Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau si Cristina,multumesc pentru felicitari.
La 19 l-a scos pe unchiu-meu din sala de operatii si e bine,operatia a decurs bine,inca nu era trezit din anestezie cand am vorbit eu la spital. M-am mai linistit!

Cristina,Dragos mananca singur,dar cu manuta(ce se poate manca cu mana),cu lingurita nu prea,de fapt nu prea il las ca ma streseaza ca nu mai ramane nimic in lingurita pana ajunge la gura.Plus ca el nu prea mananca de buna voie,daca-i dau eu mananca.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alinus , ma bucur tare mutl pentru ca a reusit operatia unchiului tau!!

Va pregatiti pentru leul greu???hahahhaha, eu cred ca va fi jale si mai mare.

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna ziua la toata lumea!!!Na ca n-am murit , Doamne multzam
Mai fetelor dar ce lumea noua pe aici, acum n-am timp dar voi citi ce s-a mai scris inainte sa incerc sa le cunosc pe toate fetele!
Maine avem o saptamana de cand ne-am mutat in sfarsit la noua noastra casa si credeti-ma ca simt ca am renascut!In sfarsit visul intregii familii s-a implinit!!!De finisat nu am finisat decat demisolul pe care l-am si inchiriat caci fetelor nu am ajuns la fundul sacului ci sub sac.Vara asta casa ne-a secat de bani.Dar chiar si asa toti suntem fericiti.In 3-4 ani o finisam noi caci la ce preturi sunt nu cred ca vom putea mai repede.Bine ca e ridicata!Claudelu ce mai face Raul?E mare acum!!Cat timp are?
Va pupicizez pe toate si va doresc numai bine.Voi mai intra duminica .Pana atunci nu pot caci sunt de noapte la servici si sunt prin rom telecom pe net si intru doar dupa ora 22 cand eu sunt deja la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, ma bucur ca operatia unchiului tau a decurs bine, si ca ai scapat de emotii. Felicitari verisoarei tale pentru bb.
Magda, bine ai revenit !

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Magda, !! Bine ai revenit printre noi!! mama ce dor mi-a fost de tine!!!UURRRRAAAAAAA, a venit!!!
Ce mai face Bia???
Mai cum naiba sa nu va bucurati ca ati facut-o si pe asta?? E visul oricarui om sa aiba casa!!!Si te cred ca ati bagat mana sub fundul sacului, asta e, recuperati voi cumva!!!
Raul e un mare smecher deja, avem 7 luni jumate....e frumos foc, normal e al meu si daca eu nu-l laud cine sa-l laude???
Abia astept sa ne scri mai multe!! Si vrem POZZZZZEEE cu noua casa!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi,multumesc si tie pentru felicitari.

Magda,in sfarsit! E mult mai scump netul prin Romtelecom? Saptamana viitoare va facem o vizita.Am vazut ca mi-ai scris pe YM ca vei fi libera. Bia e incantata la noua casa?
Fetelor,Magda si-a facut o vila,nu o casa!!!! Cred si eu ca mai are mult de finisat.Da' se fac si astea pe rand.
Bine ca v-ati mutat Magda.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna Magda. Sa va bucurati de casa noua. Unde v-ati facut voi casa? In Arad? Da-ne mai multe detalii.

Alina M, ma bucur ca unchiul tau a iesit cu bine din operatie si felicitari pt noul nepot.
Sa stii ca sunt foarte suparata pe Dacie . De cand o am tot necazuri am avut cu ea. Dar bine macar ca am cu ce sa circul si ma duce unde vreau, fara sa depind de Sorin. Din pacate sunt foarte proaste fabricate. Imi pare rau sa spun asta despre ceva romanesc, dar sincer nu-si merita banii. Nu stiu oare cum o fi Logan-ul. Sper ca e mai bun ca e si mai scump.

Va las ca acum merg cu masina in service

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Flavia, hai sa-ti raspund eu in locul lu' Magda...si-au facut casa in Arad, in Micalaca...de fapt si-au tras o viloaca...si-au vandut apartamentul, tot din Micalaca si au stat cateva luni la amam ei pana au terminat casa...Daca vrei detalii despre casa, ce si cum asta doar ea poate sa-ti spuna, ca deja banuiesc ca e experta in constructii de case...
mai Magda, schimba-ti meseria!

Flavia, eu cred ca tu ai avut ghinion cu Dacia...ca eu am multi prieteni cu Dacie si sunt multumiti de ea! oricum e bine ca ai cu ce sa te deplasezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

MAgda bine ai revenit!!Speram sa intri mai des!
Noi am fost ieri la testat si e alergic la ou,fructe de padure si lapte mai putin da a fost si el de parere sa i-l schimb pina mai tirziu .NAspa.Sper sa il accepte.
Azi noapte i s-a infundat nasucul si n-am dormit deloc.Nici nu putea respira.
Gabi Tudor a avut nasul infundat s-au i-au curs direct mucisorii?
Azi ii curg si lui ca i-am tot pus colargol.Sper sa nu i se mai infunde si sa poata dormi acum ziua.
Mai revin ca e miriit

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

alina, Tudor a avut putin nasul infundat dar din cauza mucilor, nu l-a avut inainte sa-i curga. Eu i-am pus Pivalone si ser.
nashpa cu alergiile astea! acum nu mai ai voie sa-i dai ou?
Flavia, si noi avem dacie si suntem foarte multumiti de ea. Singura problema ce am avut-o cu ea, a fost ca s-a ars siguranta la termocupla si a inceput sa fiarba apa. Cand m-am dus cu ea la service in Aradul Nou, de pe Horea circulatia a fost deviata pe langa piata Mihai Viteazul, pentru ca a fost inchisa circulatia pe centru, era nu stiu ce manifestare. la Piata am vazut un politai si m-am oprit sa ma cert cu el, ca apropare imi explodase motorul si nu stiam cum sa ajung mai repede in Aradul Nou. M-am dus pe la Podgoria prin micalaca si subcetate. cand am ajuns la Service , problema s-a rezolvat in 5 min si nici nu m-a costat nimic.
Eu prefer Dacia noua, decat o masina straina second hand, care cine stie ce bube are si ce s-a mai "intaplat" prin ea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput