Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 12
anto spune:
In sfarsit... Bine v-am regasit,i-mi era asa dor de voi!Inca nu am citit ce a-ti scris cat timp am lipsit (promit s-o fac);am vazut ca au venit si fete noi de la mine si va multumesc pt. urarile de ziua mea.
flavia ramona spune:
Mi-e mi s-a stricat placa de ambreiaj si discul. Numai piesele ma costa 2 milioane de lei. Plus manopera, care inca nu stiu cat e ca inca masina e la service. Placa a fost defecta din fabricatie. Bine ca m-a tinut pana la 46.000 de KM.
Ca sa intelegeti de ce nu am eu parere despre Dacie sa va spun cateva din pataniile mele: la 2 zile dupa ce am cumparat-o am ajuns in serbice tot cu discul de ambreiaj, la 1 luna dupa aia am ajuns in service fara frana. Mi se stricase pompa de frana. Am circulat asa vreo o luna pt ca era in garantie si nu aveau piesa de schimb. Pana la urma am cumparat eu piesa ca eram deja chinuita sa circul asa. Dupa vreo 4 luni de la cumparare mi-a cazut incuietoarea de la portbagaj si am ramas cu niste truse de scule ale unu mester blocate. Mi s-a spart toba, apoi saxofonul, am ramas fara curent (cu baterie noua) la Timisoara pe vremea cand eram la postuniversitar (si iarna pe un ger cumplit)etc.
Duminica am fost la cumparaturi in Billa. Cand am vrut sa urc in masina am avut o surpriza, la locul soferului era o balta de toata frumusetea, mi se scursese apa in masina.
Ca sa nu va mai povestesc ca de cand am masina mi s-au furat o roata de rezerva si doua randuri de scule, aparatul de fotografiat al unui coleg, etc.
Ce ziceti? Am avut sau nu ghinion cu ea?
Clau m-ai lamurit. Si eu mi-as dori sa stau la casa. Stiu ca e greu in ziua de azi sa-ti construiesti o casa, dar cine stie poate mai tarziu... Oricum iti tin si tie pumnii sa aveti cat mai curand casa voastra. Prietenii nostrii care stau la ANL nu au avut pile, au reusit pe contul lor. A contat ca el are studii superioare si ca aveau copil mic atunci. Altceva nu stiu, dar daca vrei ma interesez.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
tanja spune:
Buna fetelor,#
I-am transmis salutarile si urarile voastre si lui Anto si va multumeste.Calculatorul il va avea zilele astea si va putea sa intre si ea pe forum.Gripa ia mai trecut cat de cat.
Stefanal meu e un pic mai bine,inca ii curge nasul si are inca o tuse umeda care nu ii da pace.Dar in rest e foarte sprinten cu toate ca ewste bolnavior.
VA pup.
alinamoro spune:
Bine ai revenit Anto! Ce ma bucur ca ai aparut si tu. Sper sa nu ti se mai strice calculatorul.
Flavia,da' tu chiar ca ai avut ghinion cu Dacia!!!! Noi am avut Dacia si mergea super,am fost foarte multumiti de ea,dar era cam veche(12 ani) si anul acesta ne-am cumparat Solenza (deh,tot Dacie!) si suntem multumiti de ea pana acum. Cu vechea Dacie foarte rar am avut probleme chiar daca era mai veche, sotului meu chiar ia parut rau cand a vandut-o,a zis ca ar vrea el sa mia nimereasca asa masina buna(bineinteles romaneasca).
Magda si-a facut casa in Micalaca pe str.Zefir.
Tanja,ma bucur ca Stefan e mai bine.Multa sanatate si insanatosire grabnica.
Alina33,e tare nasol cu alergiile.Dragos al meu e alergic la praf si pene,dar de praf nu prea am cum sa-l feresc.Ce-a a zis dr.,sa nu-i dai ou deloc? Ti-a dat ceva medicamente?
Gabi,sa stii ca foarte buna mi-a fost tinctura aia de Echinaceea.Mersi de pont. Inca mai iau pana termin sticluta.
Clau,las' nu te stresa cu casa,bine ca ai unde sta si nu platesti chirie.Noi am stat 3 ani in chirie si apoi ne-am luat apartamentul.A fost foarte greu la inceput,dar stii tu cum e in viata,si rau si bine.
Fetelor va multumesc inca o data la toate pt.felicitari.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Alina M, ti-ai luat Solenza si nu ai zis nimic??? Rusinica!
Ma bucur a ti-a fost de folos echinaceea! la ce bun sa bagam atatea medicamente in noi?? Sunt otrava pentru ficat!
Antobine ai revenit printre noi!
www.stoc-studio.ro/tudor
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Bine ati revenit Magda si Anto...Ma bucur ca acum suntem mai multe.
Magda, e cam nasol cu internetul pe dial-up, dar merge...Pe Zefir stai? Am fost si eu o data asta vara pe acolo, scumpe casele pe acolo. ai inchiriat la firma sau la privat?
Ooo, Alinush, sa-ti traiasca Solenza...
Si maica-mea are Dacia noua, si nu a vut pb cu ea, dar nici nu a facut multi km. Mie mi se pare ca are arcuri slabe, e cam lasata...
Alina, nasol cu alergiile...
Cum e vremea la voi? Aici ploua si bate vintul...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
gabitzica spune:
Cristina, azi a fost frumos la Arad. a fost soare si destul de cald: 12 grade.
Sunt rupta! Acum am ajuns din oras. Am fost cu Tudor la Ziridava, si am urcat pe sarile rulante pana la et.3, liftul nu mergea. loc de parcare nu am gasit numai pe I.C. Bratianu. L-am dus in brate pana la intrare in magazin si de acolo pe jos. A fost foarte fascinat, ca nu mai stia in ce directie sa o ia. cel mai mult i-a placut bineinteles la et. 1 la jucarii. a fost o caldura in Ziridava, ca toata am transpirat, am avut si o geaca groasa pe mine. cand am plecat, am mers pe jos pana la masina, de o manuta . S-a simtit si el baietel mare.
Mi-a placut ca am fost noi singurei in oras. Ne-am mai oprit la Intim la niste prieteni,la firma.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Alina M, ti-ai luat Solenza si nu ai zis nimic??? Rusinica!
Ma bucur a ti-a fost de folos echinaceea! la ce bun sa bagam atatea medicamente in noi?? Sunt otrava pentru ficat!
Antobine ai revenit printre noi!
www.stoc-studio.ro/tudor
Gabi,merit o bataie ca nu am spus! Las' ca Dragos spune la toti cu care ne intalnim:"a luat tata Solenza" si incepe sa explice ca Dacia am vandut-o la Danu (frate-meu) si e mai frumoasa Solenza...,dar acum ii place Logan mai mult. De cate ori vine Calin acasa il intreba unde-i masina Solenza si daca ploua ii spune sa o bage in garaj.
Cand ne-am intalnit la Il Padrino si a venit Calin cu Dragos el a zis ca "am venit cu masina Solenza",dar voi nu ati inteles!(era luata de cateva zile doar).
quote:
Ooo, Alinush, sa-ti traiasca Solenza...
Mersi Cristina.Dau un suc cand ne intalnim.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
UUUUUUUUUUURRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Ai revenit!!! ANTO, multi !!! Ne-a fost tare tare dor de tine!!! Sa nu mai faci de astea ca Un vin bun vrei?? si o tigara ?? Sa nu citeasca cumva Radu!!! Ce face printesa ta cea frumoasa?? si ei!!!
Alinush, pai nu ne-ai spus ce ai nepot sau nepoata???
Mai Gabi, pai cum nu ne-a spus Alina de Solenza?? Ne-a spus cand am fost la Il Padrino!!!
Tanja, multi lui Stefan!! Tu cum mai esti???
Cristina, la noi azi a fost chiar faina! A fost soare, cam frigut, a batut si vantul dar comparativ cu celelalte zile a fost FFF BINE!!! Piticele tale ce mai fac??
Alina33, sanatate multa lui Dragos!
Flavia tu chiar ai patit-o cu masinuta ta! Asa ghinion mai rar!
Diana, pe unde umbli?? Ai fost la plimbare cu Vladut?? Zi-mi si mie, daca sti, unde se fac cele 3 blocuri ANL?? Ca chit ca am soacra in Primarie eu tot nu stiu
Li, te-ai vindecat??? Mai ce mai fac Claudia si Vanessa?? Pupa-le din partea mea!!! AAA si ai promis niste poze, vezi ca nu am rabdare
Dita, te-ai ascuns??
Eu azi am vrut sa-i fac analizele de urina la Raul si n-am reusit niccum sa-i fixez punga pe putulica Acum am fost la un alt laborator si mi-au dat un altfel de recipinent, tot punga dar mai usor de fixat pe putulica Ce m-am enervat, niciunde nu mai fac analize gratuiut si costa de te doare capul
Aaaaa si mi-a facut si o supriza azi... a murdarit hainele cu KK, a iesit pe langa scutec Am avut ce freca Chiar ma gandeam la mamicile noastre cata bataie de cap au avut cu scutecele noastre...saracutele cat au trebuit sa traga cu noi!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
gabitzica spune:
Fetelor, si-a luat Alina M Solenza, trebuie musai sa ne intalnim sa o udam !!!
da chiar asa! Noi cand ne mai intalnim. mai ales acum ca s-a largit cercul, si trebuie sa le cunoastem si pe fetele noi??? Ce ziceti???
www.stoc-studio.ro/tudor