Mamici din Arad...???(18)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
LISA, sa cresti mari si cuminte, ca frumoasa esti deja!
Ce nervoasa sunt acum, tremur toata de draci ce am...de ieri imi tot da bip cineva pe telefon si azi mi-am luat inima in dinti si l-am sunat...la celalalt capat era un tip...il intreb cine e si ce vrea...el ca ma vrea si ca am o voce tare misto...ce m-am certat cu el...auzi la el, ca de acum incolo ma dispera el si mai mult tipul avea voce de oltean, bucurestean, oricum de prin zona...dar de unde naiba are telefonul meu???Ce idiot
Flavia, imi pare rau pentru colegul tau! D-zeu sa-l odihneasca in pace! Si voua sa va ajute D-zeu sa aveti cat mai repede un bebe!!
Li si voua sa va ajute D-zeu sa va implinit cat mai repede visul! Si referitor la asemanarile dintre frati...nici eu cu sora-mea nu semanam...noi facem misto si spunem ca sora-mea e fata postasului, ca eu seaman foarte bine cu mama, iar ea cu niciunu...deci e fata postasului
Alina33, pupa-l pe Dragos din partea noastra! Saracutul de el! Sper sa se faca cat mai repede bine! Ma intrebai de ce nu-mi schimb pediatra?/ Pentru mie imi convine, ca merg la ea doar la vaccinari...iar daca am vreo problema ma duc a Geanta, ai bine dau un ban in plus, dar macar e controlat din cap pana in picioare!
Gabi, voi cum sunteti? Mai bine??
Alinush, ce mai face golanul ala mare al ta Ce prostioare a mai facut??
Dita, pe unde umbli de nu mai dai nici un semn de viata???
Cristina, cum ai sarbatorit?? Ne-ai pus de o parte o bucatat de praji??
Fetelor, voi ati avut azi net si cablu??Ca noi de la ora 13 pana la 19 n-am avut...cica au fost ceva probleme cu fibra
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
fetele, noi iesim in oras in seara asta . Mergem la "Noaptea devoratorilor de publicitate". Mai inainte au plecat bunicii de la noi, si l-au luat pe Tudor la ei. asadar, o sa avem o noapte alba, ca incepe la 22 si tine 6-8 ore.
Am fost si anul trecut, super. a fost prima iesire dupa ce am nascut, avea vreo 6 saptamani Tudor.
www.stoc-studio.ro/tudor
Ce fain de voi! Unde se tine?? Noi si daca am vrea sa iesim n-avem cu cine sa-l lasam pe raul..ai mei sunt la tara, asa ca stam acasa si pe langa asta Clau a fost toata noaptea la servici ca au venit calculatoare noi
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Eu pe la ora 22 am ajuns acasa(de azi dimineata!).De la lucru ne-am dus la Timisoara la unchiul meu la spital(fratele lui taica-meu),e internat la cardiologie la Padurea Verde si marti il opereaza la inima.Am emotii foarte mari!
Am fost si pe la Selgros si am mai fost pe la o verisoara.Ne-am facut de cap ca am fost fara Dragos,el a ramas cu tusi.
Flavia,spune-i La multi ani lui Lisa si din partea mea.Imi pare rau de colegul tau! Deci era cel pe care-l stia si Calin.m-am gandit eu ca prea se potriveau toate datele.
Gabi,distractie placuta! Sa ne zici si noua cum a fost.
Clau,cine e tipul de la telefonnnnnnnnn?????!!!!! Stia si cum te cheama sau doar numarul? Ce face Raul,se mai trezeste noaptea?
Alina33 sa ne zici si noua ce ai gasit fain la teba.E trebuie sa cumpar pentru o verisoara care naste saptamana viitoare,baiat va avea.Ma voi duce si eu la Teba sa-i cumpar ceva hainute sa-i duc.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ceau fetelor.Eu pe la ora 22 am ajuns acasa(de azi dimineata!).De la lucru ne-am dus la Timisoara la unchiul meu la spital(fratele lui taica-meu),e internat la cardiologie la Padurea Verde si marti il opereaza la inima.Am emotii foarte mari!
Am fost si pe la Selgros si am mai fost pe la o verisoara.Ne-am facut de cap ca am fost fara Dragos,el a ramas cu tusi.
Clau,cine e tipul de la telefonnnnnnnnn?????!!!!! Stia si cum te cheama sau doar numarul? Ce face Raul,se mai trezeste noaptea?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Alina, in primul rand sanatate multa unchiului tau! Dar ce probleme are la inima???
E adevarat ce am auzit eu legat de Selgros?? Ca cica au crscut preturile??Nu prea imi vine sa cred dar am auzit de la vreo 3 persoane care au fost
Tipul nu imi stia numele...m-a mai apelat si de fiecare data l-am prins...cred ca s-a saturat sa ma innebuneasca cu telefoanele...am stat cu telefonul in mana ca sa-l pot prinde
Raul nu s-a mai trezit noaptea, asta pentru ca il culc destul de tarziu...il culc pe la 00.00 si doarme pana a doua zi la 12...la 9 ii dau sa pape si nici nu se sinchiseste sa-si deschida ochisorii....e mare bandit!!!
alinamoro spune:
quote:
Alina, in primul rand sanatate multa unchiului tau! Dar ce probleme are la inima???
E adevarat ce am auzit eu legat de Selgros?? Ca cica au crscut preturile??Nu prea imi vine sa cred dar am auzit de la vreo 3 persoane care au fost
Clau,unchiului meu trebuie sa-i faca angioplastie(ii reface 3 vase de sange de la inima si ii ia din alta parte din corp,alta vena),are 3 vene "infundate" cu depuneri de grasime si sunt calcificate,efectiv nu mai circula sangele.Se simte foarte rau,il doare si tot timpul are plasturi cu nitroglicerina pe piept.
Nu am stat prea mult la Selgros ca era destul de tarziu si ne-am grabit.Noi am cumparat un robot de bucatarie sa-l facem cadou la logodna(stii ca vi-am zis eu,la baiatul nasilor nostri),detergent Ariel la 6 kg cu 389.000(pret bun zic eu),Pampers si cateva maruntisuri.Am vazut de exemplu o bulza cu 321.000 lei si eu mi-am luat sapatamana trecuta de la Ziridava exact la fel cu 390.000 lei.Destul de mare diferenta!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
E bun pretul, in special cel de la Ariel...eu am luat joi de la Billa, tot la 6 kg cu 489.000lei, parca...si aici in Vlaicu am vazut la 500.00o si ceva...
Saracul de el, ma gandesc ca a avut ce trage cu treaba asta...OFFF Doamne! sa fie bine dupa operatie!!!
alinamoro spune:
Fetelor,cititi si voi ce am primit azi pe mail:>
>
> > Veti fi supusi unui mic test.
> >
> >
> >
> >
> >
> > Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte
>
> importanta!!
>
> >
> > Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a
> > raspunde. Raspundeti cinstit!
> >
> > Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare.
> > Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
> >
> >
> >
> >
> >
> > Va aflati in judetul Prahova ...
> >
> > ... mai exact, la Cornu ...
> >
> >
> >
> > Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii
...
> >
> >
> > nemasurate cantitati de apa... baraje rupte .
> >
> >
> >
> >
> >
> > Sunteti fotoreporter pentru TVR1.
> >
> >
> > ... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
> >
> >
> > Situatia este la limita disperarii.
> >
> >
> >
> > Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai
>
> impresionante.
>
> >
> >
> > In jur oameni, case, animale, sunt luate de ape ...
> >
> >
> > Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul
in
> > urma ei.
> >
> >
> >
> >
> >
> > De-o data vezi un barbat la volanul unei JEEP...
> >
> > ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri...
> >
> >
> >
> > te apropii...
> >
> >
> > iti face o impresie puternica...
> >
> >
> >
> >
> > si brusc il recunosti: este ADRIAN NASTASE!!
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa...
pentru
> > totdeauna...
> >
> >
> >
> >
> >
> > Ai doua posibiltati: sa il salvezi, ori sa "prinzi" instantaneul
>
> vietii
>
> > tale!!!!
> >
> >
> >
> >
> >
> > Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce iti va aduce tie
>
> premiul
>
> > Pulitzer!!!!
> >
> >
> >
> >
> > O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai im portanti oameni din
> > tara...
> >
> >
> >
> >
> > Acuma intrebarea (raspunde sincer):
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Poza o faci color, sau alb-negru ????
> >
> >
> > PS. Toti cei care citesc aceasta pagina au datoria morala sa o
trimita
> > si altor 10 persoane pentru apararea democratiei!
>
> --
P.S.Nu va "speriati" ca la ora asta sunt pe net,dar nu am somn.Ma duc acum la culcare.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Nici io n-am somn!!
Mergem la ?? Somnic usor si vise placute!!!
gabitzica spune:
Noaptea devoratorilor de publicitate s-a tinut la cinema Dacia. A fost plina sala, s-a stat si pe prim ul rand.A fost mai multa lume dacat anul trecut.Noi am avut noroc, ca am avut invitatie si locurile pentru invitati au fost rezervate ( am stat pe ultimul rand )
Prezentator a fost Vlad Craioveanu, il stiti nu? ala slab si cu parul mare, de la ProFM. Au fost si cei de la Cassa Loco, au sustinut un mic recital. noi am sat pana la ora 3 (ERA ABIA JUMATATEA PROGRAMULUI) Mai urmau doua calupuri de 80 minute cu pauza intre ele. Eu as mai fi stat, dar Cipri si prietenii cu care am fost nu au mai vrut, ca deh... azi e zi de lucru! (pentru unii...)
www.stoc-studio.ro/tudor