Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
gandacelu spune:
miche, relax
ca si eu sunt la fel de panicata![]()
chestia e ca am iesit cu bine din we, ca pe mine sambata noaptea ma apucasera niste contractii de am zis ca nasc cu barbatu-meu in pat!
el era panicat rau
saracu![]()
am zis: si sambata, si noaptea, cine vine pentru mine??!!
mai ales ca imi spusese ca pana luni (azi) nu nasc, daca stau cuminte, si eu facusem treaba (nu mai faaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!
)
hodoronc tronc apare chiar atunci topicul regelui de pe nasterea pe glob, cum a stat nevasta-sa 23 de h pana a venit medicul sa-i faca cezariana... (ca pe langa ca nu-ti vine medicul, nici altii nu se baga!!!
) am zis ca fac atac de cord
am sunat la municipal, de garda erau niste ilustri necunoscuti...
uita-te pe topicul ala si intreab-o si pe energy, nu stiu sigur daca cu grigoriu a nascut, asa stiam... plus care mai nasteti la municipal, vedeti si topicul cu klebsiella, da?!
gandacelu spune:
bits, la cum arata kenzo cre ca-l pupi 24 din 24!!! e "pupabil", stiu io consistenta asta a pielii, e delicios, asa e si ile (pe ma-sa o mosteneste!![]()
![]()
)
try, asteptam povestea... ce zic eu povestea... saga nasterii lui alex!!!

![]()
Miche spune:
I-am trimis PM lui energy...
Am citit topicul cu 23 ore...
doc mi-a spus ca e imposibil sa stea cu pacientele pe timpul travaliului. Ea a zis ca tine legatura cu cei de la spital si intreaba cine e de garda si recomanda ea , urmand sa vine doar in ultima faza cand se produce nasterea . De fapt asa ne-au zis si la curs si m-am obisnuit cu ideea..
Am vazut ce a scris energy si i-am cerut povestioara..
mama-mama , ce groaza m-a luat
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
gandacelu spune:

scuze ca te-am bagat in sperieti
nu stiu cum imi ramasese mie pe creer ca energy a nascut cu corina grigoriu
m-am gandit insa ca e mai bine sa stii ca sa iei masuri decat sa patesti la fel... eu personal nu stiu de badea ca n-ar veni... ea nu mi-a spus asa ceva, dimpotriva, ca vine
stiu si eu ca dr nu vine cum esti internat, dar am auzit de cazuri cand a ajuns chiar in momentul expulziei
ca a fost chemat prea tarziu de asistente... asa a fost si la nasterea lui ile... adica a venit in ultimile ore... de aia nici n-am deranjat-o pe badea in we, am fost intai la camera de garda... stiam procedura
acuma, miche, cre ca esti asa fericita
ca tre sa dai de beut!
asa am fost eu dupa faza cu "herpesul": daca nu ma ingrijoram, nu eram nici in al 9-lea cer dupa aia!![]()
![]()
![]()
Constanta_2004 spune:
Salutare la mamici si la burtici si la bebici,
La multi ani sarbatoritilor nostri!
Felis, tu te referi cumva la examenul de acceptare ca stagiar la auditori?
Cel care are loc pe 5 dec?
Si eu am aceeasi problema: DPN coincide cu data examenului...
Eu sper sa mai astepte BB, macar sa ma prezint la examen...
Eliza5 spune:
Dragelor, ma internez joi dimineata
. Cel mai probabil o sa nasc atunci.. La consultatie e fost aceeasi problema: la inceput mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa nasc saptamana viitoare, apoi cand m-a pus pe masa si a umblat pe acolo a spus " mai, ai dreptate.. mai ai doar o urma de col iar copilul este mare". Asa ca a ramas sa ma internez joi, imi mai face o data control si.. ori ma opereaza pe loc ori ma cheama a doua zi.
