Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,
Diana,bine ai venit printr noi,uite ca eu sunt ultima care te saluta!

ANTO!!!Sa vii repede ca ne e dor de tine!!!
Vladut!!!Noi iti dorim sa cresti mare si sa asculti de parinti!
Flavia,pe mine m-ai uitat afara,ca si eu vreau pina la anu bb!,nu m-am suparat!!!
Dita,la inceput cind am venit in Germania(de fapt inca si acum) plingeam foarte mult de dor de casa,prieteni,am avut probleme cu acomodarea si de acolo vine TropfyTropf.Mark cind ma vedea ca pling imi spunea asa.Tropf,inseamna picatura(lacrima),si tropfy ii alintat.Inca si acuma imi spune TropfyTropf al meu mic si dulce,asa ma alinta!
Diana,si eu am locuit in Micalaca dar pe cealalta parte la 500-uri,linga linia de tren.Deci in apropiere de tine.in curind imi voi pune si eu poze si atunci poti sa ma vezi si pe mine.Vladut ii tare dulce!!!
Clau,daca mai vorbesti cu Ioana spune-i si din partea mea ca o pup!
Gabi,ma gindesc ce figura ii Tudor cind vrea sa manince singur!Ce n-as da sa fiu in Arad sa va vad mai des!Ma gindesc ce a crescut de cind nu l-am vazut!Si bravo,ca a urcat scarile!!!!
Tanja,insanatosire grabnica lui Stefan!!!
In rest va mai scriu eu,ca azi sunt foarte lenesa,de abia la 17 m-am ridicat din pat.Am stat si am lenevit toata ziua(am facut ieri curatenie in toata casa!!!).
Va pup pe toate.
P.S. Simbata am fost cu Diti in oras si mi s-a facut dor de Arad,si sa va zic de ce anume.De farmacia de la Podgo de pe colt si de farmacia(tot pe colt) pe Eminescu,cum mergi spre piata mare si de Burza!No,ce ziceti,mai sunt normala,ca eu nu ma mai simt asa!

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, multumim pentru urari sunteti niste dragute.
Cristina, la anul cand va intoarceti poate ne intalnim pe mal cu copilasii.
Claudelu, chiar ieri le spuneai aspirantelor sa nu dispere ca nu se stie cand apare minunea. E valabil si pentru tine. E undeva in Arad sau cine stie unde va duce soarta un locusor numai al vostru si va asteapta.
Gabitza, ce dulce trebuie sa fie Tudor cand iti da sa mananci! Lasa-l sa manance singur, foarte bine poate invata mai repede si scapi de-o grija!
Linda astept pozele. Si vestea cea buna!

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Linda, ce e Burza, de care ti-e dor?
Diana, iti dai seama ca il las sa mainca singur si ma bucur ca o face. Sunt alti copii care pana la 5 ani mananca pasat, si serviti de parinti.
Fetelor, nu stiu ce sa ma fac cu Tudor, ca asa urat se uita la persoanle straine, care vor sa intre in contact cu el! Se incrunta si se uita pe sub sprancene. Azi dupa masa am fost la Profi, si in timp ce eu cantaream ceva , o tanti de acolo s-a apropiat de el, asa s-a uitat la ea de am crezut ca o maninca din priviri. mie mi se face rusine. am incercat sa-i explic ca nu-i frumos , ca e urat cand se incrunta asa... nu vrea sa priceapa. In rest, e un copil vesel, radem, ne jucam... dar cu strainii vad ca nu coopereaza!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, mai de mult, pe vremea parintilor nostri zona unde e acum(sau a fost, ca habar n-am) restaurantul Gionelli i se spunea Burza!! Nu Li???
Poate fi o criza de personalitate doar!! Eu zic ca ii va trece, ca doar n-are pe cine semana ca din cate va stiu eu voi amandoi sunteti sociabili!!
Asa am patit noi cu o nepotica de-a noastra...cu noi cei din familie era sociabila pana la D-zeu si-napoi iar cu strainii era salbatica rau si nu vreau sa te descurajez, la ea a tinut pana pe la vreo 3 ani jumate cand au dat-o la gradi sa vada cum reactioneaza...si a fost bine, iar acum nu-i mai tace gura

Diana, da, eu le incurajez pe aspirante si ite cum dau cu bata in balta..asta a fost in stil propiu Una e sa ai de a face direct cu oameni si acte ... Totusi poate ca pana facem si noi vreo 70 ani se indura si de noi cineva...poate vreun loc la azil, macar

Li, tu sigur nu mai ai scapare!! Nici n-are rost sa dai pe la medic, ca nu te ajuta

Alinush pe unde umbli, ha????

Tanja, cum e Stefan??

Alina33, i-a trecut lu' Dragos?? sau trebuie sa mergi si la Geanta??? la Dragos!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Pe aici sunt si eu Clau,dar am calcat si acum am venit si eu sa mai citesc pe-aici.Mai spune-ne de Ioana ce face, e cuminte bb? Sta aproape de tine? Transmite-i salutari daca mai vorbesti cu ea.

Gabi,nu te stresa cu Tudor ca nu e sociabil,isi revine el.Cred ca e normal la varsta lui sa "se apere" de persoanele straine.

Linda,asteptam pozele promise!

Ma duc si eu la culcare ca mi-e somn.
Pe maine!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Pe aici sunt si eu Clau,dar am calcat si acum am venit si eu sa mai citesc pe-aici.Mai spune-ne de Ioana ce face, e cuminte bb? Sta aproape de tine? Transmite-i salutari daca mai vorbesti cu ea.

Ma duc si eu la culcare ca mi-e somn.
Pe maine!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Alinush si eu am calcat azi, dar de data asta chair am reusit sa ma enervez...nu stiu sa calc pantaloni de stofa...nu-mi iese nicicum dunga...mama, cred ca i-am calcat de vreo 7 ori pana sa-mi iasa cat de cat bine
Ce sa va mai spun de Alesio? E dulce foc, saracutul ii era tare foame Ioana se descurca foarte bine cu Alesio, mai ales ca are un ajutor de nadejde, pe Ovidiu...sunt dulci amandoi! Stau ffff aproape de mine, de fapt nu stau la UTA, stau langa biserica din Sega...Ioana nu a stiut cum sa-mi spuna sunt bucurosi ca au gasit apartamentul asta si ca le ia ff putin chirie, 75 euro la 3 camere! Il alapteaza pe Alesio, care e un mare mancacios...Ioana a re lapte multttt..ce sa va mai spun???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Da Clau,ai dreptate,cred ca nici un doctor nu ma mai poate ajuta!!!Ii greu ca mi asa dor de Arad.
Gabi,aia ii Burza,unde a zis si Clau,unde ii Gionelli.De fapt imi era dor de trecerea de pietoni ca stiu ca intotdeauna era tare aglomerat acolo si era o incurcatura de mate printre masini.Sincera sa fiu nu stiu ce m-a apucat cu Burza.Dintr-o data mi-a venit in minte si mi s-a facut dor.Citeodata mi se face dor de unele lucruri de imi sta mintea in loc!!!
Miine vine matusa mea si imi aduce scrisori si lucruri de acasa si de abia astept asa ca ma duc repede sa ma culc sa treaca timpul mai repede.
Diana,sa te auda Dumnezeu!
Alina,incerc sa ma grabesc cu pozele,dar ii in functie de Mark,ca el trebuie sa ma ajute.
Va pup si va doresc somn usor si noapte buna.

LindaG

Mergi la inceput

Auzi Li, bine ca nu ti se face dor de buda din Piata Mica!! Ca mie mi-e dor, ca tare mult am mai folosit-o cand eram gravida si ce jeg e acolo, dar decat sa fac pe mine...

Mergi la inceput

Clau,mai buna ii buda din statia de tramvai de la Burza!Eu personal nu le-am folosit dar mami,ea era cea care mergea pe la ele in vizita cind mergeam la cumparaturi in piata mica.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Pe vremea cand eram eu la liceu la locul unde e acum Gionelli, ii zicea catanga. De Burza nu auzisem pana acum, dar omul cat traieste afla lucruri noi, nu??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput