mamici de iulie-august 2005
Raspunsuri - Pagina 7
Monica-Elena spune:
Crampele mai precis jena ca la prima zi de ciclu sunt normale pentru ca embrionul se implanteaza in primele saptamani. Despre sangerare nu stiu ce sa zic ar fi bine sa suni medicul.
Monica
corbioana spune:
Va multumesc pentru raspunsuri Papadia, Monica! Sper sa mai aud si alte opinii, experiente de la acele care la stiu. Utrogestan si ovulul pt. candidoza le iau de doua zile. Abia am inceput tratamentul. Sper sa fie asa ca la tine, Papadie, si sa nu insemne nimic sangerarea asta. Am crampele astea in continuare similare celor de la menstra, nu foarte puternice dar exista si azi m-a nelinistit foarte tare sangerarea asta. Nu stiu daca asta este cea de care zici, Monica, de momentul in care se implanteaza ovulul. S-a vazut la eco vaginal! La 2 sapt. si ceva, acum sunt 3, stiu e putin, dar mi-a aratat medicul pe monitor, in uter. Am stari de greata de cand ma trezesc si uneori pana seara. Nu mai mult, dar asta azi chiar m-a nelinistit.
Va multumesc,
Ioana
laura-s spune:
Buna dimineata burtici frumoase,
maine merg la doctor, sper sa-mi confirme sarcina, ca de nu...
Dar sunt super optimista, am 2 teste pozitive si CM trebuia sa vina sambata, duminica. Eu stiu ca am bebe, il simt acolo, e al meu deja.....
Se va vedea la eco vaginala, daca UM a fost in 18.10, dupa calculele doctorilor am 4 sapt, dupa monentul conceptiei 2 sau 3.
Va spun miercuri dimineata mai sigur
Laura
adelau spune:
buna fetelor
va rog primiti-ma si pe mine. Dupa o sarcina pierduta iata ca in sfarsit (conform testelor de sarcina) voi fi mamica....maine ma duc la doctor. Mi-e asa de frica tot ce vreau este sa fie bine.
Felicitarii tuturor viitoarelor mamici
Adela
Monica-Elena spune:
Felicitari Laura si Adela. Si eu merg maine la dr sa vedem daca imi face si eco ca la sarcinile obtinute prin FIV e mai complicat putin.
Monica
geaninaelena spune:
Buna fetelor
am fost vineri la eco...s-a vazut sacul embrionar de 1,36cm, dar nimic in el...UM a fost pe 3 octombrie ....este posibil sa fie sarcina prea mica si sa nu se vada???? dr m-a chemat peste 10 zile si mi-a dat utogestan pt ca ma doare un pic burtica
Gia
corbioana spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Sper ca si eu sa raman printre voi. Si pe mine m-a durut burtica si iau utrogestan de cateva zile. Eu am 3 sapt.!!! De duminica vad ca ma simt ceva mai bine dar mai am crampele alea. Si nu mai am nici sangerare deloc. Sper sa fie de bine!
Ioana
Lory2004 spune:
Hello burticutelor,
Ma primiti si pe mine aici la Mamici iulie-august, pleaseeeeee....
Se pare ca si eu voi avea un . Maine ma duc la doctor pentru confirmare.
Pupici si sa auzim numai vesti bune de la viitoarele mamici
Lory