mamici de iulie-august 2005
Raspunsuri - Pagina 8
corbioana spune:
Buna! Ma lupt si eu in continuare cu starea de rau. Sper ca de acum incolo sa pot fi si eu trecuta la lista de mamici de iulie-august. Am 3 sapt. si ceva si dupa cum va povesteam, cu utrogestan si ovule pe candioza....zilnic...ufff...dar sa speram ca fi totul ok! Crampele au mai scazut ceva, sangerare nu am mai avut slava cerului asa ca speram din tot sufletul ca e real. Ma simt cam umflata totusi, desi nu prea mananc mare lucru. Si mai ales pt. ca nu mai fac sport zilele astea.
Ioana
Monica-Elena spune:
Salutam proaspete mamici. Eu am fost la dr si se pare ca am aproximativ 3 sapt se vede la eco sacul gestational de 0,51. Se pare ca se mai vedea inca unul dar nu a fost sigura dna dr. Peste 2 saptamani vedem mai multe. Deocamdata trebuie sa fac analizele de sarcina si cele de compatibilitate de grup sanguin si dozare anticorpi ptr RH-ul meu negativ.
sarcina mea este obtinuta prin fertilizare in vitro.
Monica
Lory2004 spune:
Monica draguta ,
Eu cautam sa vad ce-ai scris.....ma gandeam ca pe la aspirante....uitasem ca tu de fapt trebuie sa scrii la mamici iulie-august. Ma bucur ca esti bine si sunt convinsa ca asa vei fii de aici inainte.
Pupici si peentru celelalte burticute.
Lory
Monica-Elena spune:
Gata Lory cu aspirantele. Te astept si pe tine aici la mamici de iulie 2005.Unl este f bine prins de mamica lui sa vedem daca si al doilea va vrea sa stea la mami. Mai trec pe la aspirante sa le incurajez pe fete.
Monica
corbioana spune:
Buna Monica si noilor mamici!
Tu cate sapt. ai? si ce simptome ai? mai are cineva inca acele crampe la burta? eu sunt ca un balon si ma cam deranjeaza acele astea in burta. mi-e si cam rau asa incat nu pot manca cel putin pana spre pranz... dar sper sa fim bine!
Ioana
Lory2004 spune:
Ioana,
Si pe mine ma doare un picut burticuta...nu foarte rau dar am oricum o senzatie de disconfort, greturi am dar nu foarte tare (oricum n-am vomat pana acum niciodata). Iti doresc multa sanatate ...si incerca sa mananci pentru ca acum sunteti 2!!!!
Lory
corbioana spune:
Buna Lory, si pe mina ma tot supara crampele astea se pare ca la mine sunt putin mai accentuate. Eu si inainte eram putin asa daca beam acid sau mai stiu eu ce. Dar nu asta ar fi problema. Cand mi se apropoase data CM aveam dureri specifice dar nu foarte mari, intr-o seara insa ceva mai accentuate ca niste junghiuri asa. Apoi am vazut ca intazrie, am facut test, am mers la medic. Si am mai avut si dupa aceea. Acum cand ma iau cand ma lasa. Stiu ca sunt obisnuite in aceasta perioada, dar mi-e ca uneori ma mai doare putin prea jos, inspre ovare, anexe...dar sper sa fie bine. Tu cate sapt. ai Lory?
Multa sanatate! Pupici!
Monica-Elena spune:
Ioana eu am 3 saptamani si sarcina a fost confirmata si eco. Eu numai am durerile alea ca in prima zi de ciclu dar stai linistita ca astea sunt date de faptul ca embrionul sapa in mucoasa uerina si se lipeste. daca nu ai sangerari e OK. Ar fi bne sa nu faciefort si sa nu ridici nimic daca se poate sa cam stai cumintica in pat. Sanerarile si durerile pe mijlocul burtii sunt de speriat asa mi-a zis mie dna dr aseara. Nici contractii nu exista acuma la o sarcina atat de mica.
asa ca stai linistita si cat mai cuminte. poate la tine s-a implantat outul mai tarziu si de asta sunt dureriiile astea.
Monica
corbioana spune:
Draga Monica, si eu am 3sapt. si vreo 4 zile aproximativ. Sper sa fie si la mine bine, daca nu merg iar la doctor, ca eu mai am durerile astea din cand in cand. Am avut o singura data sangerare, acum vreo 4-5 zile asa spre roz. Apoi a disparut. Doamne ajuta sa fie bine. Si sa nu insemne nimic. Nici asta nici durerile. Mie mi-e cam rau, desi nu am vomat deloc pana acum, dar uffff...nici sa mananc nu prea pot pana spre pranz. Azi am putut inghiti doar 2 mere, dar o sa mananc ceva serios imediat.
Ioana...care spera inca, sa fie bine si ea si bb.