mamici de iulie-august 2005
Raspunsuri - Pagina 9
geaninaelena spune:
buna ziua
eu am aproape 7 sapt de la UM; vineri cand am am fost la eco mi-a zis ca este de 6 sapt dupa marime (sac de 1.36cm dar nu se vedea inca embrionul)...dupa 2 sarcini oprite in evolutie sunt un pic speriata.
si eu am dureri de burtica si iau utrogestan, iar de greturi sa nu mai vorbim...pana si noaptea cand merg la pipi am greturi...e bine ca nu am vomitat niciodata
Gia
laura-s spune:
Buna fetelor
ieri am fost la dr. si mi s-a confirmat sarcina, am si o poza cu cel mic, dar nu mi-a dat dimensiuni ca e numai de 10 zile in uter zice dr.
Merg peste 2 saptamani sa vedem cum evolueaza si pana atunci iea acid folic si Duphaston. A zis sa nu-mi fac probleme ca-mi da medicament numai pt sustinere, nu ca ar fi probleme, dar...........
Voi ce ziceti?
Laura
corbioana spune:
Buna dimineata!
Si eu am greturi in continuare desi nu am vomitat slava cerului pana acum, dar nimic de-ale gurii nu-mi mai e pe plac. Si in afara de durerile sporadice de burta, ca un fel de crampe foarte jos nu am nimic, si sper sa fie totul ok. Oricum ma simt ca un balon. Eu am aprox. 4 sapt. aproape si sper sa fie totul ok. Eu iau utrogestan preventiv, acid folic, vitaminca C plus un alt complex de vitamine...asta mi-a dat...ce sa facem...si mi-e sete in continuu. Cred ca totusi sapt. viitoare o sa mai merg la un control desi mi-a zis la o luna, ca sa ma dumiresc cu aceste crampe sau ce-or fi ele. Ca sa nu fie prea tarziu. Sangerare nu am avut decat o singura data. Dar m-am speriat si atunci desi a fost putin.
Acum sa ne bem apa plata si sa ma gandesc ce naibii pot inghiti azi de mancare. Pur si simplu nu-mi mai place nimic...
Va doresc numai bine,
Ioana
adelau spune:
buna fetelor dupa cum v-am spus sunt si eu o mamica de iulie-august 2004, in 5 saptamani.De vreo saptamana am niste crampe in stanga jos, am fost la dr.mi-a dat no-spa, vitamine, acid folic, scobutil (supoz.), gynpral si mi-a spus ca nici un medicament nu are efect fara odihna, repaus la pat. Drept urmare maine merg sa-mi dea concediu medical.Sincer mi-e un pic frica pentru ca am mai pierdut o sarcina.Sper ca toate viitoarele mamici sa fie super bine.
Adela
corbioana spune:
Multa bafta fetelor si sa mentinem cu toate bulinele cele mici si sa ne conversam pana la vara, sa dea Dumnezeu!
Laura pt ce ti-a dat dr. Duphaston?
Adela si eu am aceste dureri si tare vreau sa cred ca nu e nimic si bulina se tine bine acolo. Cred ca sapt. viitoare mai merg la un control.
Ioana
Cris Ciurea spune:
Buna ziua la toate viitoarele mamici,
Ma bucur foarte mult ca v-am gasit si ca nu mai sunt singura. Sper sa trec cu bine alaturi de voi pe toata perioada sarcinii! Eu am avut UM pe 24 sept. iar DPN 2 iulie.
Va pup pe toate si va urez multa sanatate.
BB23 spune:
BUNA FETELE!SUNT O FOTA BURTICA DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2004. AM AVUT UN BEBE IN BURTICA,DE APROAPE 4 LUNI, CARE, S-A DESCOPERIT LA ECO-UL FACUT NUMAI LA INSISTENTA MEA, CA ERA MORT DE 3 SAPTAMANI. ACUM SUNT DIN NOU DUPA O PERIOADA IN CARE NU MAI VROIAM NIMIC,IAR ATUNCI CAND VEDEAM SAU AUZEAM DE BEBEI,PLANGEAM!! UM A FOST PE 15 OCT, SI MI-AM FACUT UN TEST PE 15 NOE., CARE A IESIT "FOARTE POZITIV", IAR SAMBATA MA VOI DUCE LA DOCTOR LA CONTROL SI LA ECO (MI-A SPUS, LA O SAPTAMANA DE LA DATA LA CARE TREBUIA S-MI VINA CICLUL SA MERG LA EA).ASTEPT CU MARI EMOTII...SI NU VREAU SA PLEC DE LA VOI....CHIAR DACA NU STIU UNDE IMI ESTE LOCUL: IUNIE-IULIE SAU IULIE-AUGUST.DIN ACEST MOTIV IMI CER MII DE SCUZE,DAR VOI POSTA MESAJUL LA AMANDOUA...
AVETI GRIJA DE VOI BURTICI!!!
AAA SI EU AM NISTE SENZATII...CA ATUNCI CAND SE ZBATE UN MUSCHI, DAT ACOLO JOS...SI CATEODATA SI NISTE...SAGETI...
V-AM PUPAT, MULTA SANATATE SI SA STITI:CHIAR DACA NU V-AM TRIMIS MESAJE, V-AM CITIT..
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Monica-Elena spune:
Bine ai venit BB23 si cu siguranta vei ramane aici chiar daca esti in aug. Despre zbaterea de muschi pe care o simti o simt si eu dar cica e normala. La cat de mica e sarcina acuma nu exista contractii inca ale uterului.
Celelalte burtici ce fac? Eu saptamana viitoare ma duc sa imi fac analizele de sarcina si la hematologie dozaea de anticorpi ca avem incompatibilitate de grupa si de rh.
Sa auzim numai de bine buticoaselor
Sheherezada nu dai nici un semn?
Monica
BB23 spune:
SCUZE....DE EMOTIE AM SCRIS O PROSTIE MAI MAI MARE DECAT MINE....IN LOC DE IUNIE-IULIE AM VRUT SA SRIU LA MAMICI DIN CONSTANTA....
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
laura-s spune:
Buna dimineata burticilor,
Ioana, eu am primit Duphaston pt sustinerea sarcinii; dr. a zis ca nu e neaparat sa iau, dar pt. ca e o sarcina mult asteptata, sa fim siguri ca nu se intampla nimic, mi-a dat acest medicament.
Saptamana viitoare merg la analize de sange, si in 30.11 la eco din nou sa vedem in cate saptamani sunt, ca acum nu mi-a zis nimic, mi-a dat numaipoza cu bebicul.
Va pup
P.S.BB23 bun venit si bine ai nimerit ca aici vei ramane
Laura