Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Bine ai venit in grupul nostru Diana .Sa-ti traiasca Vladut,eu un scump!
quote:
P.S: Scuze de intarziere, sa ne fie rusine!!!
Clau,nu e nici o intarzaiere,azi e ziua lui Dita,eu asa am citit in listuta de la inceputul subiectului(care ai scris-o tu).
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
la multi ani Edith! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si un bb cat mai curand
www.stoc-studio.ro/tudor
cristinacsa spune:
La multi ani, Dita!
Tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Si un bebe cit mai curind...
Va las ca s-au treezit gizele.
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Claudelu spune:
Salutare salutare!!!
Vad ca ati fost harnice azi...si eu dar nu la scris ci la vopsit
Si acum peretele de la dormitor tot a fost ud
Diana, bine ai venit in gasca noastra!! lui Vladut!!
Alina, am stiut ca ieri a fost ziua ei, dar mi-am cerut suze pentru intarziere!!!Ptr faptul ca nu am sarit pe ea dis de dimineata!
Flavia,crede-ma ca stiu cum e cand sti aproape 100% ca nu poti avea copil...eu , inainte de a ramane gravida, am fost la 3-4 medici ginecologi si toti mi-au spus ca nu pot avea copilasi...dar uite ca D-zeu a vrut sa-mi ofere si mie bucuria de a fi mama, lucru ca ti-l doresc si tie!!
Mesaj de la RAUL: bgbvhv bvf uoibll;p09985weedstguiopp'';lszdgvhyjhyjjkil;;ll;l./,m nm ghgyrrgffvsdes
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
quote:
Mesaj de la RAUL: bgbvhv bvf uoibll;p09985weedstguiopp'';lszdgvhyjhyjjkil;;ll;l./,m nm ghgyrrgffvsdes
Super mesaj,am inteles tot,ne transmite salutari!!!!
Clau cum s-a udat peretele de la dormitor? La ce etaj stai,la 4?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alina33 spune:
Bine ai venit Diana.Eu sunt ultima care te intimpin da n-am avut loc de ast mic.
e foarte agitat seara cind se culca,el care il puneam in p at ut se intormncea pe o parte si adormea.Ok ca mergem la baie si nu pot scrie de el
La multi ani! Edith!!!!!!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
DianaR spune:
Fetelor, multumim de intampinare.
Am tras cu ochiul pe la poze, dar mai am inca de vazut, mai pe indelete ca sunt poze de copilasi dulci.
Cristina sa-ti traiasca gemenele, sunt dulci foc. Da, stam in Micalaca langa Billa la blocurile ANL. Am vazut niste poze pe mal in Arad. Stati in Germenia si mai veniti in vizita, sau cum?. Iarta-ma daca ai mai spus despre asta dar eu acuma v-am gasit si nu v-a cunosc.
Claudel, m-am uitat pe poze, Raul e un dulce. Sa-ti traiasca!
Alina 33, si Vladut e agitat seara la culcare, mai nou si la baita plange si nu se potoleste dacat daca il punem in fundulet (sustinut de noi ca nu prea sta singur). Oricum nu adoarme singur decat exceptional, doar leganat sau la san.
Gabitza, sa-ti traiasca Tudor. Intradevar, Vladut seamana cu tata-su. Singurele mele contributii sunt culoarea ochilor si ceva pe la zambet.
Alina M multumim de intampinare. Bine v-am gasit.
Va pupam pe toate, sa aveti o noapte linistita si vise placute la puiuti!
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Super mesaj,am inteles tot,ne transmite salutari!!!!
Clau cum s-a udat peretele de la dormitor? La ce etaj stai,la 4?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Da Alina, va transmite salutari si mii de pupici salivosi
Noi stam la etajul 6 intr-un bloc de 10 etaje...deci iti dai seama ca nu are nici o logica, dar s-a udat...chiar si noi ne-am socat cand am vazut...s-a udat sus...niciodata nu s-a mai intamplat, dar cum se spune pentru fiecare lucru exista un inceput
Sa vedeti voi ce draguti e Raul...mama mea tuseste mult, iar daca il intrebi pe Raul cum tuseste buni o imita...e mortal...ne spargem de ras si mai nou isi suge buzitele si scoate niste sunete de parca fluiera
Diana, voi cum stati in bloc ANL, daca nu sunteti aradeni?? Si noi ne-am bagat dosarul pentru ANL si parca era conditionat sa fi din Arad sau poate nu stiu eu bine...si eu am o prietena care sta in bloc ANL si stiu ca e tare multumita!! OOOFFF, sper ca la anu sa reusim si noi sa primim apartament!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
dita spune:
Ceau fetele! Va multumesc mult pt. urari, sper ca la anul pe vremea asta sa fiu cu burtica (sau chiar mamica!). Ce sa va mai spun? Am sarbatorit duminica in familie, ieri am iesit putin in oras dar la ce vreme a fost nu prea iti ardea de plimbari, oricum sunt obisnuita ca de ziua mea cam asa e vremea totdeauna.
Diana bine ai venit printre noi, vad ca si tu esti mamica de baiat, sa-ti traiasca! Mie mi-a placut Timisoara de cand am fost studenta acolo si acum mergem destul de des, socrii mei stau acolo.
Linda spune-mi te rog ce inseamna ce scrie sub numele tau, asa-mi place cum suna dar habar n-am ce poate insemna.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa in ciuda vremii de afara!
flavia ramona spune:
Bine ne-ai gasit Diana. Ai un ingeras de copil. Sa va bucurati de el. Am vazut ieri pozele, dar abia azi am chef de scris.
Diana tu in care bloc ANL stai? Am o prietena care sta chiar in blocul de langa Euromedic, la et. 1. Are o fetita Paula de 1 an si jumate.
Caludelu mi-as dori foarte mult ca ceea ce ne-au spus doctorii sa nu fie adevarat, dar din pacate este. Imi cer scuze dar trebuie sa-mi vina rushii asa ca sunt putin stresanta. Ma scuzi, nu? Stiu ca nu rezolv nimic daca ma stresez, dar e cam greu sa ma abtin...
La multi ani Dita. Scuze de intarziere . Sa dea Dumnezeu ca anul care vine sa ne gaseasca pe amandoua cu un bebe in burtica, ca sa intregim lotul fetelor de pe aceasta pagina.
Daca am timp va scriu si mai tarziu.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona