mamici de iulie-august 2005

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Dragele mele dragi,va multumesc din tot sufletul pentru urarile voastre.Dar se pare ca minunile nu tin mult.Dupa cum v-am spus am mers vineri si am facut un ecograf ,unde nu s-a vazut nimic.Asa ca am mai facut un eco duminica si m-a si consultat.Tot nimic!Mi s-a spus ca sint sanse destul de mari sa fie sarcina extrauterina!!!De duminica pling fara oprire.Astept sa mai treaca o vreme pentru a mai face un ecograf.
Din cite stiti voi la cit timp se vede bebele la ecograf?Eu stiu ca sacul embrionar se formeaza cam la 13-14 zile.E posibil sa nu am atita timp?Scurgerea pe care am avut-o in primele 2 zile s-a oprit daca in weekend am stat cumintica in pat.
Sint obosita si deprimata si nu inteleg de ce vrea dumnezeu asa?
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Shehe, stai mama calma si nu mai plange. Deci cand a fost UM? Eu am vazut sacul in saptamana a 5-a de la UM. Mai ai putina rabdare si nu te mai stresa inutil. Extrauterina e cu dureri mari cu sangerari insemnate cantitativ... Hai ca parca sunt Romica Jurca cu ploile insemnate cantitativ...
Deci fara stres si scrie si tu aici cand ai avut UM.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Andreea nu te supara da ce inseamna UM?Ca eu nu stiu.Luna trecuta am avut ciclu in 4 oct.Undeva prin data de 25 a fost ovulatia (conform graficului cu temperaturi).Ciclul meu era de 31 de zile cu duphaston.Acum practic sint in ziua 37 .
Multumesc.

sheherezada

Mergi la inceput

UM = data primei zile a Ultimei Menstruatii. Deci 4 oct e prima zi de sangerare da? OK daca este asa tu te afli in sapt 5-6. Adik ai implinit 5 mergi pe 6. Ce fel de eco ti-a facut? Mie mi-a facut vaginala si aveam deja 5 saptamani si 3-4 zile. Poate nu se vede din cauza ca e un aparat mai veki, poate ai avut o ovulatie mai tarzie decat crezi tu si sarcina sa fie mai mica. Oricum ar fi nu iti face bine sa intri asa in panica. Linisteste-te, nu mai plange ca nu ajuta la nimic si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

E prea devreme sa se vada ceva la echo si doar un ochi foarte experimentat reuseste sa distinga acel punctulet micutz,micutz.O echo transvaginala cred ca e de mai mare ajutor.
Fetele care au facut iti pot da mai multe amanunte.
Andreea,dupa calculele mele abia a intrat in saptamina a 5-a de sarcina(adica la 4 adun 7 zile si de aici incep sa calculez,cel putin asta e metoda dr.meu).
Multa sanatate si NU-TI PIERDE SPERANTA!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Dragele mele Androix si palmirah2002 va multumesc pentru ca sinteti alaturi de mine.Acum chiar am nevoie.Din calculele mele (savante!!!) ovulatia a avut loc in 25 octombrie.Deci nu am cum sa am 5-6 saptamani.Oricum m-ati bagat in ceata si mai rau .Cum sa am 5 saptamani?Asta in cazul in care am ramas insarcinata imediat ce mi-a venit ciclul?
Ecografie vaginala nu am facut inca pentru ca la al nostru spital (judetean!!!) nu exista asa ceva.Astept saptamina viitoare pentru a avea unele certitudini si o sa-mi fac o programare la un cabinet particular.Oricum maine seara imi mai fac un ecograf.
Imi doresc din tot sufletul sa fie bine.
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Shehe, hai sa iti spun cum a fost la mine. UM 4 august, cu un ciclu de 26 zile, ovulatia undeva intre a 11-a si a 13-a zi a ciclului (14-16 aug). Prima ecografie am facut-o pe 8 sept, iar doctora mi-a spus ca se vede ceva foarte mic (sacul gestational), dar ca nu poate spune sigur ca este sarcina. M-a sfatuit sa mai astept o saptamana si dupa asta s-a vazut foarte bine.

Asa ca nu dispera, pentru ca spuneai ca ai avut ovulatia undeva in jurul datei de 25, deci este posibil sa fie prea mic pentru a se vedea la un eco normal.

Te-am pupat.

Mergi la inceput

Eeee, ce? Io am metoda mea! Ce atata adunare inmultire si impartire? Doamne poate oi spune vreo prostie, nu stiu eu am numarat pur si simplu, deci eu ma refer la varsta sarcinii nu a embrionului. Care oricum nu pica pe metoda dr. tau ca al meu scade din varsta sarcinii 2 sapt. si ii rezulta varsta embrionului. Oricum si eu inclin sa cred acelasi lucru: ca este prea devreme sa se vada ceva.

PS Pai asa se calculeaza varsta sarcinii, Shehe. De aia esti in ceata ca se pune ca si cand esti deja insarcinata imediat ce ti-a trecut ciclul. Baga un oki aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1
Cei mai multi medici iau ca reper singura data certa: UM. Asta pentru ca ovulatia a avut loc in 25 numai in teorie si cu siguranta nu se poate sti.

Andreea

Mergi la inceput

Andreea m-am uitat si m-am dumirit in sfirsit cum sta treaba.De linistit tot nu m-am linistit pentru ca atunci ar trebui sa am cel putin 4 saptamani si atunci de ce nu se vede sacul embrionar?
Intrebari...intrebari care nu-mi dau pace si ma macina.
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sheherezada, iti spun si eu ca e prea devreme sa se vada la o eco normala. Cu atat mai mult cu cat ai avut si ovulatia mai tarziu. La mine la 4 sapt. de la u.m. abia se vedaa ceva la eco vaginala. Nu s-a pus problema de eco normala. Nu iti pierde speranta.

Cornelia

Mergi la inceput