Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by irrinuca

Fetelor/mamicilor

Nu va faceti probleme cu greutatea. Eu nu m-am cantarit niciodata in timpul sarcinii, ca sa nu intru in depresie. Inainte sa fiu gravida aveam 50kg, iar inainte sa nasc m-a cantarit moasa si aveam... 75. Mi s-a facut rau pe loc. 15kg le-am dat jos in ziua in care am nascut! Picioarele au mai ramas umflate inca vreo saptamana dupa nastere, dar si-au revenit total akum.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

web1

web2

IRRINUCA... multzumim ca ne vizitezi si ne citesti... dar cel mai mult multzumim ca ne incurajezi... De asemenea incurajari chiar avem nevoie...
Sanatate si tie si lui bb.

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Miche, in plus am ascultat in dimineata asta la stiri ca toti homelesii, toti vagabonzii gasiti pe strazi sunt dusi la Municipal . Sper sa nu ma bata Dumnezeu, sunt buna crestina, dar pentru ei nu ar trebui sa fie adaposturi speciale? Adica spitalele ar trebui sa fie pentru bolnavi, nu? Nu pentru oameni fara adapost. Ma gandeam de fapt ca poate o sa colcaie de virusi in Municipal din cauza atator oameni care nu se spala cu lunile (sau anii). Ei erau sanatosi, dar ziceau ca vor sa ramana in spital, ca e cald si altundeva nu au unde sa se duca. Sunt prea rea??

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

ELIZA ... stai linistita ca nu esti rea... E normal sa te preocupe in primul rand sanatatea ta si a lui bb. Si bineintzeles ca nu e normal sa transforme spitalele in adaposturi... Ar fi bine ca domnii care isi citesc promisiunile electorale sa aiba si acesta problema in vedere... Nu mi se pare putzin lucru sanatatea noilor nascuti, conditiile din spitale si sorta oamenilor strazii...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Buna fetelor! Sa va traiasca bebeii care au mai aparut intre timp! Si desigur si mamicile lor sa fie sanatoase!
Incerc sa va scriu tot eu in numele lui Try pt ca mama Try este ft ocupata si mai ales obosita.
Alexutzu si mama Andra sunt acasa. Sunt ft bine. Alexutzu mananca mai des de doua ore uneori ceea ce face ca mama Andra sa fie la datorie mai tot timpul. Ea va veni cat de curand cu amanunte.
Vreau sa rectific o greseala pe care am strecurat-o din graba... Data nasterii lui Alexutzu' este 5 noiembrie (nu 6 asa cum am mentionat anterior) , ora 11 PM.
Bebe a avut 56 cm si 3800 gr. Un adevarat voinic.
Pt ca mama Andra nu a avut epiziotomie , refacerea este extrem de rapida... (o compensatie divina a faptului ca biata a patimit ceva inainte de nastere).
Poze inca nu am cu bebe Alex, dar sunt convinsa ca se va ocupa tati lui cu up-date-urile albumului cat de curand.
Ok. Sarcini usoare la toate mamicile pe ultima suta de metri, nasteri usoare pt cele care sunteti in preajma labourului si mai ales nursing fericit pt proaspetele mamici si felicitari pt "munca" voastra pe ultimile 9 luni :))
Numai bine tuturor!

Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

uau try ce bebe mare ai avut! si fara epiziotomie?! felicitari!!! sunt impresionata!

mie imi plac bebelusii mari, ca arata asa, mai... mari, nu ca niste pisicute... am fost duminica la cumnata mea care are o fetita de 3 saptamani si m-am speriat sa o vad asa mica

ile a avut tot 3.800 si arata ca la 3 luni!

try, refacere rapida!!!! te asteptam cu drag!

fetele, ieri am facut niste poze, dar asa, pe fuga, la spital, sa vedeti ce jos e burticuta mea... joooooooooooooooooooooooos de tot! si ce mica e
si e si ile pozata aseara dulceata lu mama!!!

m-ati speriat cu aglomeratia de la municipal... dar tot e bine, bine ca nu municipalul e in renovare sa fim trimise sa nastem cine stie pe unde si cu cine stie cine...

simona o fi nascut? ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Miche, in plus am ascultat in dimineata asta la stiri ca toti homelesii, toti vagabonzii gasiti pe strazi sunt dusi la Municipal . Sper sa nu ma bata Dumnezeu, sunt buna crestina, dar pentru ei nu ar trebui sa fie adaposturi speciale? Adica spitalele ar trebui sa fie pentru bolnavi, nu? Nu pentru oameni fara adapost. Ma gandeam de fapt ca poate o sa colcaie de virusi in Municipal din cauza atator oameni care nu se spala cu lunile (sau anii). Ei erau sanatosi, dar ziceau ca vor sa ramana in spital, ca e cald si altundeva nu au unde sa se duca. Sunt prea rea??

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

AOLEOOOOO!!
IO CRED CA SUNT MAI REA!!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
si eu la subiectul caini(ma refer la cei maidanezi) sunt cam rea desi inainte sa-l am pe alex nu eram asa ba dimpotriva ii iubeam si daca erau bonavi ii duceam chiar la dr...dar cum a aparut alex mi-am schimbat total optica, chiar si cu cei de casa(de rasa)...animalul tot animal este si oricat ai incerca sa-l umanizezi nu sti cand si cum reactioneaza...sper sa nu-mi fi creat dusmani printre voi iubitoarele de animale, stiu ca sunt pareri pro si contra pe tema acestui subiect.
gandacico, burtica ta nu e mica deloc...de ile ..ce sa mai zic o papusica frumusica si sturlubatica...se vede din privire.
fetelor ce putin mai aveti voi...mie mi se pare ca sunt printre ultimele(ca dpn) de pe-aici.
va pup si va urez o zi minunate...brrr dar ce vreme e afara

monica

Mergi la inceput

GANDACULE... tare simpatica mai esti... Am citit si YO la "de la forum adunate"... Peste tot iti bagi coditza si ai niste comentarii...

M-am uitat la pozele tale... Pai le dau dreptate la femeile din autobuz cu acele comentarii... Nimeni n-ar crede ca dupa ce ca ai un bb in burtica mai ai o dulceatza de ILE acasa... Tu arati ca un copil...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Nu mai naste nimeni pe aici?????

DPN 27 NOV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

Nu mai naste nimeni pe aici?????

DPN 27 NOV

MICHE... pai te asteptam pe tine... Nu tu ai promis?

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

cum bey nu am burta mica?! pai ia comparati-o cu a lui danette care are acelasi DPN ca mine! si inca se vede asa "mare" penca stau jos, daca stau in picioare din fata nici nu zici ca-s insarcinata! am si "mijlocel" (nu mai zic "talie" ca ma cearta try... e, nu mai are ea timp de asta!)

ei, nu am eu vreme sa fac poze "ca la carte", si alea cu mine si alea cu ile sunt facute la viteza, instantanee, dar m-am gandit ca mai bine asa decat deloc

fetele, miche, eliza, cum va simtiti (psihic) cand va ganditi ca nasteti?
eu am trecut prin niste tremuraturi... duminica cand am plecat cu tot cu bagaj la spital aveam tensiunea 13 cu 9! (de la 10!!)

mie nu-mi vine sa cred, parca astept sa nasca altcineva in locul meu!

Mergi la inceput