mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Da chiar nimeni nu mai apare?...

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Mai da ce mai dormiti... si mamici si burtici... Sau doar nu intrati pe aici?...

Pana si clubul insomniacelor a disparut!... Las' ca asta e bine...

Sa nu va ganditi acum ca eu fac parte din club... NUUUUUUUU... Eu mi-am pus ceasul sa sune sa ma trezesc... deci e benevol. Ce as mai dormi si eu ... Da vine el si ziua de luni!.... Uffffffffffff!... ....

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

De la ora 6 pana la 9 si ceva au inceput contractiile la 7-8 minute si s-au stabilizat asa, iar de o juamte de ora au inceput cele la 5 minute. Daca mai continua asa o jumate de ora pelcam spre spital. Deci daca maine dimineata nu apar, inseamna ca ne-au pastrat la spital.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Try, iubita, sa dea Dzeu sa nasti usor, ma gindesc la tine.

felis, mai esti? Iata-ma si pe mine. Sunt treaza de la 4, dar am crezut ca reusesc sa adorm, m-am foit, am mers de 2 ori la toaleta si n-am reusit sa mai adorm. Am niste greturi....aseara nu am reusit sa maninc decit 2 mere mici...Am fost la dr. aseara. David are 3350, dr mi-a spus ca am mult lichid, dar nu a vrut sa-mi verifice dilatatia (daca este), desi i-am spus ca burta mi-e contractata aproape tot timpul ( pt ca asa este si a vazut si ea cind m-a pipait). nu stiu de unde mi se trag greturile astea...din cauza lor (de fapt datorita lor) am scazut 500 gr in greutate. Punct pozitiv...

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Try, macar un pic de teama iti este??? Spune-mi pt ca mie imi este si vreau sa vad daca e ceva normal...

Simona, 39 sapt.

Mergi la inceput

SIMONA mai sunt... tre sa fiu.... Imi pare rau ca nu te simtzi bine... Si eu care tocmai ma bucuram ca burticile dorm bine...

TRY ... acum chiar e GATA... Alexutzu s-a hotara sa vina... Nastere usoara si Alexutz sanatos... Sa ne dai de stire cat mai repede posibil...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Uau!... SIMO eu acum am vazut ce DPN ai tu...
Pai ce faci?

Pozele mele!

Mergi la inceput

Felis, cred ca Try deja ne-a parasit, probabil e in drum spre spital...era cazul, a asteptat destul.
Nu stiu cit mai pot sta in pozitie verticala, am greturile astea....dar va urez o zi buna tuturor si nasteri ceva azi? in afara de Try???

Simona, 39 sapt.

Mergi la inceput

Felis, da sunt in 39 sapt, peste 2 zile intru in 40. BB este mai dezvoltat cu o sapt, de aceea Iosup mi-a pus termen 6 nov, dr mea m-a lasat cu termenul de 13 noiembrie, adica 40 de sapt de la data conceptiei. Eu ca virsta a sarcinii am pastrat-o pe cea reala...adica acum sunt inca in 39 de sapt

Simona, 39 sapt.

Mergi la inceput

SIMONA... pai atunci... iti urez si tie nastere usoara si bb sanatos...
Ai grija la greturi... ... Chiar si in ultimele zile?

Pozele mele!

Mergi la inceput