Copilasi de mai 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
danv spune:
Noi va multumim pentru felicitari, ne-am bucurat cam doua saptamani de cand am aflat ca am ramas insarcinata, insa ceva nu a mers bine si produsul de conceptie s-a autoeliminat, daca pot spune asa... Noroc ca am citit inainte articolul despre avortul spontan, altfel as fi fost extrem de agitata si m-as fi invinovatit inutil... Uite ca se mai inintampla si de-astea... Nici prin cap nu mi-ar fi trecut - dar e un Dumnezeu care le aranjeaza pe toate - si apoi nu e dupa cum "calculeaza" parintii... Noi mai incercam, asa incat acum avem nevoie...de urarile voastre.:)
Ioana, draga de ea, creste... La un an si jumatate are 13 kg (nu mai e o grasa:) si 83 de cm. Gurita e plina de dinti - i-au iesit repede si fara probleme... N-o mai alaptez de pe la un an si doua luni, cand am plecat si noi in concediu pentru o saptamana. Nu prea se omoara ea cu laptele simplu - prefera iaurtul, branza,laptele mai degraba daca ii este sete sau e cu cereale... Mai mult ii plac legumele si fructele decat carnea. Stie sa manance singura cu lingurita, cu furculita, sa bea din cana, din pahar, dar la masa de pranz, tocmai la masa de pranz trebuie sa te joci ca sa-i bagi in gura si sa nu te lungesti pana dupa amiaza. Mai ales daca vrei sa si doarma cele doua ore. Seara o culcam pe la ora 8.00 si se trezeste pe la 7.30 - 8.00, dar se mai joaca in patut cu jucarii.Un of avem si noi, nu face la olita, desi stie la ce foloseste. In general, ea trebuie schimbata la trezire -pentru ca deja si-a facut nevoile,iar in timpul zilei,in afara de pipi, nu mai face nimic... E vesela, dar nu se prea joaca singura - trebuie sa fiu mereu in preajma ei - sunt complet lipsita de libertate, si cam frustrata, de ce sa nu recunosc... Si daca mai apare un bebe, atunci sa vezi distractie... Noroc ca avem o fetita atat de ordonata,incat aproape ca ne-am dat si noi pe brazda...:)
Cam atat, deocamdata...
Numai bine mamicilor actuale si viitoare.:)
alina v.
http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm
korinna spune:
Buna fetelor!
Alina..nu mi-a sat inima cand am citit felicitarile in legatura cu posibila mea sarcina!Nu mai am cum sa fac si nici nu-mi mai doresc!Vreau la serviciu!Vreau in concedii!Vreau sa am o viata sociala!
Alina...lasa..ca fac poze la Serbarile Galatiului..si le pun pe webshots!
Angi.tot raul spre bine.Poate asa te mai racoresti si tu!Faza naspa e ca nu o sa ai cu cine-l lasa pe Mircea!...si cu cine sa invete la geografie Andrei!ihhiih...Scapi de asta macar!
In rest..am scos vineri de la doctor rezultatul Pap...este 2...este totul perfect!
Va pup si revin cu noutati!
Corinna
http://community.webshots.com/user/korinnay
Lumy spune:
Am citit eu din mesajele trecute si pot sa spun ca am ajuns la zi!!! Multumesc pentru urarile de casa noua!
Felicitari pentru viitoarele mamici!
Alina V imi pare rau ca s-a intimplat sa ai un avort spontan dar vorba ta exista un Dumnezeu care are grija de toate!!! Spor la treaba si un curind sa ne anunti de urmatoarea sarcina!
Francesca nu se omoara nici ea cu olita...Stie de ea isi pune aproape toata jucariile pe oala dar ea nu ar sta nici daca o legi!
In rest se joaca singura cu jucariile si si-a facut un obicei ca ori de cite ori plecam de acasa sa-si ia cu ea vreo jucarie -doua De obicei o papusa si vreun animalut! Daca se intimpla sa uitam de jucarie isi exprima dorinta de a se intoarce si de a lua ceea ce a uitat!
E inebunita dupa reviste de copii ,,Am ajuns sa-i cumparam revista Bobo( avem colectie!!) revista Andrei si Winnie ursuletul! Are o placere deosebita sa stai ssi sa-i arati si sa-i exlici orice desen!!Nu mai spun ca ma pune toata ziua sa-i cint!!! Calculatorul e o alta atractie a ei mai ales de cind am inceput sa-i aratam animale ...Stiti cumva adrese unde pot gasi povestioare pentru copii? Nu am avut timp sa caut dar va trebui sa fac si pasul asta ca m-am plictisit sa-i tot arat pisici , catei , caluti etc!
Zilele trecute am facut doua vaccinuri de Canada si s-a comportat foarte bine!
V-am pupat!!!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
Aalina spune:
Fetelor am reusit si noi sa o gasim in sfarsit pe doctorita. Asa ca va pot spune noutatile. Cica are o usoara tendinta de anemie asa ca primim picaturi de Ferrum Hausmann. Despre calciu a zis ca la cat mananca lactate nu e cazul. Doar daca tin eu pot sa ii dau 10 zile pe luna, iarna, pentru ca la Bistrita cica e umezeala marita. Dar cred ca o sa prefer sa ii bag mai multa branzica si iaurtel. In rest e bine, dupa parerea ei am scapat si de fimoza, eu inca sunt sceptica oricum bine ca nu am chinuit copilul la operatie.
In dimineata asta m-a lasat copilul tablou cand mi-a rupt o floare si mi-a oferit-o asa ca nu m-am crizat ca imi distruge bunatate de planta :)))
Danv spor la prestat in continuare! Sa va traiasca dulceata si sa ne aratati si noua poze cu ea :))
Korina distractie placuta de sarbatorile Galatiului. Pe la voi a nins? Ca aici vad ca nu se mai opreste. Nici nu imi vine sa cred ca de la caldura asa repede am trecut la zapada.
Lumy la inceput ca sa stea copilul pe olita il asezam sa se uite la desene animate. El are olita ca un scaunel. Dar ti-am spus nu te stresa, al meu desi sta pe ea si face si pisu marea realizare tot in pampers o reuseste :)
Va pup ca tre sa fug
poze cu Dorian
Aalina spune:
Fetelor care ati dat fier la copii...lamuriti-ma va rog. Doctorita mi-a zis sa ii dau inainte de masa...iar in prospect vad ca scrie ca se da dupa masa. Stie careva cum o fi mai bine?
poze cu Dorian
danv spune:
Aalina, stii tu cum e cu pozele - trebuie sa insisti.:)) Eu i-am dat Ioanei acelasi preparat de fier - sa fiu sincera, uneori la inceputul, alteori la sfarsitul mesei, dupa cum mi-a venit. Mai ales ca-i mai dau si cate o lingurita de sirop "Pikovit". Vad ca ii plac teribil picaturile...:) Zic eu ca se cunoaste - era mai palida inainte... Legat de calciu, i-am dat calciu gluconic doar in aceste ultime luni, cate 10 zile pe luna - acum trecem,la recomandarea medicului de familie, la un nou sirop ce contine atat calciu, cat si vitamina D2 (scoatem vigantolul).
Eu am vazut pozele cu Dorian (frumos baiatul asta al tau) si m-am "ofticat" ca ati fost la mare si nu ne-am intalnit...Poate la vara...:)
http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm
Aalina spune:
Mai nu am stiut de unde sa te iau. Ca mie tare imi place sa vad copii de mai. Si Dori e incantat sa se intalneasca cu fetite. Plus ca eu cu fetitele de mai am o placere sa le admir...poate poate imi vine vreo idee sa ma apuc de facut una:))
Vad si eu ca ii plac picaturile dupa cum deschide gurita :))
Cu pozele stiu ca trebuie insistat :) de data trecuta asa ca vezi ca ma conformez...Pun iar fetele la miting sa-i ceara lui danv prosopelul roz :))
Fetelor la noi ninge de dimineata ca in basme...linistit, cu fulgi mari...e totul alb...abia astept sa ies cu Dori afara sa il vad cum se bucura. Ieri alerga pe gheata si pe zapada singurel de imi statea inima sa nu il vad cu rotile in sus.
poze cu Dorian
pisi_ella spune:
Fetelor, azi am fost la Medicover si am facut analiza Beta-hcg, la sange...Maine am rezultatul...Cu toate ca simt io care e ...ca ma incearca niste greturi ....
_Ella & Emma
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro
alycia spune:
Buna fetelor! Mai m-a terminat Mircea azi, scoate niste chestii pe gurita de mor de ras...sunt asa de dulci acum, cum incearca sa vorbeasca. I spun....Mircea hai sa adunam cuburile de pe jos da? ...iar el imi raspnunde"da, pulelele".Mai nou se culca doar catre ora 23 si doarme pana la 9. De pranz mi se culca tare tarziu abia pe la 15,30-16 si doarme dus pana la 18.
Aalina eu stiu ca Fierul se da dupa masa, pentru ca irita stomacul, stiu asta din proprie experienta. Eu lui Mircea il dadeam la masa de fructe pentru ca se asimileaza mai usor daca il i-a cu vitamina C. Cum ai reusit sa scapati de fimoza? Eu la baie tot incerc sa-i
decalotez pielicica aia, dar abia daca se trage de i se vede capul.
Pissi iti tinem pumnii pentru maine...sa fie ce vrei tu pana la urma, desi cu doi copii mici e destul de greu. iti trebuie curaj si mai ales muuuulta rabdare de care eu din pacate nu mai prea dispun.
Lumy noi avem o carticica in trei dimensiuni, cu Cei trei purcelusi si ma pune cel putin de 6-7 ori pe zi sa io citesc si sa-i explic fiecare imagine...eu abia astept sa ajung la sfarsit cand el iar o da de la capat. Am rabdare cata am dar pe urma o fac pierduta carte ca sa mai iau o pauza caci altfel numai aia facem pana seara, adeca citim povesti.
Carrie scumpo, sa vezi cum iti intri in priza mai ales in sesiune, se pare ca vei avea un an destul de incarcat si tu...multa bafta de pe acum!
Korinna nu stiu zau cum o sa ma descurc cand oi veni la 22 de la servici si Andrei o fi cu temele vraiste si cu lectiile invatate pe jumatate...atunci sa te ti mai frate cu nervii pe bigudiuri!
va pup fetelor ca ma cheama Mircea sa-i dau "dapelele" adica laptele...ah si era sa uit..nu bea pana nu i dau si la catel, la veverita , la pisica si la alte animalute de plus de prin
casa. Darnic rau fecioru' asta al meu!
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
dana d spune:
Buna mamici!
Alina, mi-e nu mi-a spus cand sa-i dau fierul, cred ca nu conteaza. Eu i-am dat mereu dupa masa de dimineata, in ceai sau suc. Mi s-a recamnadat 10 picaturi de doua ori /zi. Din pacate si din neglijenta i-am dat mereu cam 12 pic o singura data /zi. Dupamiaza, uitam mereu, pana la urma a zis doctora ca e bine asa. In ceaiul cu fier ii puneam si o fiola de Vit C pentru fixarea fierului si pentru imunitate. Mi-a mai dat si Sana-sol, o lingurita/zi, doar asa... sa fie, nu ca ar fi dus lipsa. Un set de 10 fiole de Ca i-am dat si eu dar pe sezon, adica pe toamna si la primavara altul.
Ilinca e foarte bine, are 85 cm si vreo 13 kg, e foarte vioaie si vesela. Din relatarile vostre observ ca nu ma ocup suficient de ea, nu stau cu ea sa-i citesc sau sa-i arat poze decat putin si rar. Eu tot timpul am treaba si sunt in criza de timp. pe la pranz iesim afar vreo 2 ore, apoi mancarea si culcarea... apoi ma ocup de sot si de Alexa.. Ilinca saraca se tot impleteste intre picioarele noastre. O trimit mereu sa se joace sau sa se uite la tv, dar nu sta decat unde sunt si eu, adica cel mai mult la bucatarie. Aici se urca pe scaune si apoi pe masa de unde ia ce gaseste si mananca. Mai ales paine manaca cand prinde dar am mai gasit-o si cu ardeiul iute al lui taica-su in mana sau chiar in gura.
Va pup ca e trecut de miezul noptii.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123