Mamici noiembrie decembrie 2004(86)
Raspunsuri - Pagina 8

anne-marry spune:
fetele asa de greu se incarca la mine DC-ul, cred ca din cauza vremii....o fi pcait ceva, nus ce sa zic..dar mi-a facut unc ar de nervi ca nu reuseam sa intru cu voi.
despre listutza..nus..ce zici fulguletz? sa mentionam in dreptul fiecarei mamici o litera de ex N pt nastere normala si C pt cezariana? ca alte explicatii ar fi cam lungi, nu? si nu avem loc destul.
cine mai naste azi?
eu azi noapte am avut niscai dureri de burtica si spate ca la ciclu, si acum ma cam doare saptele..nus....o fi de la atata dormit?
in rest..toate bune si frumoase, iar eu de 3 ore abea am reusti sa dau mesajul acesta si sa citewc 4 pagini asa de greu incarca. of
anne-marry 35 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

simonacip spune:
Buna fetelor,
Sunt Laura, sora Simonei si sunt "insarcinata" sa va dau vestea cea buna si mare: a nascut azi dimineata un baietel de 4 kg.
Este sanatos si mie imi pare un tip interesant si senin:)
Mamica are ceva probleme cu urinatul, a trebuit sa apeleze la sonda, dar sper sa se rezolve pana maine...
Sper din tot sufletul.
Probabil ca va va da ea mai multe vesti cand vine acasa.
Laura
PS M-am descurcat cam greu pe pagina asta web si se poate sa mai fi trimis mesajul asta si prin alte parti.
Dar asa merg la sigur.
:0
Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

olga_stan spune:
fetelor, am pus niste poze cu burtica in 37 saptamani...vi se pare ca s-a lasat?!
olga 37 saptamani de la u.m.
d.p.n. 24 noemb.

FELIS spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Sunt Laura, sora Simonei si sunt "insarcinata" sa va dau vestea cea buna si mare: a nascut azi dimineata un baietel de 4 kg.
Este sanatos si mie imi pare un tip interesant si senin:)
Mamica are ceva probleme cu urinatul, a trebuit sa apeleze la sonda, dar sper sa se rezolve pana maine...
Simona, 40 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip
SIMONA ...

Sanatate la amnadoi si tie recuperare rapida...

Laura, multzumuim de vestea prompta...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

fulguletz spune:
mey fetelor, azi chiar avem motiv de sarbatoare: 2 bebei intr-o singura zi!
Daniela_sb si Simona, sa va traiasca bebicii! sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi! si voua, refacere usoara! cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Eliza5 spune:
Simona, ce grasunel ai produs!!! Felicitari!
Sa fie sanatos si norocos iar tie refacere rapida!!
Onitza, mi-ar facea mare placere sa ma vizitezi, dar daca ma opereaza maine nu cred ca o sa fiu "vizitabila" chiar maine. Daca o sa ai chef in weekend m-as bucura sa te vad. Ai numarul meu de mobil pe lista - da-mi un SMS cand vrei sa vii si-ti zic unde sunt. Miche, da-mi un apel cand esti in Municipal maine sa vorbim! Eu deja ma internez la 7 dimineata sa stii.. Nu stiu exact cand si daca ma baga in operatie, dar s-ar putea sa fie chiar dimineata la prima ora (am inteles ca in general doctorul meu opereaza primul). Sunt si sanse sa-mi zica ca nu nasc maine. Sa vedem..
In principiu am rezervat salonul privat (pentru ca vreau sa doarma sotul meu cu mine) dar mi-au explicat ca nu sunt siguri ca o sa fie liber.. Treaba asta cu nasterea nu prea o poti planifica...
Daca tot nasc maine m-am gandit sa ma rasfat asa ca am comandat mancare chinezeasca (vreo 5 feluri!!! ) si tare bun a fost.. Acuma stau cu burta in sus si de-abia rasuflu. Daca-i bal, bal sa fie :-)
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by Michequote:
Originally posted by LuminitaB
Eu am DPN 6 dec si am intrebat-o pe dr daca apuc decembrie si mi-a zis ca ea crede ca nu fiindca bebele e mare( BPD 9.27cm, 3087 g) si polacenta da semne de maturitate. Asa ca m-a reprogramat pentru consult in maternitate pe 27.11 cind este ea de garda. Se patre ca nu sunt singura care ma grabesc
Va pup pe toate
LuminitaB
Nici vorba ca esti singura!!!
stii cumva ce grad de maturitate are exact?
si la ce doc esti???
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
Nu stiu Miche ce grad de maturitate are placenta, ca nu mi-a zi doctoresa. Dar ma bucur enorm ca va fi mai repede decit era prevazut.
Eu sunt din Brasov si voi naste cu dr. Badea Valeria.
LuminitaB

diana2004 spune:
Fetelor, multumesc mult pt felicitari ,va astept pe toate in clubul mamicilor .
Mi-am dat seama ca nu am scris data nasterii lui Andrei :4 noiembrie.
Azi noapte Andrei a avut pt prima data colici si eu stateam ca prostu' si nu stiam de ce plinge baiatul .Intr-un final m-am prins si am rezolvat (pe la 3 noaptea ).
Abia astept sa fim toate mamici ,avem atitea subiecte fierbinti de discutat .

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by anne-marry
despre listutza..nus..ce zici fulguletz? sa mentionam in dreptul fiecarei mamici o litera de ex N pt nastere normala si C pt cezariana? ca alte explicatii ar fi cam lungi, nu? si nu avem loc destul.
Anne-marry si fetele, io zic sa nu ne mai incurcam...lasam asa cum e acum si gata...Deja ne strangem sa ne incadram pe un rand..

dar daca voi insistati...ma conformez...

quote:
Originally posted by anne-marry
eu azi noapte am avut niscai dureri de burtica si spate ca la ciclu, si acum ma cam doare saptele..nus....o fi de la atata dormit?
si pe mine m-a durut burtica, asa, ca la ciclu...deja ma speriasem un pic...Mi-am trezit si sotzu, care a adormit instantaneu cum l-am trezit si chiar cu sforaituri...Asa ca daca ma apuca nascarea noaptea, cred ca o sa nasc in pat cu sotul dormind ...

poze