Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, pe mine ma bumbaceste bebe in dreapta jos de m-a omorat!

pe mine dreapta sus...... si nu asa delicat , ca da cu piciorul

ma bucur mult ca esti mai bine...
si te tine , daca asa vrei tu!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

Mey FELIS, mey, ce sa zic, cam asemanator:
1. avem DPN-ul aproape, tu pe 7 dec, eu pe 8 dec;
2. nici al meu nu e intors;
3. si mie mi s-a apus ca e mare copilul, deci sanse putine sa se intoarca - concluzia cezariana;
4. si bebeul meu tot tzutzurel are!!!

Tu cum te simti cand tocmai ai aflat ca e foarte posibil sa fie cezariana? Te-a afectat in vreum fel vestea, nu d.p.d.v. al bebeului, ci al tau, ca femeie? Banuiesc ca nu se mai pune problema de dat examen in decembrie!!!
Si eu vreau sa scap mai repede, dar nu stiu de ce as prefera sa fie 1 decembrie, recunosc nu este decat un moft, adica eu sunt pe 1 iunie, tati pe 1 sept, si mi-as dori ca bebe sa fie pe 1 dec., dar nu zic nimic, doc. mea e de garda pe 27 nov., deci ma indoiesc sa fie si pe 1 dec., dar o sa o interb totusi daca e de acord asa.
Am mai obs. ca doctorul tau a discutat cu tine si mi-a placut mult. Bravo lui, om cu suflet si de bun simt!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

ONITZA asa e ... Nici nu mai avea rost sa intreb de faza cu exam...
Ideea cezarianei nu ma afecteaza deoarece sotul meu vrea sa fac cezariana sa fie el sigur ca nu ma chinui... Eu oscilam intre ideea de cezariana si nasterea naturala... Mie nu mi-e frica de nastere ci de anestezie... care oricum se face si la una si la alta... Da parca nici chiar asa de curajoasa nu sunt sa fac fara... cad vad ce dureri am de la hormonul de relaxare, ca uneori nu pot dormi de durere...
Cristina (MOSS) tot la el a facut cezariana si i-a facut-o f frumos... a zis ca abia se obseva... Daca ma afecteaza ideea, pe mine, ca femeie?... Nu am chestii de acest gen... Nu ma gandesc decat ca bb trebuie sa fie sanatos, si sa se termine totul cu bine pt mine si bb...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fetelor , sa va zic ceva sa radeti.
Aseara ma jucam cu sfarcurile mele si-i aratam sotului cum curge laptele (cateva margelute)

Speriat imi zice: da cate gauri ai la un san?? ca la sora mea avea doar cate o gaura si vad ca to ai mai multe !!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

Dena , din fetele care au nascut deja (cele din listutza) Jasmine si Bits au facut cezariana de nevoie (asa s-a cerut la momentul respectiv), iar Moss, Diana2004 si Adrianna, cezariene programate.

39 saptamani
pozitze

DAMA ... la MOSS a fost programata si nu prea cezariana... Si-a programat cezariana pe 01 nov-luni da fetitza a avut personalitate si a zis ca iese cand vrea ea nu cand vrea mami si nenea dr... Asa ca pe 30 oct seara i s-a rupt apa si a facut cezariana la cateva ore... Pe 31 oct la ora 1.10 A.M. A simtit si din durerile travaliului...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, casa vezi si tu de ce nu alearga romanii nostri dupa iranience...ca au tzatzicile cu o gauraica!!!!
Se pare ca am aflat raspunsul deja: tu maine mergi de dimineata, la 8.30 - 9, iar eu pe la ora 12.00...nu ne sincronizam, din pacate....
Te duci pe vremea asta la cosmetica???????? Chiar ca n-ai stare...oricum te inteleg, motivatia e puternica, deh...
FELIS, am inteles, suntem pe aceeasi lungime de unda...nici pe mine nu ma afecteaza in nici un fel cezariana...dimpotriva o iau ca atare si ma gandesc poate scap si mai repede ca taaar emi-a crescut burta....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Fetele... Am uitat sa va spun... Aseara veneam acasa de la dr si in autobuz m-am intalnit cu o mamica tinerica si avea in portbb o fetitza de 6 luni... o frumusetze... M-a intrebat ea cand nasc si unde, apoi mi-a zis ca ea a nascut la Municipal... si ca dr n-a venit cand a nascut... A nascut cu dr de garda... Imediat m-am gandit la voi - cele care nastetzi la Municipal si am intrebat cum o cheama pe dr. Mi-a zis daca retina eu bine ...Draghici... Ce mi s-a parut aiurea ca ea a sunat-o si doctorita i-a zis ca vine. "Sigur ca vin, cum sa nu" De 5 ori a sunat-o si de fiecare data i-a zis ca vine. Si o asigurase si inainte ca vine chiar si noaptea... Asistentele au intrebat-o daca a sunat-o pe dr si ce i-a zis. Apoi i-au zis sa nu le spuna da asa face la toti pacientii...
Bine ca nu era vorba de dr voastra...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetele asa de greu se incarca la mine DC-ul, cred ca din cauza vremii....o fi pcait ceva, nus ce sa zic..dar mi-a facut unc ar de nervi ca nu reuseam sa intru cu voi.

despre listutza..nus..ce zici fulguletz? sa mentionam in dreptul fiecarei mamici o litera de ex N pt nastere normala si C pt cezariana? ca alte explicatii ar fi cam lungi, nu? si nu avem loc destul.

cine mai naste azi?

eu azi noapte am avut niscai dureri de burtica si spate ca la ciclu, si acum ma cam doare saptele..nus....o fi de la atata dormit?

in rest..toate bune si frumoase, iar eu de 3 ore abea am reusti sa dau mesajul acesta si sa citewc 4 pagini asa de greu incarca. of

anne-marry 35 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

fetele asa de greu se incarca la mine DC-ul, cred ca din cauza vremii....o fi pcait ceva, nus ce sa zic..dar mi-a facut unc ar de nervi ca nu reuseam sa intru cu voi.

despre listutza..nus..ce zici fulguletz? sa mentionam in dreptul fiecarei mamici o litera de ex N pt nastere normala si C pt cezariana? ca alte explicatii ar fi cam lungi, nu? si nu avem loc destul.

cine mai naste azi?

eu azi noapte am avut niscai dureri de burtica si spate ca la ciclu, si acum ma cam doare saptele..nus....o fi de la atata dormit?

in rest..toate bune si frumoase, iar eu de 3 ore abea am reusti sa dau mesajul acesta si sa citewc 4 pagini asa de greu incarca. of

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna mamici si viitoare mamici.
Am intrat sa va spun ca a nascut si Danutza mea, luni
in 8, un baietel Mihai-Daniel de 1,750.
A nascut natural, sunt amandoi bine si sper sa vina acasa joi sau vineri. O sa va spuna ea mai multe atunci.
Bafta la toata lumea.

37+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anne-marry

pozele mele

ANNE-MARRY ... si eu care credeam ca sunt singura pe aici... Cred ca e bine cu litera C si N... dupa data nasterii ...
Pe mine m-a durut cum zici dupa examen ... cand statusem prea mult pe scaun si mai si mersesem f mult pe jos...

MICHE ... da tu chiar ai energie... Se vede si dupa faptul ca esti mai activa pe forum si vad ca din ce in ce mai des dispari de acasa... Acum unde mai esti? Ca ai calc inchis... Sa fie vorba de acea energie inexplicabila din saptamana nasterii

Pozele mele!

Mergi la inceput