Un inceput in Italia (4)
Continuarea de la
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29847
J.
Raspunsuri
Simona_B spune:
Multumesc mult, fetele! Era si opinia mea ca instinctu' ma indeamna si pe mine.
Angela draga, vreau sa schimb pediatrul, dar suntem inca in cautare de casa si cine stie pe unde ne-om muta, deci cred ca se va impune de la sine schimbatul asta. Plus ca va trebui sa ma interesez prima data care este de Doamne-ajuta...
Ma bucur pt tine ca ai scapat de corvoada actelor. Inca un pic ...si sa te bucuri de rezultatul muncii depuse si a nervilor mancati
Rodika, asta vreau sa evit si bineinteles ca nu i-am administrat deloc, nici nu le-am cumparat ca de-aia nu stiu eu cum le cheama exact.
Ciao!
mariaangeli_que spune:
Rodica ,incearca (pt. pofat de mancare )cu fermenti lactici,la copii mei au functionat intotdeauna,se cumpara fara reteta si sa vezi ce mancaciosi devin dupa aceea
Simona,sper sa iti gasesti repede o casuta frumoasa si care sa nu coste mult,oricum in zona voastra sant mult mai ieftine
Simona_B spune:
Da, sunt mai ieftine decat la voi. Speram ca vom gasi sa finalizam odata episodul asta... Tu ai trecut prin asta sau intentionezi? Sunteti careva in aceeasi situatie?
narancea spune:
simona eu as cam fi in aceiasi situatie.
si intr-adevar am incercat o perioada buna cu fermenti lactici, si chiar am observat ceva imbunatatiri la situatia in care ma aflam. inainte de tratament nu ma minca nimic, dar chiar nimic, apoi dupa inceperea acesti tratament cu fermenti, incet incet a inceput sa ma manince, un pic pe colo, un pic pe colo, mai pe dupa urechi, mai intre degete, acu de citeva zile ma maninca si-n fund, deci ceva ceva se misca. nu e vrajeala cu acesti fermenti lactici, sint buni pentru mincare. asa cum le zice si numele fermenti adica produc fermentari, iar lactici inseamna ca necesita lactate, produse din lapte sa le zic asa, si banuiesc ca in italiana s-ar zice late, nu ?
deci si eu pot sa iti recomand acest tratament, de ce nu ? da-i o sansa, nu ai ce pierde.
fiind in aceiasi situatie ca tine, esti binevenita sa ma contactezi pentru sfaturi
mariaangeli_que spune:
Simona eu am cumparat anul trecut casa,acum incercam sa isi cumpere si sotul o casuta,atat ca aceasta vrem sa fie noua si acum cautamceva ce e inca in constructie,speram....
Amedeea spune:
Trimis la - 09/11/2004 : 16:00:39
--------------------------------------------------------------------------------
Buna, fetelor, am vazut ca deja e de ceva timp si Italia pe fir, si eu fac parte din comunitatea romaneasca de pe meleagurile italiene si va salut si va pup pe toate cele care sunteti sau nu sunteti din "cizma".
Amedeea
Teodora D.
O mamica fericita
Romania
101 Mesaje
Trimise - 09/11/2004 : 20:32:03
--------------------------------------------------------------------------------
Bine ai venit Amedeea pe! Ai sa te simti f. bine aici!
Chiar am citit o discutie(mai veche) cum ca sunt cam putine "italience" pe aici.Povesteste-ne despre experienta ta in Italia, ce iti place acolo si ce iti lipseste din Ro , si ce mai crezi tu ca e interesant.
Amedeea
Nou venit
Italy
4 Mesaje
Trimise - 10/11/2004 : 09:32:43
Theodora, iti multumesc pentru primirea calduroasa, ma bucur ca am reusit sa gasesc acest site tare simpatic, serios si amuzant in acelasi timp. Eu sunt de un juma de an in Italia, nu sunt casatorita (inca) dar traiesc impreuna cu al meu iubit...problema e "il solito" dor de casa.In toate felurile am incercat sa ma obisnuiesc cu traiul de pe aici, am si amici ok, dar cand e o posibilitate de scapare acasa, parca ma schimb dintr-o data...zici ca e normal, dar daca omul si-a ales sa traiasca intr-o alta tara trebuie sa ma cu acest dor. pana il inving...doar ca nu stiu cum...esti si tu la fel? sau tu te-ai obisnuit deja?
Astept oricum cu nerabdare sa-,i povestesti si tu! (am vazut ca esti mamica si felicitari pentru asta)
Te pupic
Ame
Amedeea
Nou venit
Italy
4 Mesaje
Trimise - 10/11/2004 : 09:45:37
SCUZE, TI-AM ADAUGAT UN "H" IN NUME...
NU MAI GRESESC
AME
mariaangeli_que spune:
Bine ai venit ,Amedeea,in ce zona a Italiei te afli?
De ce se vade asa de ciudat forumul?
Amedeea spune:
Buna Angela, bine te-am gasit!
Eu sunt din Isola di Fano, provincia Pesaro-Urbino...Le MarcheTu vad ca esti in Lombardia. Ma bucur ca este asa de usor sa te integrezi in marea familie al acestui site, e intr-adevar un locsor interesant...intrebi de ce se vede ciudat, pai pentru ca mi s-a inchis un subiect si am fost atentionata de a ma muta pe subiectul rezervat Italiei. Tu vad esti casatorita si daca am vazut bine, ai si dar ma duc si ma uit la albumul tau!
Acum ma intorc la lucru insa...te si nevedem pe aici!
Ciao
Ame