Mamici de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

andreea, merci de oferta, dar nu ai cu ce sa ma ajuti . Sunt cursuri de Analiza financiara si risc in creditare iar lucrarea pe care trebuie s-o fac e "particularizata", intrebari si probleme practice legate de ceea ce fac, de fapt am un cartoi urias din care am reusit sa citesc abia o treime, si pana nu-l termin de citit nici o sansa sa rezolv problemele de-acolo.

Tocmai ma laudam ca nu se vede burtica.....am fost mai devreme plecata putin la banca si tipa de la conturi curente s-a prins imediat ca-i ceva in "neregula" cu mine, ma tot bazaia la cap....nu-i asa ca's . Eu care inca nu mi-am anuntat sefu o tot dadeam la intors, ba ca am un bebe mic acasa, ba ca una, ba ca alta, ea nici gand sa cedeze...o tinea pe-a ei

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna fetelor,

va spuneam ca ma duc la echo.Ei bine am fost...Bebelusul este bine de tot, este intr-o perpetua miscare si mai nou l-am vazut cum statea pe burtica exact ca atunci cand sunt mici si au colici, cu piciorusele strinse sub burtica.L-a masurat fata si profil.E bine.Placenta s-a ridicat cu 2,5 cm fata de saptamana trecuta si colul s-a inchis complet, motiv pentru care nici nu mai sangerez.DPN s-a modificat spre sfarsitul lui aprilie cel tarziu 1-3 mai(UM 30.07)Maine mai am un hop cu cerclajul si in rest sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Va auzeam vorbind de medici din Constanta.Eu sunt din Constanta, insa nu prea am auzit de alt medic echografist mai bun decat dr.Dascalu de la Provita.Eu am fost la ea si cand eram insarcinata cu fata (în 1996) si a fost intocmai cum spunea ea. Acum mai nou toti ginecologii au echo, insa putini stiu sa si faca unul cum trebuie.Asa mai este si Lutescu, Rusa (tanarul), Tica (juniorul, Dantes-din generatia noua. Eu merg la Deheleanu (din garda veche insa cu ceva mai multa experienta) si sunt mai mult decat multumita.

aveti grija de voi di chiriasii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Sunt cursuri de Analiza financiara si risc in creditare

Mickyyy si [b]Malina Ioana
(31.03.2004)

Da, asa-i, trebe sa te las sa te descurci singura la analiza financiara si de risc. Eu la astea nu ma bag
Pe mine ma intreaba lumea pe strada, la intrevederi: "Nu mai mergi la sala de cand te-ai maritat, nu-i asa?" si eu trebuie sa le spun ca de fapt am urmas la purtator si ca maritisul nu m-ar fi indepartat deloc de sala.

14 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata burtici!

Revin si eu mai optimista. Am fost la eco (da, e vorba de dr. Dascalu de la Provita). Ecograful nu mi s-a parut prea performant, dar doctorita este o draguta si a incercat sa ma linisteasca. Am poza cu bb care este f. bine. Mi-a explicat ca sangerarile se datoreaza faptului ca placenta este inserata f. jos si orice miscare o deranjeaza. Mi-a zis ca e posibil sa se ridice, dar pot sa sangerez pe tot parcursul sarcinii. Concluzia e ca ar cam trebui sa stau in pat, dar deocamdata incerc sa stau linistita si sa nu fac nici un fel de efort.

Mickyyy, spor la treaba cu lucrarea! Si pe mine ma batea gandul sa ma inscriu anul asta la un master, dar cred ca asta era ce imi lipsea acum.

Va doresc o saptamana linistita si fara nici o problema de sanatate!

Va pup
Cornelia (14 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Bine v am regasit burticilor
Cornelia incearca sa stai linistita si incet cu incet vei ajunge la finalul celor 40 de saptamani
Despre mine in ultimele trei saptamani am fost in cm si o parte din el in spital am avut cateva pete roz de care m am speriat.Am primit progesteron, gravibidon si acum alilestrenol
Acum sunt bine si am revenit la servici
Daca cumva ati luat alilestrenol stiti cumva cat face o cutie? Nu de alta dar daca nu ar fi scump nu m as mai duce la med de familie sa transcriu reteta
Noi azi avem 11 saptamani -am fost sambata la eco si e totul bine
Va doresc o saptamana fara greturi si varsatutri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna ziua mamicilor

va spuneam sambata ca ar trebui sa fac cerclaj. Ei bine am scapat de el, colul meu fiind foarte receptiv la concediu medical.De bucurie am considerat sa-mi prelungesc medicalul.Oricum cf legii exista un cm de 120 de zile numit concediul de risc maternal,si cum unde lucrez eu nu pierd nimic, unde poate fi mai bine ca acasa!!!

cornelia ma bucur sa aud ca numai asta ar fi cauza.La fel am patit si eu , vineri cand am fost la ea situatia se schimbase in bine semnificativ.Echo mai performant in Constanta are Lutescu sau la centrul de diagnosticare din spatele Spitalului Judetean.

va doresc o saptamana buna pentru voi si excelenta pentru bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen - cm de risc maternal este platit cu 75 % si iti va fi platit daca in prealabil i ai anuntat oficial
Si inca ceva ai grija sa nu intercalezi CM cu CM de risc maternal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna la mamici(viitoare)si un pupic mare la burtici.Eu nu am mai scris ca am fost plecata in Romania ,dar acuma m-am intors cu forte noi.Sa va spun cum e situatia la noi.Avem de acuma 13 saptamanine-a vazut mami la echo si suntem tare agitat(sper ca numai in burtica) asta sa o creada mami.In schimb am niste dureri foarte mari de burtica ca niste intepaturi mi-au prescris pastile dar nu prea isi fac efectul.Cu greturile inca ne lupatam ca tot mai sunt.burtica chiar se vede foarte bine.Iar de acuma promit sa vin in fiecare zi la raport ca sa stiti care este situatia.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare mamici-burtici!
eu am fost sapt trecuta in concediu. acum m-am intors la lucru. bb este bine. sapt asta incepem sapt 11. pentru moment este bine. am fost la gineco si mi-a zis sa stau cuminte ca am colul scurt. din cand in cand ma mai inteapa in burtica dar sper ca este de la faptul ca bb creste. sapt viitoare ma duc la echo sa-l mai vad pe pitic. nu mai incap in pantaloni asa ca m-am dus la cumparaturi si ma vazut numai lucruri urate. sotul meu a glumit declarandu-ne clasa defavorizata - pentru ca nu fac haine pentru noi. poate exista magazine specializate dar sunt putine iar modelele sunt super urate.
va pup monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Mai, dar cu vesti bune a inceput saptamana!
Cornelia, Loreen, merci frumos de informatii si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati linistit si ca nu mai aveti probleme.

V-am pupat.

Eu si bb 14+ sapt.

Mergi la inceput