NA CA M-AM ENERVAT!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Te rog,si eu stau in zona.Da-mi si mie cateva date pe pm.Fetita mea face 2 ani in februarie si inca mai oscilez intre bunica(este profesoara) si cresa.Multunmesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Si eu vreau date de contact
Adela ai aflat de la ce varsta primesc? E pe baza de liste?Ankalaura daca mai eti pe faza te rog nu ma uita

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani cu sanatate! Si eu, cu intarziere, intr-o viteza pe forum!
Ati gasit sper mesajele, am pus si eu un P.S. la inceputm ca sa se vada ca am uitat ... Cum spuneam, primesc copii mici, domnule! Ce fericire pentru unii poarinti! Pentru noi, a fost o usurare, nici nu credeam! Pentru ca la cele mai multe gradinite ti se pun conditii sa stie sa ceara la baie, sa faca singur, sa se imbrace si sa se dezbrace! E adevarat, si costul nu este cel mai scazut, dar eu sunt de parere ca merita! Eliza stie sa iti arate unde are legs, hands, hair, mouth, nose, eyes, ears, si nu spune stea, ca n-a invatat-o nimeni, dar spune star! Stie de potyy, si ii este foarte clar ce are de facut daca ii spui sa find the potty, bring it sau sa sit on the potty! Si chiar munceste de zor sa produca ceva, pentru ca la gradinita primeste un "star" daca face ceva la oala...
La un moment dar, musca si ciupea. In felul de educatie pe care il aplica fetele la gradinita, era regula sa nu spuna copilului ca este obraznic, sau rau, ci manutele sau gurita sunt neastamparate. Si a invatat Eliza sa faca "naughty hands" cu degetelul aratator, sa dea usor peste mana cealalta, ca si cand ar certa-o! Te prapadesti de ras!
Realizarea cea mai mare e ca Eliza, de vreo doua saptamani, mananca absolut singura, si nu da pe ea ciorbita!!! Bona nici pe olita nu o punea!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si cat costa pana la urma? Eu nu cred ca se face reclama daca se spune aici numele gradinitei si alte detalii, ca doar de-aia e rubrica de "crese", "gradinite" si alte cele.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Costa enorm Monica, m-am interesat eu. Mie chiar mi se pare reclama, nu vreau sa se supere nimeni, insa nici nu se compara cu cele 4 milioane pe care le dau bonei, e dublu numai pe program scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by LYADA

Costa enorm Monica, m-am interesat eu. Mie chiar mi se pare reclama, nu vreau sa se supere nimeni, insa nici nu se compara cu cele 4 milioane pe care le dau bonei, e dublu numai pe program scurt.

Bianca

Asta inseamna ca e 8 milioane numai pe program scurt, pai asta inseamna ca pana la 6 costa 15 milioane ( aprox.) hmmmmm...

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana M. spune:

Si eu sunt curioasa unde este cresa despre care vorbesti tu. Daca poti, te rog trimite-mi si mie datele.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Da Domne, ciudata gradinita... as vrea si eu datele ei, pliizzz.. Pe PM daca aici nu se poate...
Multzu

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Nu este asa, cu costurile. Nu stiu de ce pe site sunt alte preturi. Noi platim pentru Eliza 6 milioane de la 8 jumate pana la 18.
Bonei ii dadeam 4,5, mai si gateam pentru ea, plus mancarea Elizei si Pampersii, care acum intra in aceeasi bani la gradinita, nu mai spun (si nu glumesc!) ca la apa, cum n-a mai venit bona, cum a scazut consumul la jumate! ce facea, domnule, cu apa, nu stiu! Ca nici vasele nu le spala!
Repet, sa nu se inteleaga gresit! Daca ati avut noroc sa gasiti bone care sa va multumeasca, bravo si felicitari! Dar cine cu gaseste? Si schimba doua trei si tot nu e bine? Si mai platesti si comisioane la agentii? Si daca n-ai o mama, o soacra, ceva, sa te ajute??? E? Cum e?

Mergi la inceput

Incepe, daca ma gandesc bine, sa imi para rau ca am comentat atata despre gradinita asta unde imi duc eu copilul...
Am dat multor persoane datele, si se pare ca mai departe s-a mai dus informatia, si o gramada s-au dus sa viziteze doar din simpla curiozitate...
Cred ca le-am dat persoanelor de acolo bataie de cap, multi au mers in timpul programului de somn al copiilor, au vorbit tare, au trezit copiii.
Nu ma asteptam, si incepe sa imi para rau. Eu am intentionat sa ofer o informatie, mai ales celor care nu au cu cine lasa copilul, celor care nu sunt multumiti de bonele pe care le-au avut... nu celor care se plictisesc acasa, si isi fac rost de o vizita...
Si faptul ca din cele vreo 50 de mesaje pe care le-am trimis doar eu, s-au inscris realmente doar 2 copii. Restul.. in vizita! Sa nu ma intelegeti gresit, foarte frumos ca lumea aduna informatii. Dar, daca de exemplu li se pare scump de la bun incept, de ce mai merg sa viziteze? Poze sunt pe site, de la inceput am spus. Pretul vi l-am spus si eu. Conditiile de asemenea.
Sincer, incep sa regret...

Mergi la inceput