Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor si in special Fulguletz , ca vaz ca tu te-ai ocupat acu de lista.. am o mare problema.
Io nu pot naste ca vaz ca lista e taaare lunga inaintea mea. Si vorba Irinei , nasterea e abia la mijlocul inceputului.
Cine si ce stie de fetele care trebuiau sa nasca???
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov

Ar cam trebui sa avem vesti!!
Sa nu se supere pe mine... dar la fiecare contractie ma uit pe lista si cand le vaz nenascute... imi vine sa-mi bag dop!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche, eu daca nu stau la pat, a doua zi ma tavalesc de durere... nici nu ma mai pot misca de pe-o parte pe alta

asa ca prefer sa stau la pat, mai ales ca eu depind de programul dnei dr... mi-a zis ca pana luni nu nasc... si asa trebuie sa fie! ca nu ma are in evidenta! asa ca stau cuminte, ce sa fac!

fetele, am o surpriza si pt voi si pt bebici www.fact-index.com/n/no/november.html" target="_blank">aici

puteti gasi personalitatile nascute in aceste zile sau in tot cursul anului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

felicitari proaspetelor mamici ...

imi pare rau ca un am apucat sa scriu listutza insa nu am mai intrat de atunci ca stam mai toata ziulica in pat la caldurica si la somnica....au inceput durerile zilnice dar f rare ca la ciclu si la spate si si la burtica, insa trec daca stau cumintica in pat. ca doar mai avem ... abea am intrat in 35 sapt.

fulgulet intrebai decembristele daca mai avem rabdare.... NUUUUUUUUU NU MAI AVEM, EU CEL PUTIN SIMT CA TURBEZZZZZZZZZZ asa de mult imi doresc sa imi tin puiutzul in brate, sa ii vad chipul, sa ii vad ochisorii si sa ii vad guritza cum imi zambeste..ma topesc deja......

acum iar fugim ca tb sa terminam de facut salata de boeuf. pupicim dulce la voi totiiiii ...

anne-marry 35 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miche, DBP=9,1 are si bebelina mea, si noi doua avem acelasi DPN...
Coincidenta ar fi la gramaj... ca mie mi-a zis tot 3040 gr.!

Sotul meu are aceeasi senzatie ca f. curand o sa se-ntample (are tot felul de vise, saracu')... de aceea insista sa mergem cat mai repede pentru internare.
Ii e tare groaza sa conduca cu mine (potential) in travaliu... zice ca da masina oricui... da' el nu merge 2,5 ore cu mine nascand (cat facem noi din Baia Mare pana la Cluj).

Eu nu simt senzatia aceea ca bebe e foarte aproape de iesire, dar ma doare zona inghinala ca si cum as fi facut sfoara de 20 de ori...si asta de vreo cateva zile bune...

Simona, tin pumnii!!!! Sa fie totul perfect!!!

Dana - sapt.38
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

pai sa-ti traiasca flacaul , Felis !!
Si ce dragut ca i-ai vazut fata!
Si eu am fost azi la eco , dar eu n-am vazut nimic. Doar sotul i-a vazut-o , a zis ca mesteca ceva..

Sa stii ca eu am patit exact invers . Credeam ca-i mangai capul , il puneam pe taica-su sa-l pupe , si cand colo , ce credeam eu ca-i cap era fundul!
Oricum , trebuia sa fi intrebat doctorul daca sunt sanse sa se intoarca!

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Miche, DBP=9,1 are si bebelina mea, si noi doua avem acelasi DPN...
Coincidenta ar fi la gramaj... ca mie mi-a zis tot 3040 gr.!

Sotul meu are aceeasi senzatie ca f. curand o sa se-ntample (are tot felul de vise, saracu')... de aceea insista sa mergem cat mai repede pentru internare.

Pai asa o fi!! Ca se spune ca baietii sunt mai caposi!!!(acolo cu 2 mm )
Chiar azi dimineata ma uitam la pozele tale si il puneam pe sotul meu sa compare burtile.. burta mea e mai mare decat in ultima poza, si sotul spunea ca avem la fel , doar ca a mea sta tuguiata..

In timp ce scriu aici , mai trag o "simulare "a mulsului... si se umple sfarcul de broboane ...

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Michelina, daca te mai tin picioarele, poti sa vii si cu patinele...hehe...parca te si vad...cu burtoaia pe patine

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

miche, eu daca nu stau la pat, a doua zi ma tavalesc de durere... nici nu ma mai pot misca de pe-o parte pe alta

Imi pare rau ca ai dureri...
La mine ma doare jos , unde apasa el, dar am scapat de stresul ca ce ma fac daca nasc prea devreme si de celalat stres , daca nu vine doc nopatea... (ca eu sper sa nu ma lase..)
Oricum , si eu as prefera sa nasc marti.. ca e de garda si m-as simti mai in siguranta, si mai usurata de durei.. ca mie asa mi se intampla, daca o vad imi trece durerea

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Miche

Fetelor si in special Fulguletz , ca vaz ca tu te-ai ocupat acu de lista.. am o mare problema.
Io nu pot naste ca vaz ca lista e taaare lunga inaintea mea. Si vorba Irinei , nasterea e abia la mijlocul inceputului.
Cine si ce stie de fetele care trebuiau sa nasca???
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov
Ar cam trebui sa avem vesti!!
Sa nu se supere pe mine... dar la fiecare contractie ma uit pe lista si cand le vaz nenascute... imi vine sa-mi bag dop!

astept propunerile voastre...

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

Michelina, daca te mai tin picioarele, poti sa vii si cu patinele...hehe...parca te si vad...cu burtoaia pe patine

poze

abia astept sa-i pun si burtoiului patine!!!!

DPN 27 NOV

Mergi la inceput