Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

GAbi n-am mai apucat sa intru pe forum.Pina la urma am fost la Satmarean ca imi spusese la tel sa ii mai pun colargol si daca nu ii bine sa vin.Da am zis decit sa se mai chinuie inca o noapte cu respiratul,ne-am urcat in taxi si am plecat.Ne-a dat pivalone spray si eritromicina ca nu i-a trecut doar cu Marcofen siceva pastilute cu praf care se pun pe cearsaf si il ajuta noaptea la respirat.Drag mi-a fost de el azi noapte ca asa bine respira.Nu s-a mai trezit pina la 5.30 cind a papat noul lapte.
Ou nu ii mai dau deocamdata.Probabil ca mai tirziu peste vreo citeva luni; la fel si cu laptele si celelalte fructe.
El e foarte vioi da tot infundat e la nasuc.Atit l-am chinuit cu colargol si pompita ca acum nu mai sta nicicum sa il sterg la nasuc.
Diana, am alaptat pina la 3 luni si 3 saptamini cu completare ca nu vroia sa suga mult.Apoi n-a mai vrut deloc.Nici eu nu am avut mult lapte si nici usor nu venea si ne-am chinuit si cu galactogil si cu ceaiuri si cu pompat ca nici nu vreau sa-mi mai amintesc.
Anto hai sa fie cu noroc noul calculator!
Alina de acord cu fetele,trebuie udata masina(ma bucur ca nu l-a gasit alergic la praf si pe Dragos meu)
Mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de Teba.Au lucruri tare dragute si i-am luat la Dragos un compleu si o caciulita.Pe urma cind am plecat m-am gindit ca mai bine ii luam niste pantaloni din catifea ca erau tare draguti.Si lili i-a luat pentru aia mica tot felul da spunea ca parca s-au mai scumpit de cind a fost ea data trecuta.
I-am luat la Dragos olita si a inaugurat-o cu kk.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, felicitaril lui Dragos pentru kk l olita! Tudor nu mai vrea sa stea pe olita, asa ca o sa il las in pace o vreme.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Azi am descoperit ca la cei 25 de ani ai mei sunt buna de dus la REMAT (unde se duc fierul vechi, ziarele folosite, etc.).
Am fost si mi-am facut miercuri o radiografie la coloana, pt ca dr mea suspecta ca ametelile si caderile mele nu sunt numai datorita spasmofiliei. Azi am fost cu rezultatele la ea si verdictul a fost: dicsopatie lombara si spondiloza cervicala. In concluzie sunt coapta inca de tanara. Mi-a spus ca durerile mele de cap, ametelile si posibil si tensiunea mica sa mi se traga de la spondiloza. Azi aveam tensiunea 89 cu 59. Mica nu?
Cum se face ca noi cei tineri din ziua de azi suntem mai bolnavi decat bunicii nostrii la aceeasi varsta? Cred ca asta este efectul tuturor radiatiilor de la Cernobil, razboiului din Serbia, etc.
Cum vor fi copii nostrii oare peste 20 de ani?

Pupici la toata lumea.
Daca nu mai intru va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut, in ciuda vremii de afara.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, ce furtuna a fost!! A reusit sa ma bge in sperieti, mai ales ca era sa-mi ia pe sus obloanele, abia am reusit sa le inchid...ce tare m-am speriat, nu-mi plac furtunile

Alina, sanatate multa lui Dragos! Saracuta, scapa de una da de alta...offf, ce-ti e si copilasii astia!! Si sa nu-mi spui ca ai de gand sa-l pui pe Dragos pe olita de acum, cand sunt pampersi???...e prea mic tu, mai lasa-l pana la vara!!

Gabi, deci cum ramane?? locatie si data te rog!!! Zi tu prima!

Flavia, stai asa ca nu sti ce coapta sunt eu...daca iti spun cum e coloana mea ma intrebi daca mai rezist...e deplasata rau Asa ca hai sa facem clubul babelor tinere!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce vreme nasoala e,ploaie,vant,frig!

Flavia,nu te stresa ca spondiloza e la moda. Sanatate!

Gabi si Alina,eu l-am pus pe Dragos la olita de la 7 luni si facea o data pe zi kk,dar facea si in pampers.De la 1 an nu a mai vrut pe olita si nu l-am mai pus,l-am lasat cu pampers.Pe la 1 an jumate am incercat iar la olita(am cumparat din aia care canta) si nu a mai vrut numai pe WC(am cumaprat capac mic).Pot spune ca m-am cam chinuit degeaba ca pana la 2 ani si o luna nu am scapat de pampers.Asa ca nu-i stresati asa tare ca vor face ei la olita cand o fi timpul. Succes oricum cu olita!

Clau,eu nu prea am auzit furtuna ca am dormit.Mi se parea ca se misca prea tare geamul de la balcon,ca era deschis.Azi am dormit asa cum nu am dormit de mult timp,se pare ca din cauza vremii am fost asa adormita.
Dragos a dormit 4 ore,de la 14 la 18!!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Apropo de olita, cum a zis si Alina pina catre 2 ani mi se pare cam inutil. Am citit undeva, nu mai stiu unde, ca atunci cind sunt capabili sa urce si sa coboare scarile fara sprijin atunci isi pot controla si sfincterele...Si noi tot la 2 ani si 1 luna am renuntat la ea ziua...
Flavia, asta e suntem cu defecte... Si pe mine ma cam dor spatele si m-a apucat o tuse seaca ... Si imi fac tot felul de ginduri negre...
Anto, tu cind mai mergi in Ro?
Vreau si eu la intilnire!!!!
Fetele sunt bine, toata ziua ma zapacesc la cap. Pe Alexandra cred ca o fac gimnasta, se urca pe Mihai, care sta in picioare si o tine de miini si se intoarce peste cap. Carina nu poate ca e mai grea...
Toata ziua trebuie sa desenez pe buna, baba, mocu... Din pacate aici nu prea vad multa lume , nu e ca in Ro...

Va pupam, Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vedeti ca deschid alt subiect!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

am multi prieteni in arad si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput