La France (23)
Raspunsuri - Pagina 5
doruletz spune:
Mirunda, mersi frumos, nu m-ai plictisit, dimpotriva, mi-esti de mare ajutor! Ca eu chiar nu cunosc nimic in germania si tare frumos suna ce spui tu. vezi, eu m-as fi indreptat spre un oras mare d'aia ziceam de Stuttgart sau Frankfurt dar acuma imi dau seama ca mai bine ma duc intr-unul mai mititel si mai tipic. ca io mai mult asta caut. Timp n-am prea mult, ar fi fost astea 4 zile libere daca imi luam si eu vinerea ca toata lumea. da' n-am putut. deh, constiintza! ma gandeam deci ca am putea pleca vineri seara si sa stam pana duminica. Daca nu se va putea atunci va fi tot intr-un weekend. Stiu ca targ de craciun e unul foarte frumos si la Strasbourg da' n-am fost niciodata.
gata, ma uit acuma pe o harta sa identific oraselele astea pe care mi le-ai zis si sa calculez timpul necesar.
merci
imagini
didita spune:
Gata fetele, la noi NINGE!!! Anna e mai,mult decat incantata si incearca s-o stearga afara cum se deschide o usa!!!
liliprejbeanu spune:
Unde esti didita? Ai acaparat toata zapada?
Eu as vrea o portie de ingheta sa distruga virusii care bantuie. Prea isi fac de cap nebunii astea si nu mai scap de ei.
Liliana
Mik spune:
Trec si eu rapid pe forum.
La 3 vin musafirii si mai am nitel de treaba.
Si la mine a nins, dar putin, in schimb e ger mare (-3). Ma deprima rau vremea asta.
Pup si distractie placuta la toate.
Mik.
liliprejbeanu spune:
Nu-i cinstit !
La mine de ce nu ninge,hei? Vreau si eu macar un fulg adevarat!?
Spor la treaba Mik.
Liliana
Aurelia spune:
as vrea si eu zapada de acum un an pe care n-am putut sa o retin decit...... in citeva poze .......oare cine stie cind va mai veni din nou?!!!
Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e
liliprejbeanu spune:
Ne va spune diseara Catherine Laborde pe TF1.
Asta daca suntem cuminti !
Liliana
oLo spune:
si io vreau zapada...
ca la job e cald si bine ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
doruletz spune:
pai ne-a spusa acu' un Monsieur la meteo pe France2.. ce sa ne mai facem iluzii pana diseara. Nu ninge decat in Masivul central si in Pirinei. restu' luati-va ca doar ploaia o sa ne bata-n geam si doar de "grisaille" o sa avem parte
Mirunda, gata, am calculat si ne-am decis pentru Aachen cu escala in Ličge, Charleroi si poate Maastricht daca avem timp. Nu-s decat vreo 400 km de aici. Luxembrugu' l-am mai vazut. merci frumos de idee
O dupa amiza placuta celor ce profita de ziua libera... servici usor celorlalti
imagini
Chuny spune:
Felicitari lui Marox pt sarcina!
Nici la Nantes nu ninge niciodata, din pacate. dar mie mi-a ajuns zapada īn ultima vacanta īn Bucovina...frumoasa mea Bucovina.
Corina, ma tot īntreb daca sa vin pt primul tur sau al doilea tur la Paris. Sunt multe sanse sa intre Nastase cu Basescu īn al doilea tur si ma va durea inima daca nu voi putea vota. Insa nu īmi permit sa merg de doua ori. Aseara am vorbit cu minunata mea familie de suflet din Timisoara si ei m-au sfatuit ca e mai important sa merg la turul al doilea care ar trebui sa fie īn 12 decembrie. In cāteva zile ma voi decide. In plus, parca are o magie Parisul īn decembrie...
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8