Mamici din Arad...???(18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, bine v-am regasit!
Azi a fost ziua telefoanelor..dimineata m-a sunat Anto care e tare bolnava, are gripa..in rest ea e bine, doar nenorocitul ala de calculator nu s-a putut repara...de fapt s-ar fi putut dar ar fi costat prea mult, asa ca a spun Anto ca saptamana viitoare isi cumpara altul nou si ca abia asteapta sa intre din nou in randul nostru...Va transmite salutari tuturor!
Iar spre seara mai primesc un telefon...de la Ioana(pufymic)...s-a mutat deja in Arad, in Vlaicu si m-a intrebat de un pediatru bun...eu nu i-am recomandat sa mearga la pediatra mea pentru ca e cam dezinteresata...mi-a povestit de Alesio care are multiiii colici si mai tot timpul zbiara...in rst totul e bine, abia astept sa ma intalnesc cu ea si cu Alesio...ca suntem aproape una de alta si ne-am propus sa iesim la plimbare cu kinderii...
Azi am fost la Euromedic cu Claudiu ca sa isi faca o radiografie pulmonara, pnetru ca de ceva vreo 2 ani cand vine frigu pe el il apuca tusa, dar rau de tot...si are bronsica cronica...asa cu ocazia asta trebuie sa se lase de fumat...de asta sunt bucuroasa ca macar asa poate reusesc si eu sa le reduc la zero...Si daca tot am fost la Euromedic ne-am propus sa mergem si la Billa, unde ca de obicei am lasat o gramada de bani, dar el mai mult si mai mult m-a socat faptul ca rafturile sunt aproape goale, asta pentru ca au inceput sa dea si pe bonuri valorice
Va pup si celor care inca sunteti bolnaviori va doresc multa multa sanatate si insanatosire grabnica!!!

P.S: Alina33, cum e Dragos??

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,vad ca nu te-ai putut abtine sa nu ne scrii.Ce face Raul,mai plange noaptea?
Nu stiu nici eu pediatru bun in Vlaicu,eu nu stiam in ce zona sta Ioana si i-am zis de dr.Tatucu din Micalaca.Se poate inscrie si la ea,doar ca e mai departe.Am auzit ca e dr.buna de bb si vine acasa la orice ora o chemi,doar sa-i asiguri transport ca nu are masina.
Am auzit si eu ca se da pe bonuri la Billa,trebuie sa merg si eu ca ieri a primit Calin bonurile.
O pup si eu pe Anto!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Va multumesc pentru urari.
Voi ce mai faceti? Cum e vremea pe la Arad? Aici e frig, dar macar nu ploua.
Tocmai mi-a zis maica-mea ca s-a pus topogane in Gradiste. Uraaa, avem unde ne da cind mergem la Arad.
De 2 zile Alexandra doarme fara scutec noaptea.
o asteptam si pe Anto...
Bine ai revenit Ioana si puiutul mic...

Va pupam,
Cristina si gemnutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

am scris o groaza si s-a sters.
LA multi ani Cristina! Cu intirziere da ieri cind am avut timp nu a mers net-ul.
Am fost la Satmarean si a spus ca a facut alergie de la fructe de padure.Noroc ca i-am schimbat ceaiul cu cel de fenicul.Da 2 sapt a baut la greu.Asa ca evitam tot ce poate fi alergic.Adica nu banane pina ii trece,ficat, biscuiti de casa ca au lapte si biscuiti din comert ca au E-uri.Carne de gaina sau de curca(o sa gasesc mai greu da asta e)si trebuie schimbat laptele cu Nan HA.Deci tot la Nan am ajuns.Fructe doar mar si para.Ieri am gasit in sfirsit crema de la Eucerin.600.000.NAspa.
Asta e.In rest suntem sanatosi doar putin rosu in git de lamine.Eu iar am probleme cu gitul.I-a dat marcofen si a spus ca o sa il ajute si pentru dinti ca ieri noapte m-a trezit din ora in ora.Am fost zombi.Azi noapte s-a trezit doar la 3 pt ceai si la 5.30 pt laptic.
Mi-a zis ca nu e cazul sa merg la alergolog da daca nu ii trece pina luni miercuri eu merg si la Geanta.
GAbi unde-i magazinul Natura?La Tudor i-a trecut mucii?
Alina Ai grija sa nu ia Dragos antibiotic
Clau cum mai e Raul?De ce nu iti schimbi pediatra daca nu iti place?
Cristina felicitari penntru noapte fara pampers!!
Flavia insanatosire grabnica!
Linda hai si tu in cliubul mamicilor mai repede!!!!
Ioana incearca ceaiul de fenicul.La Dragos a dat rezultate extraordinare.Imi pare rau ca nu am stiut mai repede de el.Se da de la nastere.Pupici lui Alesio.
Va pupam

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, bine ai revenit printre noi! Nici eu nu stiu ce pediatru sa iti recomand.Noi suntem inscrisi la Soteria, pe Goga( acolo unde lucreaza Alina M )... e cam departe,,, daca nu ai masina.
Alina 33, Tudor nu mai are nimic si i-am dat doar 3 zile panadol. Noi luam echinaceea , si sa sti ca e foarte buna. Tu daca vrei sa iei poti de la UTA. Alinei m i-am zis de Natura de pe Blaga, pentru ca e mai aproape de ea. Costa numai 35.000 sticluta.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Gabi,mi-am cumparat si eu Echinaceea de pe Blaga,tot 35.000 a fost sticluta.Am luat doar Paracetamol Plus si echinaceea,sunt mai bine,atat ca mi-e infundat nasul,gatul nu ma mai doare.
Dragos e bine,ia curs nasul 2 zile si i-am dat Tylenol care se suge de 3 ori pe zi si vitamina C.Bine ca am scapat de antibiotic,de fapt nu a facut febra.

Alina33,laptele de ce l-ai schimbat? Posibil sa fie alergia si de la lapte?

Flavia,l-a chemat Dorin Visoiu pe colegul tau? Te intreb ca pe acesta l-a cunoscut Calin si mi-a zis ca luni a facut accident cerebral cu paralizie pe stanga,apoi a intrat in coma si ieri a murit. A zis ca avea 49 de ani.Calin a fost aseara la priveghi.
Poate nu e acesta,dar m-am gandit ca se cam potrivesc cu ce ai zis tu.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut fetele,

Imi pare rau ca nu v-am mai scris, dar din pacate nu am starea necesara.

La multi anisori Cristina, sa ne traiesti multi ani fericita.

Alina M, da Dorin Visoiu a fost colegul nostru din luna mai dupa ce a plecat de la Romtelecom. Dimineata cand ajungeam la birou el avea deja cafea facuta si ma servea si pe mine. Glumeam tot timpul cu el si chiar daca au fost si mici neintelegeri totul trecea in 2 minute. Eu am fost aseara la preveghi, la cimiturul de la UTA, ca l-au dus ieri la capela. Inmormantarea e sambata.

Ieri a fost ziua martisorului meu. Lisa a implinit un anisor. A fost atat de fericita, mai ales ca a primit o groaza de cadouri si era in centrul atentiei. A tuns-o soramea si arata ca un baietoi. O sa va pun poze cu ea saptamana viitoare. Ziua o tine sambata.

Eu sunt bine, mersi pentru urari. Nu am inceput nici un tratament pt ca mai am de facut o tura de analize luni. Azi a plecat Sorin la Szeged pt analize. Dupa ce a plecat el, pe la 5 dimineata, am visat ca eram insarcinata si nu stiam, ca am nascut un baietel si trebuia sa-l alaptez si nu stiam cum. Apoi am visat ca varsa sange. Oare inseamna ceva sau doar subconstientul meu si faptul ca sunt ca pe ace pana vine sotul meu si aflu ce ma asteapta m-au facut sa visez asta? Sunt putin demoralizata.

Daca pot o sa intru si o sa va scriu ce i-a spus dr. Asta va fi p-robabil dupamasa sau maine.

Pt Ioana, bine ai venit. Sa stii ca si sora mea merge la Dr. Satmarean de cand a nascut si e foarte multumita de ea, chiar daca e in Micalaca.

V-am pupat.
Va doresc o zi buna.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina de la lapte numi-a facut da mi-a zis sa ii dau din cel antialergic.Acum m-am gindit ca iar ii schimb laptele poate iar n-o sa vrea sa il bea plus ca la sf lunii facem vaccin si nu stiu ma decid dupa ce mergem si la Geanta sa vedem ce zice si el.Deja i s-au mai estompat asperitatile si ma bucur.E buna crema aia Eucerin.Imi era doar teama sa nu isi faca efectul.
Azi ma duc sa platesc curentul si o sa trec pe la Natura sa imi iau si eu Echinaceea.
Miine merg cu Lili la magazinul Teba sa vedem ceva hainute pentru cei mici.Si ii iau si olita la Dragos.Sunt curioasa cum o sa reactioneze.Lili a spus ca l-a pus pe Sebi de la 6 luni.Atunci era o bucurie sa faca la olita si sa nu mai speli scutece.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

LISA .Sa te faci mare,cuminte si frumoasa!!!!
Flavia,imi pare rau de colegul tau.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Imi pare rau si de mesajul pe care l-am scris.Sper ca nu te-ai suparat pe mine.A sunat un pic c-am prost.Nu asa am vrut sa-l scriu dar asa a iesit.De fapt am vrut numai sa zic cit de nedreapta ii viata cu unii dintre noi.Flavia,.Sper sa aiba vesti bune,Sorin,pt. tine.
Alina33,as vrea sa ma alatur voua,dar pina acuma nu a vrut(bb-ul).
Gabi,chiar ca eu nu seaman cu Diti,toata lumea ne spune!!!Ii interesat cum seamana unii dintre frati intre ei si altii chiar de loc.Sotul meu ochi albastri,par blond,fratele lui,ochi negri si par negru.Nici ei nu seamana deloc.
Va pup mult de tot

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

fetele, noi iesim in oras in seara asta . Mergem la "Noaptea devoratorilor de publicitate". Mai inainte au plecat bunicii de la noi, si l-au luat pe Tudor la ei. asadar, o sa avem o noapte alba, ca incepe la 22 si tine 6-8 ore.
Am fost si anul trecut, super. a fost prima iesire dupa ce am nascut, avea vreo 6 saptamani Tudor.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput