Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 5
tanja spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti ?Vad ca voi sunteti foarte harnice si semnati condica in fiecare zi fata de mine care am cam tras cu chiulul in ultimile zile.
La mine "apele" sunt inca tulburi ,se pare ca iubita sotului meu il cam tine din scurt ,si ii cere socoteala de cate ori nu se duce la ea,lucru care lui nu prea ii place;dar asta e treaba lui.De iubit inca il iubesc dar nu ma mai agit deloc pentru ca nu are nici un rost.Aseara am vorbit cu Anto o ora la telefon,si se pare ca inca are gripa.Radu ne tot intreba ce tot vorbim noi femeile atata la telefon?Se pare ca luni se duce sa isi cumpere calculator nou,lucru pe care il astept cam de mult si cred ca si voi vreti sa vorbiti cu ea.
Va saluta si va pupa pe toate si a zis sa aveti grija de familiile voastre si de voi.
Stefan al meu e pe zi ce trece tot mai zburdarnic si mai nazdravan care nu sta nici 5 minute locului,tot timpul numai se joaca.Cand ma gandesc ca pe 23 face un anisor nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.#
Acum va ölas ca nu imi da pace s vrea si el la calculator.
Va pupam pe toate si va uram un sfarsit de saptamana cat mai placut
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
quote:
Alinush, felicitari pentru stelutze!!
Multumesc Gabi.
Tanja,chiar ma gandeam de ce nu ne mai scrii.Asteptam si noi cu nerabdare sa-si cumpere Anto calculator si sa revina la grupul nostru.
Stie cineva cand e ziua lui Anto ca am vazut la listuta noastra ca e "scorpion"?
Fetelor,Magda s-a mutat in casa noua de 3 zile.Va spun mai multe saptamana viitoare ca vom merge la ei.Acum e in febra despachetarilor si aranjatului.Probabil in curand va reveni si ea printre noi.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Alina, poate ma ajuti cu un sfat! Lui Raul de ieri i-au aparut o bubita care seamana foarte bine cu un cos de ala cu puroi sau cu un frunc...l-am dat cu Kanamicina, puroiul s-a strans intr-un punct...am incercat sa-l strang dar nu ma lasa si m-am gandit ca poate ii fac si rau...dar problema e ca acum am observat ca pe dunga de la buza de jos ii mai apare una...ce sa fac pana luni cand merg la medic cu el??? Nu i-as da antibiotic pentru ca trebuie sa merg sa-i fac analizele...de aceea vreau sa astept pana luni! A si prima buba e sub buza de jos
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alina, poate ma ajuti cu un sfat! Lui Raul de ieri i-au aparut o bubita care seamana foarte bine cu un cos de ala cu puroi sau cu un frunc...l-am dat cu Kanamicina, puroiul s-a strans intr-un punct...am incercat sa-l strang dar nu ma lasa si m-am gandit ca poate ii fac si rau...dar problema e ca acum am observat ca pe dunga de la buza de jos ii mai apare una...ce sa fac pana luni cand merg la medic cu el??? Nu i-as da antibiotic pentru ca trebuie sa merg sa-i fac analizele...de aceea vreau sa astept pana luni! A si prima buba e sub buza de jos
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Clau,poate fi ceva infectie daca a mai aparut inca unul.Nu il strange si fa-l in continuare cu unguent Kanamicina.Nu stiu exact ce ar putea fi.Revin mai tarziu ca suna cineva la usa.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Originally posted by Claudelu
Clau,poate fi ceva infectie daca a mai aparut inca unul.Nu il strange si fa-l in continuare cu unguent Kanamicina.Nu stiu exact ce ar putea fi.Revin mai tarziu ca suna cineva la usa.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina, mersi mult! Nu am mai piscalit, l-am dat doar cu Kanamicina...ma gandesc ca daca merg luni la medic si-mi spune sa-i dau antibiotic, iar nu pot sa-i mai fac analizele, nu???
Aaa, era sa uit...daca mai vorbesti cu Magda trasminte-i salutari din partea mea si sa revina cat mai repede printre noi ca e lipseste!!!
Gabi, ma gandesc ca a fost super fain, mai ales daca a prezentat nebunul ala de Craioveanu!!
Tanja, incepe sa se saure al tau de relatia cu "batranica" lui??? Poate ii vine mintea la loc! Bine ar fi!!
Va pup si va doresc o duminica cat mai placuta!!
tanja spune:
Buna fetelor,
Clauasa cum a zis si Alinae mai bine sa il dai incontiunuare cu Kanamicina pana ajungi cu el la doctor,pentru ca nu e bine sa ii dai antibiotic fara sa sti ce are si nici nu ii face bine antibioticul la copii mici de acceea e indicat sa se de-a doar cu aprobarea doctorului.
Ziua lui Anto cred ca a fost de curand,dar o sa o sun eu sa aflu.
Gabi cum a fost la Noaptea devoratorilor de publicitate ? Cred ca v-ati distrat de minune.
Acum am o veste buna pentru voi:Anto si-a cumparat calc. nou si spera ca azi sa si-l monteze.E nacuta pe 16 noiembrie.
