Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche, daca e pe marti cred ca vom fi colege!

cat despre lista, nu stiu... julyjuly a scris recent, eu zic ca deja a nascut, dar hannen, de ex, era f activa la inceput (n-o uit cu corcodusele...) si apoi a disparut brusc, desi am mai vazut-o pe alte sectiuni de forum... poate a pierdut sarcina, cine stie?

nu incercam sa le contactam pe pm mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor julyjuly inca nu a nascut ...tocmai am vazut acum tot la odiseea sarcinii in 40 de sapt, la "tarife nastere" ca a scris un mesaj si zicea ca nu a nascut ci ca urmeaza sa nasca.
va pup pe toate si va urez o noapte linistita si somn usor fara insomnii.pe maine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

miche, daca e pe marti cred ca vom fi colege!

cat despre lista, nu stiu... julyjuly a scris recent, eu zic ca deja a nascut, dar hannen, de ex, era f activa la inceput (n-o uit cu corcodusele...) si apoi a disparut brusc, desi am mai vazut-o pe alte sectiuni de forum... poate a pierdut sarcina, cine stie?

nu incercam sa le contactam pe pm mai bine?

...julyjuly nu a nascuta caci a postat astazi la Tarife nastere aici pe forum, iar Hannen nu a pierdut sarcina, dar cred ca a nascut caci a trecut de 40 saptamani.
...mai, fetelor, nu le mai asteptati pe cele care nu au nascut sau nu ne-au anuntat inca...daca va vine, dati-i drumul.
...si voi va luati dupa prezicerile sotilor ... pai daca ar fi sa asculte bebe meu ce zice tac-su, si anume ca o sa vina pe 1 dec, cred ca o sa si innebunesc pana atunci...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

damanici daca vorbeam sa ne sincronizam asa nu reuseam...am scris amandoua despre acelasi lucru la aceeasi ora 21,04

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Asa care va sa zica!
am priceput ce-i cu ele doua!
dar restul???

ca io am contractii

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

damanici daca vorbeam sa ne sincronizam asa nu reuseam...am scris amandoua despre acelasi lucru la aceeasi ora 21,04

Monica asa e, am vazut si eu, dar se pare ca tu ai fost mai rapida totusi (poate la secundar)

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

Asa care va sa zica!
dar restul???

ca io am contractii

Mai Michelina, ia stai tu cumintica, nu ziceai ca dr ti-a zis ca mai ai vreo 10 zile? De ce crei tu cu totdinadinsul s-o contrazici pe d-na dr? Sa lasam fetele sa nasca linistite, nu sa le impingem asa de la spate ...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

quote:
Originally posted by Miche

Asa care va sa zica!
dar restul???

ca io am contractii

Mai Michelina, ia stai tu cumintica, nu ziceai ca dr ti-a zis ca mai ai vreo 10 zile? De ce crei tu cu totdinadinsul s-o contrazici pe d-na dr? Sa lasam fetele sa nasca linistite, nu sa le impingem asa de la spate ...

39 saptamani
pozitze

nu stiu ce am ..

parca ma mananca in

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

merg sa dorm mai bine...
poate m-am agitat cam mult azi
noapte buna si.. poate oi gasi vreo insomniaca daca ma apuca iar..

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey FELIS, mey, ce sa zic, cam asemanator:
1. avem DPN-ul aproape, tu pe 7 dec, eu pe 8 dec;
2. nici al meu nu e intors;
3. si mie mi s-a apus ca e mare copilul, deci sanse putine sa se intoarca - concluzia cezariana;
4. si bebeul meu tot tzutzurel are!!!

Tu cum te simti cand tocmai ai aflat ca e foarte posibil sa fie cezariana? Te-a afectat in vreum fel vestea, nu d.p.d.v. al bebeului, ci al tau, ca femeie? Banuiesc ca nu se mai pune problema de dat examen in decembrie!!!
Si eu vreau sa scap mai repede, dar nu stiu de ce as prefera sa fie 1 decembrie, recunosc nu este decat un moft, adica eu sunt pe 1 iunie, tati pe 1 sept, si mi-as dori ca bebe sa fie pe 1 dec., dar nu zic nimic, doc. mea e de garda pe 27 nov., deci ma indoiesc sa fie si pe 1 dec., dar o sa o interb totusi daca e de acord asa.
Am mai obs. ca doctorul tau a discutat cu tine si mi-a placut mult. Bravo lui, om cu suflet si de bun simt!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput