mamici de iulie-august 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Shehe, pana se gaseste un doctor cu vederea mai buna si un ecograf mai performant, cred ca trebuie sa incepi sa ai grija de tine si de bb (sa nu ridici greutati, sa nu faci eforturi prea mari, sa nu faci bai fierbinti). Si cred ca ai putea sa iei si acid folic (stiam ca este recomandat chiar si inainte de sarcina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Draga mea SHEHE,
pentru linistea ta sufleteasca si pt binele bebeului, hai fa o vizita la Cluj. Am auzit de "profesionalismul" dr-lor din BN, sotul meu e de acolo. Hai la un cabinet privat din Cluj ca sunt cu zecile, au echo vaginal si totul va fi ok. Sarcina se vede la echo normal bine, bine dupa saptamana 8, asa ca te rog relaxeaza-te. Daca ai nevoie de recomandari da-mi un PM, in ceea ce priveste vreun cabinet gine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Dragele mele Alina si Ada acid folic iau de 6 luni.De celelalte ma feresc pe cit imi sta in putinta.Si astept sa treaca timpul mai repede doar-doar o sa vad si eu ceva la eco.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Bine v-am gasit!

Citesc mesajele voastre de cateva luni, de cand sunt aspiranta. Dar acum, pentru ca s-a confirmat viitorul bebe, m-am gandit ca-i mult mai bine sa pot sa pun si intrebari si sa va multumesc pentru sprijinul vostru de pana acum.

La mine a fost asa: dupa 3 teste pozitive acasa, exact in ziua in care trebuia sa vina rushii, a doua zi am fost la doctor, unde s-a confirmat si prin analiza si prin ecografie vaginala: sac gestational de 1,2 mm . Asa ca sper ca Gagalicea va veni undeva pe la inceputul lui iulie.

Cu alta ocazie va voi povesti si despre modul in care esti tratat in spitalele Romania daca ai pretentia la un pic de respect si decenta...

Mergi la inceput

Felicitari Orca si sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

quote:
Originally posted by Orca

Bine v-am gasit!

La mine a fost asa: dupa 3 teste pozitive acasa, exact in ziua in care trebuia sa vina rushii, a doua zi am fost la doctor, unde s-a confirmat si prin analiza si prin ecografie vaginala: sac gestational de 1,2 mm .
Balenutza Orca

Bine v-am gasit, viitoarelor mamici! Primiti-ma si pe mine, ca tare de mult astept clipa asta!

Inca nu stiu sigur daca pot spera , dar si eu am un test pozitiv tot in ziua cand trebuiau sa vina rushii (pe 5 nov.), si mi-au intarziat cu 6 zile. Ma dor sanii pe zi ce trece mai mult si am o somnolenta, ceva de speriat. Temperatura crescuta constant 37-37,2.
Problema e ca eu am amanat sa merg la , pt.ca am crezut ca nu se poate vedea nimic acum. Planificasem sa merg sambata, dar nici atunci nu stiu daca se poate vedea ceva...

ORCA, intrebarea mea e: cand ai avut ultimul CM (sau ovulatia, daca stii) si cand ai mers la ecograf
Multumesc anticipat.

Sheherezada, tu ai deschis capitolul asta si o sa vezi, ca o sa fie bine si vei ramane AICI, la mamici de iulie-august 2005! Pastreaza-ti speranta!

Mergi la inceput

ariadna33:
UM: 7 oct.;
ovulatia: 19 oct (care a fost si ziua decisiva );
Pentru ca durata ciclului meu e ceas 26 de zile, pe 3 nov eram la doctor, deci fix la 14 zile de la conceptie.

La ecografie s-a vazut asa: end 19mm, cu imagine sugestiva de sac gestational de 1,2mm, uter marit.

Eu zic ca daca ti-au iesit testele pozitive esti pe drumul cel bun :) Meri la doctor si sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

ariadna33 bine ai venit si sa dea dumnezeu sa fie bb.Eu nu am inca alte vesti.Deocamdata astept linistita (daca se poate spune asa )ziua de 16 cind o sa-mi fac o ecografie vaginala.
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Orca, please, unde ai facut ecografia de s-a vazut asa de repede?

Shehe, de ce trebuie sa astepti pana pe 16?

Va pup pe toate si sa fie intr-un ceas bun! O fi iesit soarele si pe strada noastra...

Mergi la inceput

ariadna33: la Giulesti, dr. Niculescu

sheherezada: bafta multa pe 16 :)))

Mergi la inceput