Mamici noiembrie decembrie 2004(86)
Raspunsuri - Pagina 6
dama spune:
quote:
Originally posted by Dena
... dintre fetele care deja au nascut si care sunt disponibile cat de cat (stiu ca sunt ft ocupate) pt un dialog scurt, cine a avut cezariana?? Tineti cumva si o astfel de evidenta pe listuta de nasteri sau ma rog... altcumva?
Dati-mi si mie numele lor.
Multumesc mult!!!
Dena , din fetele care au nascut deja (cele din listutza) Jasmine si Bits au facut cezariana de nevoie (asa s-a cerut la momentul respectiv), iar Moss, Diana2004 si Adrianna, cezariene programate. Restul au nascut normal (sper sa nu gresesc si sa mai fie vreuna care a nascut prin cezariana). Si, da, cred ca ar trebui mentionat si in listutza, desi nu prea mai e loc
39 saptamanipozitze
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Bobita
TRY[/red], asta cu statul al sin poate bebe nu se satura, poti sa-i faci proba laptelui sa vezi cit ia in greutate la fiecare masa. Adica il cintaresti inainte si dupa masa.
bobitzule, nu stiu cuma fost la tine, dar la mine a fost cel mai mare chin si cea mai mare greseala pe care am facut-o cu copilul proba asta a suptului - nici la dusmani n-as recomanda!

ai practicat-o tu sau o recomanzi din auzite?
pe langa ca e deprimant, mai ajungi si la concluzia ca oricum nu ia destul - din cauza aberatiei asteia de proba, mama m-a intracat la 3 luni si eu ar fi trebuit s-o intarc pe ile la 1 luna! (dar m-am incapatanat sa alaptez in continuare!)
eu zic sa ii dea cat de des cere si poate
cat poate... sanii vor mari lactatia daca este cerere mai maretry, sa mananci bine de tot, carnita consistenta, da? pt alex!

si sunt si impotriva suplimentelor, pentru ca asta diminueaza lactatia... practic, laptele creste pe masura nevoilor copilului...
Eliza5 spune:
Miche, cred ca te las singura la pediatru. Pai tu vezi ce vreme e afara?
Asa de bine e in varful patului..
Dar ma bucur ca mergi tu si o sa te storc de informatii sa-mi zici ce impresie ti-a facut si despre ce ati discutat ![]()
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
dama spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
bobitzule, nu stiu cuma fost la tine, dar la mine a fost cel mai mare chin si cea mai mare greseala pe care am facut-o cu copilul proba asta a suptului - nici la dusmani n-as recomanda!
ai practicat-o tu sau o recomanzi din auzite?
pe langa ca e deprimant, mai ajungi si la concluzia ca oricum nu ia destul - din cauza aberatiei asteia de proba, mama m-a intracat la 3 luni si eu ar fi trebuit s-o intarc pe ile la 1 luna! (dar m-am incapatanat sa alaptez in continuare!)
eu zic sa ii dea cat de des cere si poatecat poate... sanii vor mari lactatia daca este cerere mai mare
try, sa mananci bine de tot, carnita consistenta, da? pt alex!
si sunt si impotriva suplimentelor, pentru ca asta diminueaza lactatia... practic, laptele creste pe masura nevoilor copilului...
Gandacelule
, vorbesti ca din carte si ai dreptate. Exact asa ne-a spus si noua moasa la curs. Fara cantar si fara suplimente si sa ne incapatanam in a-l alapta pe bebe pt ca el cu timpul isi va face programul normal de masa (asta daca la inceput avem doar senzatia ca nu se satura si ca cere continuu sanul) si cantitatea de laptic creste in functie de cerere.
39 saptamanipozitze
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by Michequote:
Originally posted by Eliza5
Care va sa zica ma lasati singura...
Maine oricum nu te las singura , ca merg la control!!!
Si maine aflu date precise
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
La ce ora vii la Municipal? S-ar putea sa fiu la Terapie Intensiva...

Onitza, multumesc de urari!

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
Miche spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
La ce ora vii la Municipal? S-ar putea sa fiu la Terapie Intensiva...
vin dimineata devreme, pe la 8.30 -9.. nu cred ca te baga asa devreme.
am sunat oricum la pediatru si a zis ca nu e nevoie neapara sa mergem acolo. Putem da la spital nr ei de telefon si numele , si cand venim acasa , o sunam , si vine ea la noi.
Eu oricum ies afara , ca merg la cosmetica...
De, vreau sa ma fac frumoasa , sa-i placa lui asta micu de mine!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
onitza spune:
ELIZA, si eu vin maine la Municipal...la ora 12.00...sa te caut? Mai bine te las sa te odihnesti, sa te refaci...o sa fii zombi...mai bine dau o fuga si vineri...ce zici? Poate am sanse sa-ti vad minunea...
Cam pe unde te gasesc?? Ca e maaaaare Municipalul asta...
Asadar maine la ora 12.00 ma duc la eco, sa vad daca mi s-a intors flacaul, desi din ce-mi dau eu seama, nop, nu s-a intors...oricum vreau sa stiu neaparat ce greutate are si ce mai face dragul de el, cum e cu placenta...si alte lucruri importante...Abia astept, ma emotioneaza fieacare intalnire cu el, simt o mare nerabdare sa-l vad , sa-mi spuna cineva (doc.) ca e bine, creste frumos si e voinic...dar n-o mao fi mult pana departe, cand o sa-l tin si-n brate..![]()
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
Bobita spune:
Gindacelule, tu esti gigi contra![]()
Eu asa am facut la Maria, trebuie sa iti povestesc cu amanunte de ce si cum? Daca da, iti trimit PM
Mie medicul pediatru mi-a recomandat.
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
gandacelu spune:
fetele, pe mine ma bumbaceste bebe in dreapta jos de m-a omorat!
are manutele acolo cred... nu ma loveste, ca e delicat, nu ca ile fotbalista
, dar se tot rasuceste si da din coate de

scoate cate o mana de cred ca-mi rupe splina!
parca acum sunt mai bine... parca l-as vedea pe ioachim... numa sa ma tina!![]()
gandacelu spune:
bobi, si mie mi-a recomandat dna dr pediatru si-am fost la un pas sa ma arunc pe geam!
nu te supara, fiecare recomanda ce crede ca e mai bine
.... nu am nimic cu tine... cat despre gigi contra, NU TE CONTRAZIC!!!![]()
![]()
![]()