mamici de iulie-august 2005
Raspunsuri - Pagina 6
sheherezada spune:
ariadna vreau sa fiu sigura ca se va vedea ceva!Ca am facut pina acum doua eco abdominale (destul de repede zic eu) si nu s-a vazut nimic.Asa ca a presupus o SE!Si pentru a nu-mi mai sari inima din piept de necaz am hotarit sa astept suficient pina cind se va vedea.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
laura-s spune:
Ma primiti si pe mine?????????
am numai un test pozitiv in ziua 24 si eco fac in ziua 29? se va vedea ceva?
sper ca da. Daca e asa nasc in 19-25 iulie.
Sper sa raman aici pana atunci, nu mai vreau inapoi la aspirante.
Va pupacesc mult, mult
Laura
sheherezada spune:
Bine ai venit Laura si sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Mereu alaturi de voi.
sheherezada
sheherezada spune:
Pe unde sinteti viitoare mamici?Nu mai este nimeni pe aici?
sheherezada
ariadna33 spune:
Eu mai bantui si pe la aspirante , ca dupa cate am patit (am pierdut 3 pana acum ) nu sunt sigura de nimic.
Am inima cat un purice asteptand sa treaca saptamana fatidica (a 6-a!!!) si sunt programata la eco pe 17, ca am fost azi la control si mi-a spus ca e prea devreme sa se vada ceva.
De asta am intrebat-o pe Orca cum de s-a vazut asa repede la ea...
Una peste alta, am mari sperante ca de data asta va fi bine, pentru ca sunt pe mainile unui super, si mi-a dat un altfel de tratament.
Shehe, si eu stau cu o teama (in plus) de sarcina ectopica, dar dupa eco o sa ne mai linistim!
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine
Monica-Elena spune:
Ariadna ce tratament iei? De ce zici ca sapt 6 este fatidica?
Eu am obtinut sarcina prin FIV acum in oct, mai precis pe 8 noiembrie am facut testul de sange care ne-a confirmat sarcina si astept sa merg la eco sa vad cati s-au prins ptr ca am avut 4 embrioni bagati si testul de sange are valoare cam mare. De asta iti pun intrebarile astea.
Cand va faceti analizele de specifice sarcinii fetelor?
Monica
ariadna33 spune:
Tratament de fixare si pt.o problema de hipercoagulare a sangelui (utrogestan, magneziu, aspenter).
Pentru ca nici una din sarcinile anterioare nu au depasit 6 sapt.( oooof, mai am 1 sapt.). De aceea am ezitat mult sa scriu la mamici, dar inca o data o spun : AM MARE INCREDERE ca de data asta va fi bine si-mi voi tine bebeul in brate.
MONICA, te rog spune-mi: ce alte analize mai trebuie, pt.ca eu am facut cu carul inainte sa raman ???
Va pup si va iubesc,
corbioana spune:
Bine v-am gasit si sper sa raman printre voi!
Felicitari tuturor mamicilor de iulie-august 2004! As dori sa ma alatur si eu voua in acest forum. Insa acum situatia mea este putin cam incerta, de aceea m-am hotarat sa va scriu aici poate cineva s-a mai confruntat cu aceeasi problema.
Dupa intarzierea menstrei (nu mult) am avut ceva semne si am hotarat sa fac un test: rezultat pozitiv desi devreme. Dataorita unei scurgeri maronii si a unor crampe asemanatoare celor din menstruatie, am decis sa merg mai repede la medic desi stiam ca e devreme sa se vada ceva. Control medical, luat lama si fiindca uterul era mai mare medicul a decis sa faca eco intravaginal: acolo suprise! s-a vazut o bulina in uter! Desi devreme (max. 3 saptamani) s-a vazut acolo. La lama a iesit candidoza (probabil de la tratamentul cu antibiotice pe care l-am luat in vara pt o eventuala sracina sanatoasa). Am avut acum vreo 4-5 ani un avort spontan de aceea acum iau si utrogestan preventiv.
Ce ma nelinisteste este ca am mai avut in continuare crampele astea abdominale si senzatia de umflare, insa azi am avut o sangerare.
A mai avut cineva asa ceva si a pastrat totusi sarcina? Pls. help! as vrea sa caut niste raspunsuri.
Va multumesc mult,
Ioana
papadie spune:
Din obisnuinta am intrat la voi in lok a merg la bebelusi de iulie-august :-)))
Vreau sa va urez succese, sarcini usoare si bebei sanatosi.
Eu, inainte de Catrina, am pierdut doua sarcini in saptamanile 6-9.
Si la Catrina am avut scurgeri maronii si apoi sangerari destul de mari dar am pus vaginal Utrogestan si am stat TOATA sarcina la pat (odihna este fff impotanta). Rezultatul este minunat. NU va pierdeti increderea si nici voiosia!
Va pup si nu ezitati sa intrati la bebelasi de iul-aug sa cereti raspunsuri la eventualele voastre intrebari!