Mamici de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
roisin spune:
Mai Cornelia, dar la tine care e cauza probabila, pana la urma? Adica doftorul ti-a dat vreo explicatie, a vazut ceva la echo?
La noi s-a vazut marti ca placenta e inserata jos si acopera orificiul intern al colului (un fel de placenta praevia, insa pana la sfarsitul sarcinii probabil se va ridica) si exact langa col e decolata putintel si acolo s-a strans niste sange (se vedea o galma micuta si neagra). Doftora m-a intrebat de trei ori: "bai, tu n-ai sangerat deloc, deloc, nici macar o picatura?". Pana acuma nu, insa trebuie sa ma astept sa patesc si treaba asta, sangele ala o sa iasa de acolo la un moment dat.
Ma gandesc ca trebuie sa existe si la tine o explicatie si un remediu, eu cred ca o luam razna cu atata sangerare pana acuma...![]()
Iti doresc din tot sufletul sa gasesti "buba" si sa scapi de ea, meriti o sarcina frumoasa si linistita. Si un pupic pentru bebelush, sa stea cumintel acolo la caldurica. 
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Cornelia spune:
Si la mine a fost un pic desprinsa placenta si s-a format un hematom. Dr-ul imi spune ca se elimina, dar de atata timp? Maine ma duc in alta parte sa imi fac o ecografie. Sa aud si alta opinie. Se zice ca e cel mai bune medic ecografist din oras (e o ea, dar un fel de Pop al Constantei). Sa vedem ce zice si in functie de asta ma prezint luni la dr-ul meu sau nu.
Multi pupici!
Cornelia
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by loreen
De la cat progesteron iau ma constip groaznic...
Am avut si eu de tras cu constipatia la inceputul sarcinii, m-am speriat foarte tare, caci eu nu am avut niciodata probleme din astea.
Dar dupa doua saptamini de iaurt Bifidus, sint aproape ca inainte de sarcina.
Gabitza
gabitzam spune:
Bine-i citeodata sa fii gravidutza la servici, colegii ma trateaza cu ce au mai bun de papa la pachetel, nu cumva sa poftesc 
Gabitza
Mickyyy spune:
Neatza burticutze.
Nu cred ca's cea mai mica burticutza (am 9 saptamani jumate) dar la mine deocamdata nu prea se vede nimic
, inca ma incap toate hainele dinaintea sarcinii trecute, si am pus serios pe mine atunci (peste 20kg).
Dar nu e de mirare, cu bebe mic care mai nou ma lasa sa dorm cam 4-5 ore pe noapte (si inca nu i-a iesit nici un dinte.....ma gandesc cu groaza cum o sa fie pana-i ies toti 24
), cu stresul avortului, cu 7-8 ore pe zi mers la munca, cu cursuri de specializare (ca m-a mancat undeva pe vremea cand nu stiam ca's din nou
sa ma inscriu la niste cursuri si acum daca tot le-am platit vreau sa le si fac, si peste 6 zile trebuie sa predau deja prima lucrare din care n-am facut nimic deocamdata 
).
Bine macar ca n-am probleme si cu sarcina, cel putin asa sper eu, ca desi am facut 2 vizite la medic n-am facut nici macar o ecografie sau niste analize. Greturile sunt rare si suportabile (nu se compara cu cele de la sarcina trecuta), sangerari n-am avut niciodata si sper sa ramana tot asa, dureri ocazionale si destul de slabe.
Hai ca v-am zapacit de cap cu problemele mele.
Cornelia, loreen, va tin pumnii sa nu fie nici o problema cu sarcinile in continuare. Cerclajul nu-i capat de lume si cunosc fete care nu numai ca au facut cerclaj dar au mai si continuat sa mearga la serviciu.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Ada_74 spune:
Carolinah, La multi ani! Sa-ti rtaiasca fetita, sa va bucurati de ea si de fratiorul/surioara ce va sosi si sa aveti parte numai de fericire. Sa ne povestesti ce tort i-ai facut.
Cornelia, despre ce ecografist vorbeai ca ar fi cel mai bun din Constanta? M-ar interesa si pe mine sa-mi fac o programare.
at andreea spune:
Mickyyy, ce lucrare iti trebuie? In domeniul comunicare, mass-media, relatii internationale, integrare, FMI si alte bla-bla-uri, am eu. Daca vrei...
Apropo de sunat medicul, eu am intrat ieri in cabinetul medicului meu, cu ceva vreme inainte de programare, si am inceput sa-i expun propria mea parere despre lichidul meu amniotic. Va dati seama ce mutra a facut.
Asa ca mergeti peste ei, in fond e vorba de bebeii nostri.
14 saptamani +
andutzy spune:
Buna fetelor,
Sa va ajute D-zeu sa nu aveti probleme mai mari decat aceste sangerari. Prin 3 avorturi spontane cate am trecut doar cuvantul SNAGERARE ma face sa tremur... Acum am reusit sa ajungem in 13 saptamani fara nici o pata( deja e ingrijorator de bine:-). Dar nu ma intrebati ca emotii am pt saptamana viitoare cand voi merge la doctorita, la ecograf.
Aveti grija de voi si nu va pierdeti speranta!!!!!!!!!!!!!
andutzy
simonaeus spune:
Dragele mele,
Fiti mai optimiste.
Incercati sa va odihniti cat mai mult in week-end si sa lasati toate grijile.
Numai bine
Simona
simonaeus spune:
Dragele mele,
Fiti mai optimiste.
Incercati sa va odihniti cat mai mult in week-end si sa lasati toate grijile.
Numai bine
Simona