Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Eliza5
Sper din tot sufletul sa nu ma apuce vreun atac de panica pe acolo pentru ca deocamdata numai cand ma gandesc ca or sa ma suie pe masa, or sa ma intepe in coloana, or sa ma lege de maini si de picioare si or sa ma taie.. parca imi piere curajul...

Eliza, da ce imagine horror ai scos ...brrr...ia si tu partea frumoasa a lucrurilor ...O sa-ti tinem pumnii!

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

IONELA-ROXANA ... Doamne, da bolnava mai e Arisa!.... Saracutza ce se mai chinuie ... si tie ca mama, cand o vezi, cred ca ti se rupe sufletul...
Am sa ma rog si pentru Arisa si pt nepotzica mea sa se faca bine cat mai curand...
Cred ca ar trebui sa mai mergi odata cu ea la medic sa-i spui ca vomita medicamentele... si logic nu au ce efact sa-si faca...
Oare la noi aici nu e la cabinet virtual si un dr. pediatru sa explici cum se manifesta si sa mai ceri o parere?
Ma doare sufletul si de voi si de copii (ma refer si la sora-mea) cand aud cat va chinuiti...
Sanatate multa Arisei ......

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

GANDACELUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!...........

Ce ti-au facut?... Te-au retrogradat?... Ai trecut de 3000 de mesaje si te-au pedepsit?.... Ti-au luat stelutele?... ...alea galbene ... Pai am ramas fara comandant de detasament!!!!!....

Si eu care voiam sa te cert ca urci vertiginos si daca treci de 3000 de mesaje ne mai ia noua cate o stelutza ca nu mai are tie de unde sa-ti puna stelutza...

Ce lai sunt!!!!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

felis, io am cerut!!!

intra pe anunturi tehnice si vezi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

felis, io am cerut!!!

Pai de ceeeeeeeeeeeee?????... Am lamas fala comandant de detasament....

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

felis, io am cerut!!!

Pai vezi de ce trebuia sa fii aia cu stelutze galbene?.....

YO nici nu stiu unde sunt anunturile tehnice... M-am uitat pe aici... da parca as cauta acul in carul cu fan....

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Eliza, iti tin pumnii pentru joi!!!!
Joi merg si eu in Cluj, dr. urmand sa hotarasca cand imi face cezariana...deci tot raman acolo si vedem cand ma interneaza.
Am aceleasi senzatii ca si tine referitor la ce urmeaza sa m-i se intample.
Mie mi-e groaza de toate chestiile care se petrec pana la anestezie (sonda, clisma, perfuzii... legat de maini si picioare)
... de durerile post operatorii nu-mi prea pasa...

Fetitza mea e tare tare miscareata, cred ca nu prea mai are rabdare... imi muta burta in toate directiile...
Am inceput si eu sa simt niste vagi senzatii "a la ciclu" ( de vreo 2 zile)...si-mi verific mereu chilotii cautand urme de dop... pana acum nici urma!

Am facut cateva poze in camera lui Iris, sunt cu burtica la 37 sapt.
Lumea in continuare imi zice ca poate o sa am o mare surpriza la nastere ... si-o sa fie baiat ( dupa forma)...
Eu nu cred...

Gandacel, tu ce zici??

Dana - sapt.38
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

danette, sunt prea putine pozele, da zau ca si eu as zice tot baiat!

felis, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35639" target="_blank">aici
sa stii ca nu ma gandisem la chestia cu "comandantii de grupa, de detasament si de unitate..." ai drepate! au ales exact culorile pionieresti! nostalghia

stai linistita, uite acuma vine try din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Gata, fetele, m-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost la dr si se pare ca mai avem de asteptat, caci colul nu prea s-a micsorat si nici deschis. Am luat 14 kile pana acum, sper sa nu mai pun mai mult de 1 (maxim) pana nasc. In sfarsit m-a linistit si in legatura cu hepatita B...am virusul dar lui bebe nu-i face nimic rau (i se va face in primele 24 ore un vaccin preventiv), iar eu voi putea totusi sa-l alaptez...uraaaaaaaaaaaaaaa! In schimb m-a durut cand m-a consultat (tuseu vaginal) si ma mai impungea si prin burta de am crezut ca il strang de gat pe dr. L-am intrebat cam cand crede ca o sa nasc si mi-a zis ca de-acum se poate intampla oricand dar eu cred ca se referea la urmatoarele 2 saptamani, nici un caz ore. Deci trebuie sa ma inarmez cu rabdare ca s-ar putea sa am cam aceesi soarta ca Try (de ce mi-e frica cred ca nu scap).

Dana, imi dau si eu cu parerea cu privire la burtica ta...eu zic sa stai linistita ca e fetita Esti mamaica de fetita 100%

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

GANDACULE... esti . Am fost ACOLO!....

Da acu daca tot am citit in mesajul tau... Zi-mi unde e "de la forum adunate"

Pozele mele!

Mergi la inceput