Copilasi de mai 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

O zi buna la mamicile de mai!
Mai..ce ma bucur eu..e ca nu numai noi avem greutati din astea mai mari de 13...!Stefan are cam 13,500.Are 87 cm.Ceea ce doctorita a zis ca e foarte bine.Nu vreau sa fie un gras disgratios.De exemplu copilul nasilor nostrii are la 10 ani ..55 kg.Arata foarte naspa.Nu vreau sa fie asa.
Mai//mie doctorita nu mi-a recomandat inca fier.Oare de ce?Ar trebui cred intai sa-i fac analize la sange nu???Nici nu stiu ce sa fac!Sanasol a mai luat si Stefu si..Pikovit.O sa ma duc sa o intreb.
Alina..la Galati nu a nins inca.E doar fooarte frig..si bate vantul ala despre care cred ca stii cum e!Mi-e frica sa-l scot afara pe Stefan..pentru ca de la vantul asta a racit de multe ori.Eu ii dau un pupik lui Dori..si va astept pre plaiurile Galatiului!
Angi..hai ca am ras de am murit cu MIrcea.Aseara radeam cu Cristi..cand vb tu cu el.Stefu dormea si de aia nu am vb eu cu tine..ca faceam prea mult zgomot.Oricum pupi la mikul Mircea
Dana..hai mai..cred ca Ilinca este o draguta.Promit ca atunci cand am sa trec prin Bucuresti..am sa trec sa o vad!

Acum...va transmit salutarile mele..si o zi buna!

Corinna

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna la mamici

Pisi sa ne spui ce rezultate ai. Noi iti tinem pumnii sa fie cum vrei tu.

Alycia eu ti-am spus ca sunt sceptica ca am scapat de fimoza. Asa zice doctorita dar eu vad la baita ca nu se trage pielicica de tot. Oricum cat timp copilul nu pare deranjat nu am de gand sa il chinui cu operatii. Parerile vad ca sunt impartite asa ca ....
Voi va distrati la masa :)) Eu imi fac probleme ca l-am invatat pe asta sa ii dau sa manance uitandu-se la televizor.

Danad sa stii ca nici eu nu stau cu Dori sa ma uit la carti decat rar si asta pentru ca nu are el rabdare. Se uita repede si apoi schimba activitatea. Insa atunci cand vrea sa facem ceva impreuna vine si ma trage de manuta si nu ma lasa pana nu ii indeplinesc dorinta. Da el asa a fost de mic, independent. Si incapatanat :))

Korina cred ca Dori bate spre 13 kg si are 88 cm. Asa ca nu te stresa. Nici mie nu imi daduse fier, de fapt eu nu i-am dat nimic pana acum. Iar la analiza i-a iesit numai o usoara anemie.
Noi la Galati nu cred ca ajungem prea curand. Eu as vrea ca pana in primavara sa reusim sa ii aducem pe ai mei aici....asa ca acolo vor fi mai rare vizitele.

Fetelor ieri i-am cumparat lui Dori manusi si am ras de m-am prapadit. Statea cu manutele de parca avea doua lopetele fara sa le foloseasca. Asta pana s-a prins el cat de bine se poate juca cu ele in zapada. De nu se mai dadea dus de langa o masina pe care o curatase...si vroia sa le ia pe toate la rand. Mai bine as vorbi cu proprietarii sa il angajeze la dezapezit :))

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna mamici,
Noi avem, 84 cm si 14 kg Elena si Maria 82 cm si 12.5 kg.
Noua ne ies caninii, e nebunie cu numarul de scaune, 5 pe zi.
Lumy si fetele mele se omoara dupa reviste de copii, in special avem carticelele cartonate cu animalute si povesti. Le pun pe genuchi si le citesc cite o poveste seara.
Noi inca nu am facut nici un vaccin antigripal, nu am facut analize.
Voi cum ati procedat cu analizele copiilor?

Ginduri bune pentru gravidute.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, ce v-a determinat sa le dati fier?cum ati depistat anemia?ca mama panicoasa din mine se agita putin cand citeste ca ea nu-i da copilului fier...

kori ma bucur de rezultatul bun la Pap.

va pup ca nu mai poci sta

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Fetelor noua ne-a dat doctorita trimitere si am mers la un laborator particular unde i-a luat lui Dori un pic de sange din degetel. Nici nu a simtit. Nu a zis nimic doar se uita la aia ce face si era fascinat. Din rezultate a iesit ca ar avea o usoara anemie de aia ne-a recomandat fier.
Pana acum nici eu nu i-am dat nimic dupa cum v-am spus. Mai ales ca el nu a fost bolnavicios deloc.
Pupici ca striga

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am uitat sa va spunem, am inceput sa purtam manusi cu degete.
Sunt foarte incintate, le poarta si in casa.
Voi purtati?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Se pare ca si noua ne ies caninii .Jos se vede gingia cam umflata intre ultimul dintisor si maseluta!
Cris..multumesc mult!
Alina..am sa ma duc sa-i fac si eu analize lui Stefan..nu pare anemik..dar mai bine sa le fac.Zic si eu ca "panicoasa"de Cristiana!

Corinna

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Pai fetelor eu tot de panicata am zis sa ii fac astuia analize. Ca nu ii facusem niciodata si nici nu ii dadusem nimic suplimentar. Si daca am vazut ca ii ia numai din degetel fara sa il chinuie am zis sa le fac.

Korinna sa va iasa caninii repede. La noi au fost maraieli cand au spart (toti odata) si apoi de vreo doua ori cand probabil cresteau.

Ione si eu tot manusi cu degete i-am luat si e mare distractie pana i le pun ca tot cate doua degete baga in loc de cate unul singur. Ione sa scapati si voi repede de iesirea dintilor.
Pupici la copii mici.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor....bb nr 2 e pe drum!!!! Mi-a iesit valoarea 20.000 la testu' ala, ceea ce inseamna 5-6 saptamani de sarcina!

Va pupam si va multumim ca ne sunteti alaturi!

_Ella & Emma

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Felicitari Pisi_ella. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

poze cu Dorian

Mergi la inceput