de vedere, iar cu inselatul...
tatal meu inainte de a muri am avut o discutie cu el si mi-a spus asa: "barbatul e ca soarecul, mai schimba gaura din cand in cand, dar dupa aceea intotdeauna revine cu placere la aia veche." atunci n-am inteles, dupa ani si ani de zile am inteles ce a vrut sa spuna tatal meu.
imi cer scuze fetelor n-am vrut sa fiu brutala si nici vulgara, ci doar e un adevar pe care trebuie sa-l acceptam oricat am crede noi ca daca ne smulgem parul din cap de nervi, n-o sa incerce niciodata, si n-o sa vizese... sa fim serioase... din contra nu uitati povestea cu "fructul oprit". dar asta difera de la om la om. sotul meu nu m-ar fi acceptat atatia ani langa el daca ma crizam la fiecare presupunere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

"barbatul e ca soarecul, mai schimba gaura din cand in cand, dar dupa aceea intotdeauna revine cu placere la aia veche."

puteti spune ca sunt...nu stiu...incuiata,demodata,etc,etc...dar eu asa ceva nu accept.suntem casatoriti doar de doi ani,deci nu pot spune ca am mare experienta.dar,din fericire,eu o am alaturi pe mama soacra care ma invata cum sa fiu o sotie...hmmm...in primul rand buna si apoi una care stie ce vrea.suntem amandoua geloase si posesive.nu concepem ca sotul sa iasa "cu baietii".s-a intamplat de putine ori sa mearga razvan undeva fara mine,si atunci in interes de afaceri,unde eu nu vreau sa dau buzna ca musca-n lapte.
am noroc insa de barbat bun,sensibil si care nu stie sa minta,lucru pe care il apreciez la el.eu am ochii mereu deschisi,chiar daca am incredere in el.
iar daca as sti ca ma minte,moaaamaaa,nu m-as putea abtine.eu cer explicatii,intreb,iar cand am un feeling mai greu sa ma pacaleasca cineva.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput