Cum procedeaza femeile inteligente?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by amik

"barbatul e ca soarecul, mai schimba gaura din cand in cand, dar dupa aceea intotdeauna revine cu placere la aia veche."

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Asta mi-a placut. E super !!!
Cerand permisiunea, evident, am sa o bag la memorie si am sa o utilizez „cand imi va fi greu” !!!
!!!

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

quote:
Originally posted by kikimi

"barbatul e ca soarecul, mai schimba gaura din cand in cand, dar dupa aceea intotdeauna revine cu placere la aia veche."

Problema cu soriceii astia este ca au impresia ca vechea lor vizuina o sa ramana neocupata asteptandu-l calduta. Ei bine, daca intre timp trece un alt soarece pe acolo si ocupa vizuina!!!!!

Ca raspuns la intrebare, si eu sunt destul de impulsiva si nu pot sa fiu foarte diplomata daca simt ca imi ascunde ceva. Asa ca in general zic ce am de zis. Insa am mare incredere in sot si nu ma chinui sa-l prind cu mata in sac. Desi si el are un program foarte greu de "urmarit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si daca are un program dificil de uramarit nu revenim la increderea initiala investita in ei?!si atunci cum este mai bine?fidela si increzatoare,sau versata si neincrezatoare?si sincera sa fiu sa stiu ca barbatul meu a mai fost si pe la alte sau alta "gaura de soarece"nu ar mai manca cascaval cald acasa.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

sint de acord cu Sobo, in sensul k ei prea sint siguri k nu se ocupa locul in lipsa lor;pe de alta parte exista sotii care prefera sa nu-si intrebe jumatatile, prefera sa mearga pe burta pt a pastra linistea familiei;
e totusi vorba de feeling, sint sigura k se simte atunci cind ceva nu e in regula;

M.

Mergi la inceput