Acum va pup si mai vorbim si la toate fetele.
flavia ramona spune:
Salut fetelor
Linda, dragutzo nu m-am suparat, chiar asa mi se pare si mie, ca viata asta e nedreapta. Uneori insa ma gandesc ca noi nu stim sa pretuim viata destul si de aceea suntem luati prin surprindere cand vedem cat suntem de vulnerabili. Cand se intampla lucruri neplacute, ca moartea colegului meu, ma gandesc cate momente de fericire pierd atunci cand ma supar pe Sorin din nimicuri si cate lucruri bune as putea face in schimb!!!!!!!!!! Nu stim niciodata ce ne rezerva viata in urmatoarele 5 minute si cred ca ar trebui sa traim fiecare clipa ca pe ultima si sa spunem mai des te iubesc celor din jur.
Eu acum ma gandesc la multe lucruri pe care puteam sa le fac altfel cu colegul meu, dar din pacate e prea tarziu. Ma gandesc la sotia lui si la ce simte ea in momentele astea, cand stie ca nu mai poate niciodata sa-i spuna cat de mult l-a iubit....... Aiurea e viata...
Multumesc pt urari. O sa va pun poze de la ziua Lisei, dar altadata ca acum nu am chef.
Din pacate eu inca nu am un raspuns clar, daca pot sa am sau nu copii pe cale normala. Spermograma facuta la Szeged a iesit "ceva" mai bine, dar din pacate i-a mai facut o analiza la care primim raspunsul doar vineri. Aceasta o sa ne spuna daca e de vina doar stresul si oboseala sau testicolele si care sunt sansele reale. Aiurea. Ma omoara asteptarea asta.
Alina M nu stii unde se poate face o ecografie testiculara (sper ca am inteles eu bine de la Sorin)? Trebuie sa-si faca asa ceva si eu nu am auzit in Arad asa ceva. A, si inca ceva, ce trebuie sa iau eu ca sa ma ajute sa raman insarcinata. De acid folic stiu ceva, dar nu stiu cat timp si cate pe zi. Ufffffffff....
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Ce vreme nasoala!
Tanja,ne-ai dat o veste buna ca si-a luat Anto calculator.Mersi ca ne-ai zis si ziua de nastere.Tu cum mai esti cu "sotul"?
Flavia,nu stiu daca se face in Arad ecografie testiculara,intreba la Euromedic.Poate se face acolo,in alta parte in Arad sigur nu se face.
Medicamente care sa te ajute sa ramai insarcinata nu cred ca le poti lua asa fara indicatia medicului ginecolog.Sunt medicamente care stimuleaza ovarele si ajuta sa ramai insarcinata,dar daca la sotul tau e problema atunci nu are rost sa le iei.Acidul folic poti sa-l iei,rau nu-ti face.Se ia 3 ori 1 pe zi(depinde cate mg are),Se poate lua intre 5-30 mg pe zi.Am o prietena care nu ramanea insarcinata nicicum si ia zis cineva sa ia zinc tablete.A luat si a ramas gravida,dar eu nu sunt convinsa ca de la zinc,dar poti lua ca e un fel de vitamine.
Clau,cum e Raul cu bubitete,au mai aparut si altele? Nu-i da antibiotic pana faci analizele si pana nu-ti zice medicul.Poate ii trece doar cu unguent.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Mai fetelor, ce vreme nasoala e afara....la noi de la atata ploaie mi s-a udat un perete, n-am patit niciodata asa ceva Probabil ca a batut ploaia doar din partea aia Cica va tine vremea asta pana marti dupa care vine iarna...adica frig si zapada
Tanja, sa sti ca oricum nu ii dadeam antibiotic asa de capul meu....daca cumva se inrautatea situatie il chemana pe Geanta(edic pediatru) sa vina la noi, dar multumesc la D-zeu se cam retrage, iar cealalta care parca vroia sa iasa, s-a oprit din evolutie...numai bine, maine merg sa-i fac analizele de urina si ma gandesc ca daca e vreo infectie va aparea pe analize...mai sa radeti de mine, eu sunt cam paralela la capitolul medicina, acum incep sa invat una alta, ca am avut pana acum cine sa aiba grija de mine...mama ...iar abia acum mi-a venit mie randul sa am grija de copilasul meu...
Flavia, eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ginecolog...trebuie sa-ti spuna ce medicamente trebuie sa iei ca sa ramai...dar, scuze indiscretia, daca vrei imi rapsunzi daca nu NU...de ce te grabesti atat de tare sa ramai insarcinata?? Crezi ca rezolvi ceva daca tot la asta te gandesti?? Lasa lucrurile sa decurga in mod normal, decat sa stai cu gandul doar la o posibila sarcina...eu zic ca e mai stresant asa, mai bine relaxeaza-te, ai tot timpul in fata...Te rog sa nu te superi pe mine, dar asta e parerea mea si sa nu crezi ca ne sacai cumva, dar eu am zis asta doar pentru binele tau!
Alina, ce mai face Dragos?? Nu ne mai povestesti nimic de el
alinamoro spune:
quote:
Alina, ce mai face Dragos?? Nu ne mai povestesti nimic de el
Clau,ultima "perla" care a scos-o acum aseara a fost:"mama,ai chiloti neghi(negri) i(si) utien negu(sutien negru)?" In curand nu ma voi mai putea dezbraca in fata lui ca deja observa tot.M-a mai intrebat intr-o zi:"mama,ai tzatze?","Dagos nu are tzatze!".
Acuma vorbeste tot ce vrei,chiar si ce nu vrei!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici