Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Li, buda aia e inchisa

Gabi, la zona aia ii zice Burza de pe vremea mosilor si stramosilor...eu una n-am auzit de zona Catanga

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Na,pe vremea cind eram eu inca acolo,era deschisa.
Gabi,nici eu nu am auzit de catanga pina acum.Si eu numai de Burza o stiu.Dar cum ai zis tu,invatam lucruri noi.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Linda, dragutzo, imi pare rau ca am uitat de tine. Dar, cum tu esti o scumpa nu te-ai suparat, nu?

Vreau sa va spun ca ieri mi s-a stricat masina si sa vedeti cum circul eu cu 30 la ora prin oras. Abia maine am programare la un mecanic bun si ma dispera deja. Orice masina second-hand sa va luati, dar nu Dacie, chiar daca e noua.

Diana, tu ce medic esti, ca ti-am vazut profilul. Noi nu incercam de foarte mult timp sa avem copii, dar din pacate am aflat ca avem probleme. Sa speram ca D-zeu v-a avea mila si de noi.

Ati vazut fetele ce vreme e afara. Groaznica.

Tania, cum se mai simte copilasul tau? Sper ca e mai bine.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabitza, precis e doar o perioada a lui. sa nu crezi ca ati gresit voi cu ceva, multi copii trec printr-o astfel de perioada. Tot e mai bine decat sa alerge dupa toate babele de pe stada strigand buni, cum facea frate-miu.
Flavia eu sunt medic rezident, ma pregatesc sa devin cardiolog, deci nu prea are legatura cu problema ta. Daca nu incercati de mult, nu e inca totul pierdut si oricum aveti mult pana la FIV.
Claudelu, calcatul pantalonilor de stofa e o arta pe care eu sunt departe de a o stapani...
Mai fetelor eu habar nu am despre ce vorbiti, catanga, burza...

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Mai fetelor eu habar nu am despre ce vorbiti, catanga, burza...

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Daca sti unde e Germanos, atunci cunosti si zona Burza

fetelor, ce vreme de KK e afara!!! Voi ati iesit azi cu piticii???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
M-a amuzat discutiile voastre cu burza si catanga .Eu stiam de Burza,am auzit pe cineva in urma cu vreo 2 ani zicand de burza si atunci am intrebat si eu ce-i aia.Eu sunt in Arad de 10 ani.

Clau,nici eu nu prea le am cu calcatul pantalonilor de stofa,dar noroc ca nu am prea multi din aia de calcat,mai mult blugi.

Flavia,asa suparata esti pe Dacie?

Ma duc ca s-a trezit Dragos,revin mai tarziu.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor,ce stresata sunt!!! Pe unchiu-meu il opereaza la inima la Timisoara si a intrat in operatie pe la 12 si nu a iesit nici acum.Tot la telefon sunt si astept.Mai tineam legatura cu o verisoara care sta in Timisoara si care mergea zilnic pe la el,dar ea azi a nascut.Mama verisoarei mele(nora lui unchiu-meu) saraca, azi s-a plimbat de la un spital la altul,cand la Matern cand la Padurea Verde.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alinush, Doamne Ajuta!! Sa de-a D-zeu sa fie bine!!
Si felicitari pentru noul nepotel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, la zona aia ii zice Burza de pe vremea mosilor si stramosilor...eu una n-am auzit de zona Catanga

Clau, draga, nu zona se numea Catanga, ci birtul unde e acum Gionelli. A fost o perioada cand eram eu in liceu , sau in generala , nu mai stiu exact(cam de 15 ani), acolo pe colt, un birt, avea si terasa, care se numea Catanga, probabil s-a numit asa o perioda scurta, nu stiu sa va spun. Voi nu aveti de unde sa stiti ca erati mici atunci( ma refer la Clau si la Linda). Alina, tu daca zici ca esti de 10 ani in Arad, sigur nu ai de unde sa stii.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Linda, si mie mi-o dor de Arad...Vreau acasa...
Parca am auzit sieu ceva de Catanga, dar de Burza stiam si eu...
Clau, eu nu stiu unde e Germanos...Ce mai face Raul?
Gabi, sa stii ca anul trecut , si fetele mele chiar plingeau cind vedeau straini, mai ales la noi acasa... Dar le-a trecut...
Alinush, Dragos papa singur?
Ne rugam pt unchiul tau si felicitari pt nepotel...
Va pupam,

Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput