Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, poate vi-a spus dupa ce am plecat noi. noi nu am auzit. Alina zice ca ne-a zis Dragos, dar noi nu am inteles
Alina, sa aveti noroc de ea si sa nu strice niciodata

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Fetelor, si-a luat Alina M Solenza, trebuie musai sa ne intalnim sa o udam !!!
da chiar asa! Noi cand ne mai intalnim. mai lae acum ca s-a largit cercul, si trebuie sa le cunoastem si pe fetele noi??? Ce ziceti???

www.stoc-studio.ro/tudor

Eu sunt de acord..oricand!! Dar fara copilasi, nu?? Ca sa ne putem destrabala in liniste si pace!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

quote:

Clau, poate vi-a spus dupa ce am plecat noi. noi nu am auzit. Alina zice ca ne-a zis Dragos, dar noi nu am inteles
Alina, sa aveti noroc de ea si sa nu strice niciodata

www.stoc-studio.ro/tudor

Nu nu nu, eram cu totii acolo, dar probabil ca n-ati auzit sau mai degraba cred ca a spus atunci cand voi erati foarte aprinsi in discutie cu Anto!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fara copii dara, ii lasam la bunici ca sunt mari acum , dar atunci sa fie intr-un week-end, eventual o vineri.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:

fara copii dara, ii lasam la bunici ca sunt mari acum , dar atunci sa fie intr-un week-end, eventual o vineri.

www.stoc-studio.ro/tudor

Normal...eu nu-l las cu nici o bunica ci cu tata Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Mai Claudelule daŽde ce sa nu vada Radu?Ca a fost acuŽo sapt.in Rom.si mi-a luat 15sticle de vin(Cotnari)si m-am apucat si de fumat.
Deni e bine ,are mult de invatat dar nu se prea agita ,doar cand ii aduc aminte sau inainte de teste sau teze .Nici nu stiu ce sa va mai scriu ,s-au intamplat multe de cand nu am mai scris.I-mi aduc eu aminte pe parcurs .Am vazut si pozele de la Il Padrino,chiar ca nu se vad bine .Alina ,eu il am pe Dragos aa de fain luat pe camera,cand vine de afara.E un dulce.Ma mai tine minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ciau fetelor! Iata ca am aparut si eu.
Claudelu, am fost la plimbare cu Vladut si au venit pe la noi si parintii mei. Nu am scris pana acum pentru ca efectiv nu aveam nimic interesant de spus. Noile blocuri ANL se fac chiar in fata celorlalte 3 blocuri, nu cele in care stam si noi, pe campul viran de langa podul spre Subcetate. Deja s-au facut fundatiile si pivnitele si au inceput lucrul la parter. Probabil ca in cateva luni sunt gata.
Flavia, ce ghinion ai cu masina! Am avut si noi Dacie, si cat a fost la noi nu am avut probleme majore, reparatiile uzuale date de folosinta indelungata. Apoi i-am dat-o lui taica-miu care saracul a avut parte numai de cheltuiala cu ea: i-a facut setul motor ca trebuia facut, apoi l-a lovit unul din lateral. Abia a reparat-o, i-a mai schimbat si pe la directie, cutie de viteze cate ceva ca l-a lovit altul. Asigurarea aluia nu vrea nici acum sa plateasca intreaga dauna si se judeca cu ei si cu soferul celalalt. Acuma e vopsita toata, frumoasa, sa dea Domnul sa tina de data asta. Oricum e hotarat s-o vanda cu prima ocazie.
Alina 33 e greu cu alergiile astea. Tu nu l-ai alaptat pe Dragos? de ce?
Fetelor, si mie mi-ar place sa ne intalnim, dar la mine e mai greu fara bebe pentru ca inca suge si nici acum nu are programul clar. Daca-l las cu tata la un moment dat urla dupa mine...

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alinush, pai nu ne-ai spus ce ai nepot sau nepoata???

Clau,nici nu mi-am dat seama ca nu v-am zis.E baietel,Vlad-Tudor il cheama.
Da,tu ai auzit bine la Il Padrino,a zis Dragos de Solenza.

quote:
Fetelor, si-a luat Alina M Solenza, trebuie musai sa ne intalnim sa o udam !!!
da chiar asa! Noi cand ne mai intalnim. mai ales acum ca s-a largit cercul, si trebuie sa le cunoastem si pe fetele noi??? Ce ziceti???

Gabi,a cam udat-o ploaia de cand am luat-o! O udam,o udam,sigur la prima intalnire. Ar fi bine sa nu se strice niciodata! Oricum merge super!

Anto,te tine Dragos minte,da' pe Deni sa nu-ti mai spun de cate ori ma intreaba de ea.Mai ales cand ma vede la calculator ma intreaba ca vorbesc cu Anto?,zice:"unde-i Deni?Ii spun ca e in austria si zice:"meiem e ea"(mergem la ea)
Abia astept si eu sa ne intalnim toate.De acord si eu,fara copii.Copiii stau cu taticii sau cu bunicii.Da' trebuie sa ne cautam alt local ca la Il Padrino nu incapem toate.Ha,ha!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Da' trebuie sa ne cautam alt local ca la Il Padrino nu incapem toate.Ha,ha!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Pai cum n-avem loc, facem si noi ca babele alea frantuzoaice

Diana, ar fi pacat sa nu ne intalnim si cu tine Macar o ora daca ai putea..macar sa te cunoastem!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anto

Mai Claudelule daŽde ce sa nu vada Radu?Ca a fost acuŽo sapt.in Rom.si mi-a luat 15sticle de vin(Cotnari)si m-am apucat si de fumat.
Deni e bine ,are mult de invatat dar nu se prea agita ,doar cand ii aduc aminte sau inainte de teste sau teze .

Alcoolul este viata si viata e alcoolDe vinut stiam, dar de tigari ai uitat sa-mi spui...si unde scrumezi tot in farfurie???

la Deni si mama denaturata ce esti nu stresa fata ca stie ea cat si ce sa invete!!

Mergi la inceput