Sper din tot sufletul sa nu ma apuce vreun atac de panica pe acolo pentru ca deocamdata numai cand ma gandesc ca or sa ma suie pe masa, or sa ma intepe in coloana, or sa ma lege de maini si de picioare si or sa ma taie.. parca imi piere curajul...
Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
ionela roxana spune:
Fetelor va multumesc muuuult de tot la toate
; toate sunte-ti niste dragute
; doamne sunt atat de speriata incat nu stiu cum am s-o scot la capat de data asta
; imi vine sa plang
; tusea Arisei daca o auziti va urcati pe pereti de frica
; niciodata nu a avut asa ceva; intodeauna am ferit-o de frig, mai mult ca pe mine; primul care a racit a fost tata-su, a avut febra, a zacut, a luat si inca i-a med., dar parca nu-i trece cu nici un chip; de sambata am observat ca vocea Arisei s-a schimbat, dar aseara a fost groaznic
; vroia sa doarma si nu putea mititica; practic am stat de paza langa ea, pur si simplu se rasucea si foia intr-una; dimineata a mancat cu chiu cu vai, dar tot timpul parca tinea sa-mi spuna ca nu se simnte bine, iar eu atat de tuta eram ca nu am inteles; intr-un final am plecat cu ea la medic, care mi-a spus ca practic gatul nu ar fi rosu, dar ca corzile vocale sunt putin astupate, si mia schimbat medicatia; practic are o tuse ca de magar, seaca, care practic ii i-a respiratia; somnul de la pranz a fost un adevarat chin, ptr. ea(eu oricum nu am putut dormi), care din 10 in 10 min. se trezea practic sufocata; temp. nu avea cand i-am luat-o; intr-un final dupa doua ore s-a trezit si am pacalit-o sa manance putin (masa de pranz vomitand-o pe toata+ med.=0), a baut med. cu chiu cu vai, dar din cauza tusei imi este teama sa nu vomite; nici nasul nu-i curge cine stie ce, fff. rar, dar practic cand tuseste este chin, ii dau lacrimile, tinand parca sa spuna "ma doare mami, ajuta-ma!!!!" ; imi este taaaare teama sa nu faca bronsital;cand o vad ca vrea sa vorbeasca si nu poate imi vine sa plang; acum vrea sa intre si ea la baie si vreau s-o las si este taaaaaare suparata; l-a convis pe tata-su macar sa-si spele piciaorele; hai ca v-am zapacit cu vaicareala dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva; asta imi trebuia acum pe ultima suta de metri, inainte de venirea lui bebe; sotul este taaaa ingrijorat din cauza mea sa nu ma inbolnavesc, ca-ci exact se pune capac la totul
, dar numai ca eu nu am nici pe naiba, ci numai ei doi se imbolnavesc mereu
Felis transmitei salutari de sanatate surori ptr, fetita
; sa auzim numai de bine, ca de rau m-am saturat![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
gandacelu spune:
roxi, draga mea, du-o neaparat la un consult...
si ile a tusit rau de tot... in primul rand, n-am mai scos-o afara si nu i-am facut baie, apoi nurofen (fff bun) si sirop natural de brad de la plafar plus un sirop homeopat STODAL
ei i-au facut f bine... dar vad ca o saptamana e bine, una iar o ia... acum iar tuseste, dar sec... mi se rupe inima
eliza... tu faci cezariana?
puiu, nu te mai gandi asa, ca bagi spaima-n tine (si-n noi!)
gandeste-te ca peste o saptamana deja, la ora asta, o sa fii cu cupilu la tztza... Doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar eu o sa fiu probabil cu cracii-n sus
auleeeeeeeeeeeeeeeu!!!![]()
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Constanta_2004
Felis, tu te referi cumva la examenul de acceptare ca stagiar la auditori?
Cel care are loc pe 5 dec?
Si eu am aceeasi problema: DPN coincide cu data examenului...
Eu sper sa mai astepte BB, macar sa ma prezint la examen...
CONSTANTA .... despre el e vorba...
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!