Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Mai Cornelia, dar la tine care e cauza probabila, pana la urma? Adica doftorul ti-a dat vreo explicatie, a vazut ceva la echo?
La noi s-a vazut marti ca placenta e inserata jos si acopera orificiul intern al colului (un fel de placenta praevia, insa pana la sfarsitul sarcinii probabil se va ridica) si exact langa col e decolata putintel si acolo s-a strans niste sange (se vedea o galma micuta si neagra). Doftora m-a intrebat de trei ori: "bai, tu n-ai sangerat deloc, deloc, nici macar o picatura?". Pana acuma nu, insa trebuie sa ma astept sa patesc si treaba asta, sangele ala o sa iasa de acolo la un moment dat.

Ma gandesc ca trebuie sa existe si la tine o explicatie si un remediu, eu cred ca o luam razna cu atata sangerare pana acuma...
Iti doresc din tot sufletul sa gasesti "buba" si sa scapi de ea, meriti o sarcina frumoasa si linistita. Si un pupic pentru bebelush, sa stea cumintel acolo la caldurica.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si la mine a fost un pic desprinsa placenta si s-a format un hematom. Dr-ul imi spune ca se elimina, dar de atata timp? Maine ma duc in alta parte sa imi fac o ecografie. Sa aud si alta opinie. Se zice ca e cel mai bune medic ecografist din oras (e o ea, dar un fel de Pop al Constantei). Sa vedem ce zice si in functie de asta ma prezint luni la dr-ul meu sau nu.

Multi pupici!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by loreen
De la cat progesteron iau ma constip groaznic...

Am avut si eu de tras cu constipatia la inceputul sarcinii, m-am speriat foarte tare, caci eu nu am avut niciodata probleme din astea.
Dar dupa doua saptamini de iaurt Bifidus, sint aproape ca inainte de sarcina.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine-i citeodata sa fii gravidutza la servici, colegii ma trateaza cu ce au mai bun de papa la pachetel, nu cumva sa poftesc

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza burticutze.
Nu cred ca's cea mai mica burticutza (am 9 saptamani jumate) dar la mine deocamdata nu prea se vede nimic , inca ma incap toate hainele dinaintea sarcinii trecute, si am pus serios pe mine atunci (peste 20kg).
Dar nu e de mirare, cu bebe mic care mai nou ma lasa sa dorm cam 4-5 ore pe noapte (si inca nu i-a iesit nici un dinte.....ma gandesc cu groaza cum o sa fie pana-i ies toti 24 ), cu stresul avortului, cu 7-8 ore pe zi mers la munca, cu cursuri de specializare (ca m-a mancat undeva pe vremea cand nu stiam ca's din nou sa ma inscriu la niste cursuri si acum daca tot le-am platit vreau sa le si fac, si peste 6 zile trebuie sa predau deja prima lucrare din care n-am facut nimic deocamdata ).
Bine macar ca n-am probleme si cu sarcina, cel putin asa sper eu, ca desi am facut 2 vizite la medic n-am facut nici macar o ecografie sau niste analize. Greturile sunt rare si suportabile (nu se compara cu cele de la sarcina trecuta), sangerari n-am avut niciodata si sper sa ramana tot asa, dureri ocazionale si destul de slabe.
Hai ca v-am zapacit de cap cu problemele mele.

Cornelia, loreen, va tin pumnii sa nu fie nici o problema cu sarcinile in continuare. Cerclajul nu-i capat de lume si cunosc fete care nu numai ca au facut cerclaj dar au mai si continuat sa mearga la serviciu.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Carolinah, La multi ani! Sa-ti rtaiasca fetita, sa va bucurati de ea si de fratiorul/surioara ce va sosi si sa aveti parte numai de fericire. Sa ne povestesti ce tort i-ai facut.

Cornelia, despre ce ecografist vorbeai ca ar fi cel mai bun din Constanta? M-ar interesa si pe mine sa-mi fac o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mickyyy, ce lucrare iti trebuie? In domeniul comunicare, mass-media, relatii internationale, integrare, FMI si alte bla-bla-uri, am eu. Daca vrei...
Apropo de sunat medicul, eu am intrat ieri in cabinetul medicului meu, cu ceva vreme inainte de programare, si am inceput sa-i expun propria mea parere despre lichidul meu amniotic. Va dati seama ce mutra a facut.
Asa ca mergeti peste ei, in fond e vorba de bebeii nostri.

14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna fetelor,
Sa va ajute D-zeu sa nu aveti probleme mai mari decat aceste sangerari. Prin 3 avorturi spontane cate am trecut doar cuvantul SNAGERARE ma face sa tremur... Acum am reusit sa ajungem in 13 saptamani fara nici o pata( deja e ingrijorator de bine:-). Dar nu ma intrebati ca emotii am pt saptamana viitoare cand voi merge la doctorita, la ecograf.
Aveti grija de voi si nu va pierdeti speranta!!!!!!!!!!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dragele mele,

Fiti mai optimiste.
Incercati sa va odihniti cat mai mult in week-end si sa lasati toate grijile.

Numai bine
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Dragele mele,

Fiti mai optimiste.
Incercati sa va odihniti cat mai mult in week-end si sa lasati toate grijile.

Numai bine
Simona

Mergi la inceput