Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 8
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Caludelu mi-as dori foarte mult ca ceea ce ne-au spus doctorii sa nu fie adevarat, dar din pacate este. Imi cer scuze dar trebuie sa-mi vina rushii asa ca sunt putin stresanta. Ma scuzi, nu? Stiu ca nu rezolv nimic daca ma stresez, dar e cam greu sa ma abtin...
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
Ei, n-am de ce sa te scuz sau tu sa te scuzi...aici trebuie sa fim ca si prietenele si sti prietenele sunt alaturi si la bine si la rau!...eu una iti inteleg stresul, pentru ca stiu cum e sa-ti doresti un copil...eu cand te-am intrebat ce te-am intrebat nu m-am gandit si la Sorin ci doar la tine, la faptul ca esti tanara si ca ai tot timpul sa faci copilasi...sa sti ca atunci cand ne-am casatorit si stiam 100% ca singura solutia va fi sa infiem un copil la fel de stresata eram si eu, dar noroc cu Clau care ma linistea si uite intr-un moment de liniste sufleteasca a aparut minunea...
Ce pot sa va spun decat ca va doresc la toate aspirantele sa vi se indeplineasca aceasta dorinta!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
flavia ramona spune:
Sa stii Clau ca ma ajuta mult faptul ca pot sa vorbesc cu voi. Am si eu noroc in Sorin pentru ca el este mai calm si mult mai optimist ca si mine. Asa ca ce noroc avem noi in sotii nostrii, nu?
Sa nu uiti, daca ma vezi pe strada sa ma tragi de maneca, ca eu sunt cam zapacita si poate nu te vad. Nu prea circul eu mult prin cartier ca nu am timp, dar poate o sa avem noroc sa ne intalnim.
Am incredere in D-zeu ca o sa imi vina si mie randul candva. Oricum sa stii ca daca se intampla minunea o sa iti spun imediat.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
tanja spune:
Buna fetelor,
Stefan al meu are o tuse care il face aproape sa vomite,oare cum pot sa il ajut?
alinamoro spune:
La multi ani Anto!
Chiar daca Anto nu are net deocamdata speram sa revina curand printre noi si sa citeasca felicitarile noastre de ziua ei.
Tanja,daca vorbesti cu ea la telefon transmite-i te rog La multi ani din partea noastra.
Ai fost la dr.cu Stefan? Are rosu in gat,e racit sau de ce tuseste?
Dita si Flavia,eu m-am "chinuit" 2 ani sa raman insarcinata.Am luat anticonceptionale dupa ce m-am casatorit si apoi cand am vrut sa raman gravida nu ma mai ramas nicicum.In final am ramas cand am fost in concediu,probabil mi-a priit concediul. Am avut copilul la 5 ani dupa casatorie. Mult succes va doresc fetelor si sa aveti cat mia repede bb.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
DianaR spune:
Claudel, nu stiu ce intelegi tu prin "aradeni". Cineva care s-a nascut in Arad? Noi suntem in Arad de 2 ani, am venit aici pentru ca aici a prins sotul meu post si ma consider aradeanca. Conditia era sa ai o legatura cu Aradul, sa lucrezi aici sau sa locuiesti aici. Am avut mare noroc, nu ne-am asteptat sa prindem un apartament am incercat mai mult asa sa nu zicem ca nu am incercat si am luat antepenultimul apartament. Acum se mai construiesc o tura de trei poate ai noroc de data asta, iti tinem pumnii!
Dita si mie mi-a placut si imi place TM, probabil din cauza asta inca nu m-am impacat cu gandul ca sunt in Arad, dar poate cu timpul... Parintii mei si ai sotului meu sunt tot acolo. La multi ani pentru ieri, si sa ti se indeplineasca dorinta!
Flavia Romana noi stam chiar in blocul de langa Billa. Pe prietena ta poate ca o cunosc din vedere, ii cunosc mai mult pe cei din blocul mau si din blocul 2 (cel din mijloc). Am vazut ca iti doresti foarte mult un copil, si iti tinem pumnii, sa ramai cat mai repede insarcinata. Cu spunea si Claudelu oricand se poate intampla o minune, trebuie sa incerci. De cat timp incercati? La ce medici ai fost?
Tanja te-as ajuta cu placere daca as sti mai mult: varsta si greutatea lui Stefan, de cand tuseste, daca e o tuse uscata sau umeda, daca mai are si altceva... E cam complicat sa-ti tratezi copilul astfel, cel mai bun sfat care ti-l pot da este sa mergi la un medic.
Am iesit azi cu Vladut afara si m-am congelat. N-am crezut ca e asa frig. Astazi puiutul meu face 6 luni, si nu-mi vine sa cred. Parca ieri l-am adus pe lume!
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI, Anto sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
LA MULTI ANI, Vladut sa crest mare si sa-i asculti pe parintii tai!
Diana, noi suntem in Germania de 4 ani, sotul meu are greencard, dar cel ami probabil la anul ne vom intoarce.Si vara asta si cea trecuta am stat vreo 5 luni in Arad, ca aici e cam greu singura cu 2 copii. Mama mea sta la casa si a fost mai bine pt astea mici.Si noi avem apartament tot in zona 300, dar acum e inchiriat.
Flavia, Dita eu va doresc sa ramineti insarcinate cit mai repede.
Ma enerveaza ca nu imi merg smilies-urile si nici nu pot scrie colorat.
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
La multi ani Vladut!
Sa cresti mare si cuminte!
Diana,sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Alinush, ai dreptate sa-i uram la Anto toate cele bune si o asteptam cu mare dor alaturi de noi!
ANTO
Diana, cand am zis aradeni ma refeream la cei care s-au nascut aici sau au domiciului aici...ma bucur pentru si-mi vine sa plang pentru noi, dar nu disper, ce-o vrea D-zeu aia va fi...deocamdata imi convine situatia, adica imi convine sa stau cu ai mei...bine sunt si momente cand tare mi-as dori casa mea, dar daca pana acum n-a fost sa fie, asta e! Eu din pacate sunt cam pesimista in privinta asta, pentru ca am incercat de multe multe ori si norocul n-a fost de partea noastra!
Sa-ti traiasca feciorul!!
VLADUT
Cristina, pai tu parca ai ceva firewall,nu??? Probabil de aia nu poti pune emoticoane si sa scri colorat! Eu fara emoticoane sunt moarta
Tanja, cred ca cel mai bine e sa mergi la medic cu Stefan! Sa ne ti la curent cu starea lui de sanatate! Stefan!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Am uitat sa va spun unde am fost azi cu Raul... La Ioana(pufymic)...sa vedeti ce frumos e Alesio!!! Si ei sunt niste dulci!! Va transmite Ioana salutari si spera sa-si puna si ei cat de curand internet ca nu mai rezista mult
L-am luat pe Alesio in brate si parca nu am tinut niciodata un bb in brate, asa stangace am fost Am si uitat cume sa ai bb
gabitzica spune:
Vladut! sa cresti mare si cuminte!
Si noi am fost afara astazi, dar ne-am imbracat bine pentru ca au fost numai 5 grade. Cand ne-am intors , Tudor a urcat pe piciorusele lui scarile, sustinut de mine bineinteles. si stam la etajul patru!! cand am ajuns in casa a inceput sa planga, ca ar mai fi vrut!
Incepe cu crizele de personalitate domnisorul. de mancat nu prea mai accepta sa-i dau , eu vrea sa maninca singur. Ce poate manca cu manutza il las sa manince singur(si tare-i mai place), dar ce trebuie sa manince cu lingurita incearca el, dar mai mult goala e lingura.Important e ca are vointa. sa vedeti cum imi da si mie sa mainc!! E total!
www.stoc-studio.ro/tudor