NA CA M-AM ENERVAT!
Raspunsuri - Pagina 5
danoana spune:
ankalaura, acum am intrat si am citit subiectul de la cap la coada si, ce sa zic, simpatizez intru totul.Si eu am o fetita de 1 an si 3 luni si o bona care ma calca pe nervi ingrozitor si de care vreau sa scap, asa ca desi stiu ca ai trimis la 100 de fete, trimite-mi si mie te rog detalii despre cresa asta.Te rog muuult muult, pt ca vreau sa scap de bona cat mai curand cu putinta.Oare imi mai primesc copilul daca vreau s-o dau din ianuarie?
Ma rog, astept cu nerabdare mesaj de la tine, fa-ti pomana cu o colega de suferinta!!
Pupici, Oana si bebe Raluca Maria ( 22.08.2003)
LYADA spune:
Buna Anca,
Ai putea te rog sa scrii " la vedere" zona unde se afla gradinita? Sau oricine altcineva care stie despre ce cresa/gradi este vorba.
In ce zona se gaseste?
nadina spune:
DATI-MI SI MIE UN PM VA ROG CU DATELE CRESEI.Momentan am o bona buna,dar de la vara s-ar putea sa nu mai fie disponibila.
Va multumesc.
Nadina, mami de mandarina, la a 4-a bona
adelina23 spune:
va rog mult de tot dati-mi si mie adresa gradinitei despre care vorbiti. Stau in zona, am vazut vre-o doua gradinite in zona de case din spatele blocurilor din p-ta alba iulia, dar va rog mult ziceti-mi si mie adresa. Am un baietel de un an, trebuie sa ii gasesc bona, dar cred ca tot la o cresa particulara ar fi mai bine ingrijit. Mi-a placut f f mult descrierea ta, Anca. Mi-e groaza numai la gandul ca trebuie sa il las cu o femeie straina. Multumesc.
alicev spune:
am citit cu atentie toate cele......zise de voi si......am ajuns la concluzia ca e mai bine la cresa (daca aceasta este particulara si recomandata).
si apropos de asta, desi nu am nascut inca, as vrea sa stiu daca ati auzit de o asemenea cresa prin zona muncii, baba novac......
multumesc mult,
alicev si matei
ionella3003 spune:
anca, te rog din suflet, da-mi si mie datele de contact ale cresei miraculoase!...multumesc anticipat!
Ionela si Sorinel
http://community.webshots.com/user/ionella3003
Ruxel spune:
buna,
si eu vreau datele acestei crese, va rog mult.
Ruxel
http://community.webshots.com/user/ruxel100