NA CA M-AM ENERVAT!
Haideti sa va povestesc ce am patit, si sa imi spuneti si voi ce parere aveti!
Abia azi am ajuns prima zi la birou, sunt ingropata de dosare!
Dimineata ne-am imbracat noi si incaltat, si stai si asteapta bona! De unde! La 9, dansa era pe la Pta Lahovary, avea treaba. Vali, nu Flori, ca noiuntem super family si avem doua bone! Flori, statea linistita acasa! Ca ea zicea ca vine Vali! Ce sa mai caut vinovatul, ca si eu stiam ca vine inapoi Vali.... vali insa avea treaba, a zis ca o sun eu pe Flori, dar eu de unde sa stiu sa o sun pe Flori, daca Vali mi-a zis ca va veni!!!
Oricum, azi sunt in faza de ANTI BONE, asa ca de maine o duc pe Eliza la cresa. La una privata, o duc maine de proba, si apoi mai vad eu!
Pampersi si mancarica incluse. Cred ca e chiar mai ieftin asa, ca la bona am dat 4,5 mil, desi intelegerea era pe 4 mil - am zis sa fiu corecta, si pentru ca seara am ajuns cam tarziu, sa le recompensez! Si cu ce ma aleg! Ma lasa luni dimineata sa le astept imbracata si incaltata!
Nu mai spun de grija de a le pune la dispozitie mancare, ca pana la urma eu sunt (momentan) care spala baia dupa ele si gateste duminica dimineata!!! Ca sa aiba doamnele ce manca, de'!
Deci, m-am gandit asa: scade cheltuiala pe Pampersi, scade cea pe mancarea Elizei, scade consumul de apa si curent acasa, plus consumul pe mancare, plus timpul pierdut de mine la bucatarie! si la curatenie! Na! Asa, ca m-am enervat!
Pai asa, prefer sa mancam la catering, seara ciugulim ceva, sambata duminica trantesc un gratar si nu mai stau nene cu ciorba si cu parlitul puiului!!!
Na ca m-am enervat!
Aaaa si fiti atenti ce imi place cel mai tare la cresa asa - la o grupa de 4-5 copii (la varsta Elizei) sunt doua persoane care se ocupa de ei, din care una are studii de asistenta medicala! Nu vi se pare misto?
Deci, sa fie clar: NU fac reclama, vreau sa stiu asa:
Cum e mai bine, sa lasi copilul cu bona, sa nu stii ce se intampla in lipsa ta, si sa fii TU la dispozitia bonei cu curatenia si gatitul? Ca bona nu face nimic, nene!
Eu nu zic ca e usor sa stai cu un bebe, ba chiar foarte complicat!
Da' nu te ploua nu te ninge, poti sa casti gura la telenovele, ca doar mama si tata nu stiu daca tu citesti povesti lu bebe sau il lasi sa caste gura la TV.
Ba vine tarziu dimineata, ba ca tine post miercuri si vineri! Imaginati-va, eu care vin seara dupa 7 si abia am timp sa fac baie la bebe sa-l hranesc si sa-l culc, dupa care ma apuc de spalat, gatit si calcat, sa COMPUN MENIURI DE POST!
Ce parere aveti? ori m-am suparat eu degeaba pe bonele mele???
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Raspunsuri
acinorev spune:
sincer, eu asa fasoane n-am mai auzit ca la bonele astea ale tale! chiar s-a sculat parul pe mine de indignare.
casandra spune:
Cresa pe care o descrii tu pare super, si cred ca fetita va avea parte de multa atentie.
Marina spune:
da de ce aveai 2 bone frate? imi trimiti si mie pe pm detalii despre super cresa asta?
Cary spune:
Scumpo,dar unde ai gasit bonele astea fitzoase???sunt printr-o agentie?mai bine lipsa!!!!
Cresea este o alegere buna daca sunt conditii bune.
Numai bine la cresa!
Roxana_G spune:
Aoleu, ghinion si cu bonele astea. Of, cred ca ai luat decizia buna.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
gio spune:
Pls, vreau si eu PM cu date despre cresa asta!!!
Bona mea vine periodic, dar cand vine spala tot ce prinde, curata aragazul, da cu matura in bucatarie, si n-a intarziat niciodata.
Fitoase tare bonele pe care le-ai gasit! Ai dreptate sa te superi pe ele!
Gio si Taisia
radu26 spune:
Mai fratzilor, eu stiam ca la cresa trebuie sa fie cel putin o asistenta medicala, ca acolo nu exista educatoare. S-a schimbat ceva sau ma insel, ca vad ca va mirati tare ca exista asa ceva la grupa?
ana-oana spune:
si io voi detalii despre cresa. mie mi-a placut de bona pe care o am, dar bebusha nu se "intelege" cu ea. asa ca vreau sa mai am o varianta de rezerva...
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA