Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE multumesc... Am primit, da am deschis mai intai PMul si in prima secunda nu pricepeam ce se intampla... Credeam ca mi-ai trimis altceva....

FULGULETZ multumim de informatii... si poze...

KENZO se face mai frumushel cu fiecare zi.

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ionela, sanatate multa Arisei careia ii doresc sa se refaca cat mai repede, mititica.

Doamne, fetelor, dar dulce tare mai e bebicul lui Bits. E un frumos ca ea si un bucalat ca-ti vine sa-l mananci. Fulguletz sa-i transmiti lui Bitsulina (daca mai ai ocazia) toate urarile de bine din partea mea si ca abia o asteptam. Iar tu ce faci, te-ai dat la fund de tot? nu prea esti in forma sau acum recuperezi pt azinoapte? Iti trimit niste sa te mai inviorezi

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

roxi, ce are anisia? ca si ile are probleme cu respiratia... e groaznic! a avut o bronsolita la 1 an si a ramas cu sensibilitate de atunci...

ce medicamente ii dai? ce diagnostic i-a pus?

multa-multa sanatate! stiu prin ce treci...

miche, pune fata draga reteta aici ca o trimiti pm-uri toata ziua, nu mai apuci nici sa mananci...

eliza, nu stiu ce sa mai zic... mie mi-a zis ca ar fi mai bine sa nasc next week, cand intru in 38, ca asa e mai bine... deci gata! nu ma mai misc... cica capu lu bebe e fff jos (il simteam, efectiv e in zona pubiana, daca va imaginati, la 3 degete (masurate) de iesire

si cand vad ca-si mai face si loc...!

asadar mi-a spus ca nasc intre 15-20 dupa cum se prezinta... va fi scorpion! ata ete, sanatos sa fie!
mi-a zis ca sa o sun daca ma apuca noaptea, dar ca va avea ea grija sa nu ma apuce...

auzi, miche, nu vreau sa te sperii, dar parca energy a nascut cu corina grigoriu si se plangea ca nu i-a venit noaptea cand a trebuit sa nasca... ia mai bine contacteaz-o pe privat si vezi...

e pe "nasterea pe glob" un subiect despre nevenirea dr mari noaptea si in we... pe mine m-a imbolnavit, pe bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulguletz, multumim pentru pozele cu Kenzo...ce frumusel si grasunel este. transmite-i multa sanatate lui bits si ca o asteptam acasa(pe dc) cat mai repede...asta daca mai ai ocazia...dar mai e putzin pana joi.
gandacel, daca stai cumintzica ai vazut ca e bine totul...acum deja nu mai sunt probleme bb poate sa se nasca linsitit, dar e bine sa fie cat mai aproape de termen...si lasa prositoarele alea cu scorpionul la o parte...important e sa fie bb sanatos...
eu sunt pe-aici si nu am chef de nimic..va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roxana, sanatate mult arisei !

monica

Mergi la inceput

Ce are Arisa?...

Mai fetelor am uitat sa va zic... Cele care aveti deja bb... aveti mare grija de ei...
Sora mea maine are o saptamana de cand e in spital cu fetitza ei (care pe 15 nov face 3 luni)... Saraca e disperata... Fetitza are laringita si pneumonie... si acum 2-3 saptamani se plangea ca nici nu ia in greutate destul ( la 2 luni avea 3.5 kg, abia cat un nou nasut in spital)... E internata intr-un spital in Onesti, si cica e epidemie de laringita... Au si murit cativa copii la pediatrie... E saraca f speriata... Internata de marti si vineri doctoritza inca nu i-a putut spune ca ar fi fata mai bine...

Sa avetzi mare grija de copii...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Gata am citit ce are Arisa, da la mine a fost o chestie dubioasa... Abia acum a aparut mesajul Roxanei... la mijlocul paginii???!!!???...

IONELA-ROXANA ... multa sanatate ARISE!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by dama
Iar tu ce faci, te-ai dat la fund de tot? nu prea esti in forma sau acum recuperezi pt azinoapte? Iti trimit niste sa te mai inviorezi

iubita , eu vegetez...As dormi dar tare mi-e teama ca la noapte iar voi sta de veghe. Asa ca incerc sa rezist cu stoicism si cu scobitori ca sa nu mi se inchida ochii...

la mine e frig raaaaaaau si poate o sa dea si cu zapada.... Ma enerveaza ca nu ma mai incape nici o geaca cu care as putea iesi afara, la plimbare...si mi se face frig la burtica daca merg cu geaca neinchisa

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
auzi, miche, nu vreau sa te sperii, dar parca energy a nascut cu corina grigoriu si se plangea ca nu i-a venit noaptea cand a trebuit sa nasca... ia mai bine contacteaz-o pe privat si vezi...

e pe "nasterea pe glob" un subiect despre nevenirea dr mari noaptea si in we... pe mine m-a imbolnavit, pe bune!

Chiar nu mai speriat deloc.....

MORRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
mi-a zis ca vine .....
a zis ca daca ma apuca ziua sa o sun imediat , iar daca e noapte , sa merg la spital intai , si daca nasc sa o sun de acolo ca vine...

Dar sincer , am auzit numai cazuri fericite , de ex Adela Iepure a nascut (ce noroc) cand era de garda , o alta prietena a nascut sambata pe pa pranz si doc a mers la spital...
doar de un caz stiu , cand doc nu era in bucuresti.....
unde zici ca a scris fata aia ca n-a venit noaptea? ca m-a apucat groaza..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor!
De cand sunt "mamica" apar mai rar dar sa stiti ca nu v-am uitat si ma uit tot timpul sa vedem cine mai apare pe lista de mamici.
Asa ca felicitari tuturor celor care au nascut si bebei sanatosi la toate.
Ionela , multa sanatate Arisei, sa se faca bine cat mai curand.
Felis, tu ma sperii cu nepotica ta. Eu am tot timpul un stres sa nu ii fie prea frig Denisei si stau cu ochii pe termometru toata ziua. Dar ma gandesc ca nu conteaza neaparat temperatura ca poate sa fie si curent si altele de la care se poate imbolnavi...dupa cum ziceam inainte de a naste, acuma avem alte griji .
V-am pupat pe toate si nastere usoara celor care urmeaza.

Elena

Mergi la inceput