La France (23)
Raspunsuri - Pagina 6
oana cretu spune:
Eu ii astept pe ai mei si dupa Anul Nou o sa mergem si cu Seb la munte, la zapada. De-abia astept!!!!!!!!!! Si pe Seb si zapada.
Si eu va sfatuiesc sa nu ratati turul doi, ca este important.
oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
oLo spune:
Nu prea ma bate gandu sa merg la votare... Dar pentru ca m-a rugat TATA si daca am ocazia sa ma intalnesc cu voi... as merge. Cine vine? Unde ne intalnim???
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
doruletz spune:
ce liniste pe aici, nimeni nu mai are nimic de zis sau ne-a "epuizat" ziua de odihna
In legatura cu alegerile, stiu ca io nu prea am dreptu' sa vorbesc, ca nu pot vota din cauza de pasaport'expirat si nu m-am ingrijit mai din vreme sa-l schimb asa cum ar fi trebuit ... Dar daca aveti posibilitatea sa votati si in turul I, duceti-va la vot ca e la fel de important. Amintiti-va ce s-a intamplat acum 4 ani ca multi au zis ca se duc doar la turul II insa atunci n-au mai avut pe cine alege sau au votat din necesitate cu cel mai putin rau. Si acelasi lucru s-a intamplat si in Franta acum 2 ani cand a iesit Le Pen in turul II . Asa ca duceti-va sa votati si la turul I cele care puteti s-o faceti (si care aveti pasapoartele neexpirate ).
Oana, ce mai faci? Nu ne-ai mai povestit nimic in ulltima vreme... pupici lui Seb
imagini
Chuny spune:
La mine e clar ca nu-mi permit de doua ori, dar cei care locuiesc aproape de centrele de votare sigur ca ar fi bine sa o faca. Poate o punem si de o īntālneala, ce ziceti?
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
liliprejbeanu spune:
Noi pentru turul I mergem la Geneva (un autocar de romani cu drept de vot). Pentru turul II nimic prevazut ca poate nu este turul doi.
Liliana
oana cretu spune:
Uite, sunt si eu pe aici, dar nu mai am chef de nimic, ca am facut turturi in casa. Avem soba pe gaz si George nu a luat banii sa cumpere gaz, si mai avem de rabdat pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Nu avem zapada, dar e frig. E, lasa, ca o sa facem si cald si va scriu mai mult. De Seb va spun ca nu prea mai are loc, si se intinde, se simte zici ca mai are putin si iese prin burta. Legat de votat, doruletz are dreptate, sunt importante amandoua tururile. Si exemplul clar vi l-a dat chiar ea.
Va pup!
oana si bebitza din burtica (33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Corina spune:
Pai atunci ,haideti sa stabilim o ora si ne intilnim undeva pe linga ambasada,nu?
Oana puiule,sper sa va incalziti cit mai repede,ca nu se poate sa stai asa in frig!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
anka-maria spune:
De cand va citesc m-a apucat asa un... simt civic, parca m-as duce si io sa votez desi pana acum am trait cu ideea "io votez pe cine vreau si iese cine trebuie" asa ca nu ma mai stradui.
Pana una-alta pot sa spun ca turul 1 e foarte important, a se vedea cazul Iliescu-Vadim in turul 2, unde am votat toti raul cel mai mic. Daca ajung inca o data in situatia aia, o las naiba de treaba si plec in munti.
Prin Lille e un frig de crapa pietrele, dar ma incalzesc cu ideea ca de sarbatori o sa beau vin fiert la gura sobei si o sa ies dimineata devreme sa fac partie pana la poarta. Toate astea....acasa la Novaci.
just me
Otilia spune:
Marox, felicitari pentru vestea cea mare!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Oana, in asteptarea gazului nu te poti incalzi cu un radiator, ceva? Nu sta asa in frig, sa nu te imbolnavesti... Asta ti-ar mai lipsi! Ai grija de tine si de bebe!
Va , ma intorc la lucru acum!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei