mamici de iulie-august 2005

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Sehe ce test de sarcina ai facut? Iti recomand clear Blue e mai scump dar este sigur. Cat despre eco nici pomeneala sa se vada o sarcina asa de mica la o eco normala numai la transvaginala. Mie care mi-a iesit testul de sange cu valoare mare deci este sarcina si ma cheama la eco peste doua saptamani si e sarcina obtinuta prin FIV. Nu mai dispera si fati un test bun de sarcina.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si mi-am mai adus aminte ceva. Prietena mea s-a dus la medic la aproape 6 sapt. si nici nu i-a facut ecografie, a chemat-o peste o luna, ca sa poata sa vada ceva. Depinde de ecograf, de medic, nu stiu de ce te-au speriat pe tine asa devreme.

Si inca ceva, la mine u.m. la Mariuta a fost tot 4 octombrie. Sper sa fie cu noroc si la tine.

Cornelia (13 sapt.) si Mariuta (02 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Draga Monica,am aflat ca ai ramas insarcinata si iti doresc sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebel sanatos.
Sarcina mea e sigura.Numai ca nu se vede nimic la eco.Si doctorul mi-a zis ca atunci este extrauterina.
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Sheherezada, mai asteapta cateva zile si mergi din nou. Mie la 5 sapta si 3 zile de la UM nu mi se vedea decat un mic punctulet (doctorita a zis ca mai degraba ghiceste ce e) si un endometru gros. Si asta la eco intravaginala. La 6 sapt implinite am mers la un eco performant la medsana si s-a confirmat sarcina. Nu dispera, si eu dupa prima eco am plans si am asteptat o saptamana sa se vada mai bine ca sa ma conving.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Doamne fetelor,nici nu stiu daca o sa va pot multumi vreodata indeajuns.Parca daca mi-ati tot spus ca au mai fost cazuri m-am mai linistit un piculet.Nu de tot da putin acolo....
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sheherezada,,,sarcina se vede la 5-6 sapt cu eco vaginala obligatoriu, in nici un caz cu eco abdominala. E un punct ce naiba sa vada! Stai calm!

Mergi la inceput

Marinamultumesc.Uneori face bine si sa vezi ca exista persoane carora le pasa de tine.Si eu am simtit azi asta.
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

sheherezada, si eu aveam cicluri lungi (35 de zile), deci ovulatie tarzie, la 21 de zile de la ultima menstruatie, cu 14 zile inainte de urmatoarea. eu am fost la medic la 6 sapt de la Um, de fapt 5 sapt datorita ovulatiei tarzii si medicul mi-a zis din start ca daca nu se va vedea nimic va fi pt ca e inca devreme. mi-a facut totusi ecografie vaginala si s-a zarit un punct mic, mic, cum zicea cineva, mai mult ghicit.
dupa datele date de tine azi ai fi in 4 sapt si 7 zile. http://www.babycenter.com/pregnancy-calendar/getinfo?_requestid=400463
mult succes! pupicei!

felicitari proaspetelor gravidute!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am incercat sa-mi fac hcg-ul asa cum mi-ati recomandat voi.Din pacate in Bistrita nu se face!Se recolteaza probele de singe si se trimit la Bucuresti si abia dupa 2-3 saptamani se primeste rezultatul.Deci asta a cazut de pe lista!
Aseara am mai facut inca un test care a iesit tot pozitiv!
Dureri nu prea am dar daca ma misc (si normal ca ma misc in drum spre lucru si inapoi) am o usoara scurgere maronie foarte deschisa.Doctorul la care voiam sa merg este in concediu si eu nu stiu ce sa fac???
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Shehe, n-am stiut ca esti din Bistrita...eu ti-am recomandat sa mergi la Elias la dr. Tutunaru...credeam ca esti din Buc.
Stai cumintica...ti-am raspuns si la subiectul cu sarcina extrauterina...e prea mica sa se vada...
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput