Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Alina, ce mai face Dragos?? Nu ne mai povestesti nimic de el
Clau,ultima "perla" care a scos-o acum aseara a fost:"mama,ai chiloti neghi(negri) i(si) utien negu(sutien negru)?" In curand nu ma voi mai putea dezbraca in fata lui ca deja observa tot.M-a mai intrebat intr-o zi:"mama,ai tzatze?","Dagos nu are tzatze!".
Acuma vorbeste tot ce vrei,chiar si ce nu vrei!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina, cum te poti abtine sa nu razi in fata lui?? Eu cred ca as rade non-stopo!! ce mortal e!! Gata cu si in fata feciorului, a crescut!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Am scris un mesaj lung si nu eram logata...(eram sub contul lui Mihai)
Mai revin miine, ca acu merg la nani...
Va multumesc inca o data pt urari.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
Ceau Cristina.Mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa scriu un mesaj lung si sa-l "pierd".Te asteptam maine sa-l scrii iarasi.
La multi ani Dita!
Iti doresc multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca (sa vina bb! )
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
DITA
Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, iar visele si dorintele sa ti se implineasca!!!
P.S: Scuze de intarziere, sa ne fie rusine!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
LindaG spune:
Ceau fetelor,
DITA
Flavia,.Si eu acid folic cu iod,4mg pe zi(cred ca sunt 4mg,am aruncat cutia).Cel mai bine dute la aspirante si intreaba-le cit sa iei,ele stiu cel mai bine,sau la un ginecolog.
Eu va urez un inceput de saptamina frumos.
Va pupicesc
LindaG
flavia ramona spune:
Buna dimineata la toata lumea
Clau nu am de ce sa ma supar si nu esti indiscreta deloc. Problema este asa, de cand am aflat ca avem probleme si ca nu e asa usor sa raman insarcinata cum credeam eu ziua in care imi vine ciclul in fiecare luna e o zi neagra pt mine. E greu sa astepti un copil cand stii ca sansele tale de a ramane insacinata pe cale normala sunt undeva aproape de 0%. Sotul meu are 12,2 mil/ml spermatozoizi, din care doar 38% mobili, asa ca imagineaza-ti si tu cam care sunt sansele......... Sub 10% la Szeged se face FIV asa ca nu suntem departe. Eu am 25 de ani asa ca varsta nu ma preseaza, dar noi de dorim 2 copii, iar Sorin are 34 de ani... Nu as vrea ca diferenta de varsata dintre tata si copil sa fie asa mare. Nu as dori nimanui sa trebuiasca sa astepte mereu o minune.
E adevarat ca stresul nu ma ajuta deloc, dar cateodata sunt demoralizata si cateodata nu ma gandesc la asta.
Alina M, se pare ca dr. Gurtavenco (sper ca am scris bine) face eco testiculara. A sunat prietena mea si l-a programat pe sotul ei. O sa sun si eu sa vad.
Sa stiti ca am fost la consult ginec si am vorbit cu dr. Nu iau niciodata medicamente dupa ureche, doar ca vroiam sa stiu ce fel de vitamine m-ar ajuta. Ca in rest, atata timp cat eu sunt ok nu am de ce sa iau alt fel de medicam.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
DianaR spune:
Salut mamici din Arad!
Va saluta tot o mamica din Arad, care nu a intrat aici tocmai nepoftita ci la invitatia Alinei 33 care m-a vazut pe forumul mamicilor de mai-iunie.
Cateva cuvinte despre noi: sunt Diana, zodia gemeni, am 26 ani, sunt casatorita cu Vasile, zodia varsator si avem un baietel, Vlad pe care-l alintam Vladut, tauras (16 mai 2004).
Locuim in Arad de 2 ani, venim din Timisoara si inca suntem in perioada de acomodare.
Nu am sa scriu prea mult la inceput, dar am sa citesc ce scrieti voi ca sa va cunosc mai bine.
Cu drag, ,
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
cristinacsa spune:
Diana, bine ai venit printre noi.
Sa iti traiasca Vladut si sa va aduca numai bucurii.
M-am uitat putin pe poze, e un dragut.
Unde stati, in Micalaca? Am vazut ca acolo ati facut botezul(il cunosc pe preot)
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
gabitzica spune:
Diana, ti-am vazut si eu pozele. E tare scump Vladut. Si cred ca seamana cu tati.
www.stoc-studio.ro/tudor