NA CA M-AM ENERVAT!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Si eu sunt super satula de fitele bonelor dar caut in continuare, sunt la a 5a. Te rog sa-mi dai si mie detalii pe pm despre cresa
Multam

Ale mele una este curatica dar nu poate sa vina 8 ore , alta este cam puturoasa dar vine si duminica si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by corinag

fetelor am fost si eu la gradinita despre care povesteste anca.
e super, daca va permiteti, merita tot efortul.
oricum, ca sa va faceti o idee despre cum ar trebui sa arate o gradinita , mergeti si vizitati!

Corina si bb Ilinca 01.03.2003

http://community.webshots.com/user/corinag101

si noi am fost! si la deschidere, am pus si poze pe webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pentru ca m-a intrebat multa lume, hai sa va povestesc mai pe larg.

Pentru varsta Elizei costa niste bani, putin mai mult decat salariul unei bone, dar cum v-am spus, punand in balanta si restul de consum, sincer, ajungeti tot acolo...; bani in care sunt inclusi pampersii si mancarica. Sunt numai 8 copii, si vreo 4-5 educatoare, deci nu se pune problema ca nu sunt ingrijiti cum trebuie.
In afara de ingrijirea copilului (pus pe olita, schimbat, hranit), se fac multe activitati - de exemplu pentru varsta Elizei sunt 3 activitati pe zi, in afara de joaca (de exemplu azi exerseaza rosu, albastru si gablen cu mingiute. Maine nasul ochii si gura. samd. In engleza, sa avem pardon!
Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma gandesc ca imi va iesi copilul doctor inginer de la gradinita, dar nici nu imi fac probleme ca nu va mai stii bine nici o limba, cum eronat considera unii. Nu! Parerea mea este ca in felul asta mintea copilului este exersata, chiar daca nu poate pronunta, in mod sigur retine. Dupa numai trei zile Eliza mea avea in vocabular mult mai elaborat de silabe si consoane. Stie sa arate pe cartea cu poze mingea, trompeta, tobele, soarele, fetita, ursuletul, iepurele, popicele, locomotiva, samd....
A inceput sa bea din canita si sa stea pe olita in mod constant, nu numai cand imi aminteam eu, ca bona oricum nu o puea pe olita.
SDucem fata la ora 8.30 si o luam la 18.00. De cele mai multe ori este ultimul copil, dar ce sa facem, asa este programul nostru, bezmetic si abuziv!
Mancarica se pregateste acolo, proaspata si buna, daca vreti va voi cita din meniu, dar ma tem ca veti cadea pe spate - si chiar asa este, nu sunt doar povesti de adormit parintii. Adica sa nu va imaginati ca bucatareasa ia acasa carnita de pui si la bebici le da o zeama!
Cladirea este cu etaj, spatiu este suficient, iar afara au leganute, tobogane, trotinete, samd.
In prima zi Eliza a miorlait, n-a mancat deloc si a dormit doar juma' de ora. Dua trei zile manca tot ce prindea, dormea 2 ore la prans, mai miorlaia putin cand vedea ca vreau sa ies pe usa...
Iar vreo doua saptamani, intr-o dimineata cand a ramas acasa cu mama, s-a suparat pe noi, a plans, si-a luat haina din cuier, sa se imbrace, pentru ca vroia la gradi.
S-a acomodat foarte usor - cititnd ce povestesc mamici de bebici de 3-4 ani,... pai noi suntem fericiti! Probabil ca cu cat este bebe mai mic, cu atat se acomodeaza mai repede.
Acum ii curge nasul, dar noaptea se dezveleste si face scandal daca o invelesti la loc. Cred ca de-asta ii curge nasul. La gradinita este cald.
Copiii dorm pe saltelute, dar mie asta imi convine pentru ca eliza refuza patutul, mai ales daca are gratii!
Jucarii - nu numai ca sunt foarte mult si variate! Multe sunt interactive, apesi butoane si iti vorbeste cartea, samd... La doua saptamani se schimba cu un nou set, pentru ca bebe sa nu se plictiseasca.
Se respecta niste teme - de exeplu, mancare si cumparaturi. Au o casa de marcat cu clopotel, cu butoane si afisaj si sertar de bani. Conserve de plastic, cu mancare de catei, si altele....
Instrumente muzicale. Pian de-adevaratelea...
Si cate si mai cate.
Noi suntem foarte multumiti. Copilul se simte bine, noi stam linistiti la serviciu. Se vede ca este bine hranita, bine ingrijita, nu mi-a venit niciodata cu poponeatza rosie.
Ce sa va mai spu? Aruncati cu intrebari daca mai este ceva neclar.

P.S. Sper ca nu se considera reclama. Am povestit cele de mai sus din perspectiva educationala si din punctul de vedere al unor parinti care lipsesc de acasa 12 din 24...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

anca, au dat si in Jurnalul natzional despre cresa noastra!
si eu am pos poze de acolo

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

WOW! Care ati cumparat azi jurnalul national scanati si dati-ne si noua! Daca vreti, va dau si numarul de fax!
Bai, poate ma iau moderatorii de ciuf ca fac reclama...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Sunteti haioase rau! Ankalaura, te rog din suflet trimite-mi si mie un PM cu cresa asta. Andrei implineste 2 ani in februarie, nu spun cate bone am sunat si cu cate m-am intalnit, cred ca dupa ce am citit si din experientele voastre mai bine incerc cu cresa, oricum este mai sigur. Eu vroiam bona din doua motive: sa se acomodeze mai usor(la mine ii mai supraveghea si mama) si sa iasa mult afara, dar daca acolo este curte, este tocmai bine. Te rog mult nu ma uita.

Pupici,

Ada si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Fetelor, pliiiiizzzz! Vreau si eu datele de contact ale aceste crese miraculoase! Va multumesc de pe acum si pup toti bebicii cuminti si mai putin cuminti!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Fetelor, aveti idee daca exista crese "miraculoase"in cartierul Balta Alba? Noi stam pe Campia Libartatii(vis a vis de parc), si trebuie sa gasim o solutie pentru Daria pana in martie, cand voi incepe munca.Pana acum oscilam intre a-i gasi bona sau a o duce la mama sotului meu(o bunicuta cam rece, din pacate).
Daca stiti ceva, va rog din suflet sa ne dati si noua de veste
tuturor,
CosminaDaria(20.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Fetelor, aveti idee daca exista crese "miraculoase"in cartierul Balta Alba? Noi stam pe Campia Libartatii(vis a vis de parc), si trebuie sa gasim o solutie pentru Daria pana in martie, cand voi incepe munca.Pana acum oscilam intre a-i gasi bona sau a o duce la mama sotului meu(o bunicuta cam rece, din pacate).
Daca stiti ceva, va rog din suflet sa ne dati si noua de veste
tuturor,
CosminaDaria(20.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui codrut spune:

Va rog frumos, vreau si eu datele faimoasei crese de care sunteti atat de incantate. E lucru mare pentru Bucuresti sa gasesti un asemenea loc. Din pacate, in pagina de web a Jurnalului nu apare articolul respectiv.

Multumesc mult!

sada

Mergi la inceput