Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Felis,imi permit sa-ti raspund eu:du-te la "un ochi rade,altul e vanat".Acolo este,primul subiect.

Fetelor,nastere usoara si bb-ei cuminti si sanatosi!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dana, se apropie si la tine momentul ...Avem pumnii stransi !

Dama, ma bucur ca ai vesti bune de la doctor si ca poti alapta ...Mey, sa nu pleci sa nasti fara sa imi zici si mie...

fetele, la mine sunt 0 grade si maine cica ninge...chiar vine iarna si nu pot sa beau vin fiert

am observat ca mamicile au scris tare putin in ultimul timp...nu mai au timp sa ne povesteasca cum e cu bebelasii, cu baitza, gangurelile, etc...maine poimaine avem si primele botezuri

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

In sfarsit am reusit si eu sa termin treaba pe ziua de azi...va imaginati ca de la ora 8.30 si pana acum eu am muncit incontinuu???
Am inceput cu mancarea, apoi am continuat cu curatenia, si apoi am facut bineanteles renumitul Tiramisu a caarei retea o am de la Miche pe care o pup dulce, si ii urez si pe forum LA MULTI ANI FERICITI!, alaturi de sotul ei si de dragul de Darius, care se pare ca e mai nerabdator sa o vada pe mami decat restul baieteilor...
In afara de mijloc, nu am nimic...ma simt foarte bine, nici mie nu-mi vine sa cred ca dupa o zi asa de ocupata, mai sunt in stare sa stau in fund la calc. si sa va salut, dr si sa va urez cu ocazia acestei frumoase sarbatori LA MULTI ANI, tuturor pers. dragi voua ce poarta numele Sfintilor de azi...
Fetelor, am inceput sa fiu obsedata de mancaruri mai deosebite, pe car enu le faceam inainte de a ramane gravida..adica , azi am tinut mortis sa fac ciorba de salata - o minunatie, dar si ostropel de pui...o bunatate...cu tiramisu am avut ceva palpitatii ca nu facusem pana acum si ma gandeam la sotul meu ca macar de ziua lui sa mamnce si el o prajitura , ca taaaare ii mai plac...prajiturile.....
Burtica mea e imensa, deja imi atarna de ma interb si eu cum pot sa o duc, si am inceput sa ma gandesc serios la a-i propune doc. cand ma duc la control, si in cazul in care bebe nu se intoarce, sa stabilim si noi data pt. cezariana...sunt convinsa ca bebe e dezvoltat suficient si a luat bine in greutate...eu cam asta imi doresc...mama cand m-a vazut in WE acasa s-a inchinat a zis ca ea nu a vazut asa o burta mare...
Am citit ce ati scris si voi, m-am intristat sa aflu de copilasii vostri ca sunt bolnavi, mare grija la gripa, si nepoata mea de 4 ani e bolnava rau, tuse, febra, ochi injectati, etc...Gandacica ma distreaza ca de obicei..., oricum sa-i multumim ca ne mai tine la curent cu ce appare nou pe celelalte forumuri..., si poate cu putin noroc, nastem impreuna...ce zici Gandacico??? dar mai intai mergem la Miche sa avem de ce ne speria, nu?Nu, mai bine ca sa avem de ce...bea!!!
Acum eu va las ca vad ca mi se inchid ochii...mai vreau sa o felicit pe Felis ca a fost puternica sa dea acel examen...Bravo Felis!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by maria m m

Felis,imi permit sa-ti raspund eu:du-te la "un ochi rade,altul e vanat".Acolo este,primul subiect.

Fetelor,nastere usoara si bb-ei cuminti si sanatosi!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

MARIA M M ... mltumesc mult...

ONITZA multumesc si tie, dar sper si rezultatul sa fie OK... Abia astept rezultatul... Da ce harnicutza esti tu!...

Mai fetelor... Eu m-am saturat de maini si picioare umflate (chiar si fatza dimineatza)... Pot sa port sosete oricat de lejere ca tot imi ramane dunga de parca m-as fi strangulat... Am ajuns la +17 kg... si maine trebuie sa merg la dr care a zis ca nu trebuie sa iau mai mult de 15 kg.... Am luat 3 kg de la ultima consultatie acum o luna. La burtica m-am masurat si am 103 cm ... Abia astept sa vad ce zice dr maine...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Fetelor/mamicilor

Cand va citesc ma apuca nostalgia.. Eu am nascut nu demult - la sfarsitul lui iulie. Parca e o vesnicie de atunci.
Va tzin pumnii!

Claudia parca intreba daca stie cineva ceva de durerea acuta de picior. Si mie mi s-a intamplat. Mi se bloca pur si simplu piciorul. Nu puteam sa calc pe el, ptr ca se inmuia si er asa cad de cateva ori pe scari. Dupa ce am nascut, de la epidurala cred, durerea s-a intetit. Mi se intampla si acum, cand se schimba vremea. aici e si multa umiditate. Uneori nici nu pot sa-l ridic pe bebe din pat... sper sa treaca!

Nu va faceti probleme cu greutatea. Eu nu m-am cantarit niciodata in timpul sarcinii, ca sa nu intru in depresie. Inainte sa fiu gravida aveam 50kg, iar inainte sa nasc m-a cantarit moasa si aveam... 75. Mi s-a facut rau pe loc. 15kg le-am dat jos in ziua in care am nascut! Picioarele au mai ramas umflate inca vreo saptamana dupa nastere, dar si-au revenit total akum.

Nastere usoara si pupici!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

web1

web2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Ei fetelor , acu nu mai poate omul sa aiba o insomnie ca bate vantul pe aici!
Dupa ca ieri m-am tot agitat (si invartit ca pisica in jurul cozii)
credeam ca o sa nasc in noaptea asta! Dar nimic!
Gandacico, bineinteles ca m-am bucurat tare sa vad ca nu era cazul doc mele... Eu o iubesc sincer , si nu stiu cum as reactiona daca as auzi ceva grozavii de ea. Mi se pare un om tare sufletist..
Da sa va dau eu motiv de ingrijorare , celor care nasteti la municipal!
E ingramadeala mare cica!
Voi ce stiti de asta?
Am auzit ca nu interneaza daca nu au paturi libere si te tin in ambulatoriu pana aproape sa nasti....
Asta din cauza ca doua maternitati ar fi in renovare...
Acu am o grija in plus...
Asa ca noroc de voi Eliza si Onitza si care mai faceti cezariana, ca macar stati linistite ca nu va apuca nascutul cand e ingramadeala mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Miche, in plus am ascultat in dimineata asta la stiri ca toti homelesii, toti vagabonzii gasiti pe strazi sunt dusi la Municipal . Sper sa nu ma bata Dumnezeu, sunt buna crestina, dar pentru ei nu ar trebui sa fie adaposturi speciale? Adica spitalele ar trebui sa fie pentru bolnavi, nu? Nu pentru oameni fara adapost. Ma gandeam de fapt ca poate o sa colcaie de virusi in Municipal din cauza atator oameni care nu se spala cu lunile (sau anii). Ei erau sanatosi, dar ziceau ca vor sa ramana in spital, ca e cald si altundeva nu au unde sa se duca. Sunt prea rea??

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Felis draga,
Poate o sa-ti treaca starea asta si pana la examenul din 5 dec o sa te simti in stare sa vii. Ca de luat sunt sigura ca il iei!

Eu am DPN exact pe 5 dec dar zic ca rezist 6 ore (3 ore drumul Cta-Buc si 3 ore examenul).
Daca e sa vrea BB sa se nasca la Buc, asa sa fie!

Eu zic sa ne intalnim la examen...tu ce zici?

Dupa aia iesim la o plimbare pana in Municipal sau ce maternitate vrei:)

Georgeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Aoleu, Georgeta, dar ce te faci daca te apuca travaliul pe drumul dintre Constanta si Bucuresti???? Sau in timpul examenului? Eu iti tin pumnii sa nu se intample totusi asa....

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Constanta_2004

Felis draga,
Poate o sa-ti treaca starea asta si pana la examenul din 5 dec o sa te simti in stare sa vii. Ca de luat sunt sigura ca il iei!

Eu am DPN exact pe 5 dec dar zic ca rezist 6 ore (3 ore drumul Cta-Buc si 3 ore examenul).
Daca e sa vrea BB sa se nasca la Buc, asa sa fie!

Eu zic sa ne intalnim la examen...tu ce zici?

Dupa aia iesim la o plimbare pana in Municipal sau ce maternitate vrei:)

Georgeta

GEORGETA... Doamne... tu mai esti si din Constantza... Pai ai ceva curaj, nu gluma...
In privintza intalnitului la examen, daca ma prezint, n-am nimic impotriva sa ne intalnim... Am sa vorbesc azi cu dr meu sa vedem ce zice si el...
Da cu plimbarea... ai fost .

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput