Mamici noiembrie decembrie 2004(86)
Raspunsuri - Pagina 5

Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
miche, daca e pe marti cred ca vom fi colege!
Care va sa zica ma lasati singura...

Eu pana marti sper sa ma externez totusi... Adica ma internez maine dimineata si poate chiar ma opereaza pe loc. Si probabil o sa stau pana luni sau marti, ceva de genul asta.
Eu acuma ma gandesc oare ce am voie sa mananc dupa cezariana? Oare sa-mi pun in bagaj niste biscuitei, ceva?
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Dena spune:
Buna fetelor si felicitari pt cele ce ati mai nascut intre timp. Sa va traiasca bebeii. Curaj mult si rabdare celor ce mai au de asteptat pana la nastere.
As avea si eu o intrebare: dintre fetele care deja au nascut si care sunt disponibile cat de cat (stiu ca sunt ft ocupate) pt un dialog scurt, cine a avut cezariana?? Tineti cumva si o astfel de evidenta pe listuta de nasteri sau ma rog... altcumva?
Dati-mi si mie numele lor.
Multumesc mult!!!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

LuminitaB spune:
Salutare fetele,
Am facut un up-date rapid la ce-ati mai scris pina acum, m-am uitat la pozele lui Alex al lui Try si mi-au dat lacrimile de fericire cind le-am vazut. Un bebel minunat cum va doresc sa fie si ai vosti. Mi-au dat lacrimile pentru ca m-au impresionat foarte mult pozele cu Alex abia scos din burtica si in bratele mamicii lui fericite, cu taticul alaturi facind poze. Mi-as dori foarte mult sa se intimple si la noi asa dar sotul meu spune ca el nu rezista si...Mie mi se pare ca acele clipe sunt de neuitat in viata unei familii si ca asa trebuie sa fie familia impreuna in momentul aparitiei unui bebel. Nu stiu cum as putea sa-l conving pe al meu sot sa vina cu mine...
Gata cu lamentarile, de fapt am o stare de spirit foarte buna, am fost ieri la doctorita si am numai vesti bune: bebele este cu capul in jos, voi putea naste natural si este la fel de nerabdator ca si mine sa ne vedem. Eu am DPN 6 dec si am intrebat-o pe dr daca apuc decembrie si mi-a zis ca ea crede ca nu fiindca bebele e mare( BPD 9.27cm, 3087 g) si polacenta da semne de maturitate. Asa ca m-a reprogramat pentru consult in maternitate pe 27.11 cind este ea de garda. Se patre ca nu sunt singura care ma grabesc
Va pup pe toate
LuminitaB

Bobita spune:
TRY, DIANA felicitari. Sa aveti bebici sanatosi, voinici si mincaciosi.
TRY, asta cu statul al sin poate bebe nu se satura, poti sa-i faci proba laptelui sa vezi cit ia in greutate la fiecare masa. Adica il cintaresti inainte si dupa masa.
Acomodarea lui bebe cu lumea exterioara dureaza cam 1-2 luni. Nu stiu in ce tara (vezi Discovery) oamenii de stiinta realiz. simulatoare pentru bb, care redau bataile de inima ale mamei, caci bb sunt obisnuiti cu aceste batai si de aceea le este greu cind ies afara caci nu mai aud aceste batai. De aici si stare de liniste a lui bb cind sta pe mama lui sau linga ea.
Fetelor voi va faceti planuri de nastere eu inca mai am de asteptat vreo luna si juma. Oricum pe 13 dec. ma duc la medic sa-l intreb daca poate sa-mi induca nasterea in saptamina aceea, caci vreau sa fac sarbatorile acasa.
Mie ieri dinnou mi-a fost rau la birou, plus imi dadea bb niste suturi in ficat de ziceam ca sparge ceva pe acolo, apoi acasa facea tumbe din dr. in stg. burtii.
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

onitza spune:
Neata' burticutze si mamicutze!!!!
M-am trezit cu cafeaua in glanda si am zis: hai ca una mica merge...doar de data asta!!!!
Ce facem azi? Pe cine mai sarbatorim??? Eu am berea la rece, prgatita, deci...sa nu o lasam sa astepte, nu??? MIche, Gandacico, ne faceti o surpriza? Sau o lasati pe Eliza la inaintare...
Mey, ma termina vremea asta, nici nu-mi vine sa ies, dar nici in casa n-as sta...
Stiti ce-am observat de o sapt.? Ca ma dot sfarcurile raaaau doar la atingere.SUnt mai sensibile, se simte clar..la voi cum e???
ELIZA, NASTERE USOARA SI RECUPERARE SI MAI USOARA!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

olga_stan spune:
neata gravidutelor si noilor mamici!
felicitari pentru proaspetele mamici! vad ca sunteti toate nerabdatoare sa nasteti. eu am sunat-o pe andreap sa vad cum se simte si cum se descurca cu comoara ei...ei bine era tare mandra de ea si de fetita ei. am observat ca sarcina a schimbat-o putin, vorbea foarte calm si cu multa caldura in suflet...nu mai era ea ce plina de verba si tare vorbareata. cel mai mult mi-a placut ca a nascut normal (stiti ca ea era o fricoasa convinsa si inca nu era hotarata cum sa nasca), deci a nascut normal si intr-o ora era scapata de toate chinurile nasterii...deci este o norocoasa... si ea isi facea atatea grigi referitor la durere.
m-am uitat la toate pozele cu bebelusi si sunt superbe toate, frumosi toti copii!! emotionant!! felicitari pentru proaspetele mamici!! si pentru proaspetii tatici!!
olga

Miche spune:
quote:
Originally posted by LuminitaB
Eu am DPN 6 dec si am intrebat-o pe dr daca apuc decembrie si mi-a zis ca ea crede ca nu fiindca bebele e mare( BPD 9.27cm, 3087 g) si polacenta da semne de maturitate. Asa ca m-a reprogramat pentru consult in maternitate pe 27.11 cind este ea de garda. Se patre ca nu sunt singura care ma grabesc
Va pup pe toate
LuminitaB
Nici vorba ca esti singura!!!

stii cumva ce grad de maturitate are exact?
si la ce doc esti???
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Miche spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Care va sa zica ma lasati singura...
Maine oricum nu te las singura , ca merg la control!!!
Si maine aflu date precise

Azi vreau sa merg sa vorbesc cu doc pediatru care mi-ai recomandat-o.
Te sun sa mergem impreuna? E aproape de noi..

DPN 27 NOV

Miche spune:
quote:
Originally posted by onitza
Ce facem azi? Pe cine mai sarbatorim??? Eu am berea la rece, prgatita, deci...sa nu o lasam sa astepte, nu??? MIche, Gandacico, ne faceti o surpriza? Sau o lasati pe Eliza la inaintare...
inca nu Onitza , inca nu!
Vad ca ti-am transmis nerabdarea... si nu mai vorbi de bere!!

DPN 27 NOV