mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
FELIS spune:
Burtici... Vad ca ati dormit bine... (cu exceptia lui Simo)... Atunci sa aveti o zi buna si cu vesti de bebei![]()
Cred ca am sa dorm si eu vreo 3 ore... Pa
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
gandacelu spune:
am venit si eu... vad ca try s-a pus pe treaba...
mi-a dat niste emotii... auzi, sa musti din canapea!
deja ma vedeam c-o bucata din peretele spitalului in dinti!![]()
io cand am nascut imi aduc aminte ca citisem ca nu stiu ce masti prin care se inhaleaza nu stiu ce gaz usureaza travaliul
ei bine, am avut noroc ca la polizu sa gasesc asa ceva... era un fel de tubulet - acuma chiar ma gandesc daca era cumva conectat la ceva
sau era un tubulet pur si simplu
- cu gaz d-asta pe care mi l-a dat dna dr dupa care... a plecat
dupa o ora cand s-0a intors eu eram cu tubuletul in nas
intr-un mod deja obsesional, ca s-a chinuit sa mi-l ia (imi aduc aminte ca-mi explica: stai, ca nu e nevoie, pune-l aici, etc) dar eu nu si nu! ma inclestasem de tubuletul ala, mama-mama!![]()
domne cred ca suntem tare haioase in momentele alea
![]()
dama spune:
Try, sper sa fi deja la spital si bebe Alex sa fie pe drum daca nu deja nascut. Nastere cat mai usoara...Suntem alaturi de voi. Da-ne de stire,te rog.
Apropos de dormit, in ultimele seri parca dorm mai bine...nu mai sunt insomniaca, dar oricum ma culc dupa 2. Si la 7 sunt in picioare, dar parca ma bate cineva noaptea, ca ma dor toate... M-am hotarat sa incep sa mai ies pe ici pe colo, ca nici statul nu cred ca e o solutie...daca o fi sa nasc pe strada, ata ete ![]()
![]()
Si mie mi-a cam dat frisoane expresia lui Try cu muscatul din canapea. Doamne, eu inca nici nu realizez ce intensitate pot avea contractiile si ce ma enerveaza ca nu sunt sigura ca o sa le rezist eroic (cum am facut-o in cazul altor dureri)
...
38 saptamani
pozitze
olga_stan spune:
neata fetelor! cum va simtiti azi?
gandacelu, m-ai linistit in privinta dimensiunii capului. imi era teama ca voi naste un copil cu capul mare!! dar daca zici ca si tu ai avut fetita in aceeasi situatie si ca totul este ok, m-am linistit. mercic frumos pentru informatie. mi-ai luat o piatra de pe inima.
elena si bumbacel bine ati venit in randul nostru. sa aveti sarcini usoare!
fulguletz, deci sa inteleg ca ma astepti pe mine intai sa nasc?! eu una sper sa stea acolo inca 3 saptamani, sa se coaca bine.
onitza, de unde cumpar eu obiectele acelea pentru mameloane?. eu am acea problema cu ele, adica se baga in interior.
try, nastere usoara si bebe sanatos, frumos si destept - ca tine!!!
olga
monica-elizabet spune:
buna dimineata burtici, mamici si bbei mici,
mai dar vad ca ati avut activitate azi noapte...nu gluma, eu sincera sa fiu am dormit bustean si pana la ora 8 ceea ce a fost o raritate in ultmul timp.
URAAA!!! TRY...sa inteleg ca ai plecat deja la spital? sa dea Dumnezeu sa fie totul bine sa ai parte de o nastere usoara si bb Alexutz sa fie sanatos.
Felis...mai ai putin de tot si scapi, esti o mamica(burtica) eroina, eu nu as fi rezistat nici psihic nici fizic la asa ceva acum in ultimele saptamani.spor la invatat si bafta la examen!
eu azi vreau sa merg sa caut un costumas gros din fas pentru bebelina acolo erau unele ff haioase, la picioruse in loc de pantalon aveau ca un saculetz ca sa nu te mai chinuiesti sa-i bagi picioarele pe fiecare"crac" de pantalon hi hi. pe aici ati vazut asa ceva? daca da...unde? pliiizzzz...sa nu ma duc aiurea peste tot ca ma misc ca o ratza.
deocamdata nu s-a trezit alex al meu astept sa papam si poate-l tarai si pe el si pe mama dupa mine prin oras ca nu am nici un chef sa merg singura.
va pupici dulce si mai vorbim
monica
try spune:
Ne-am intors. Trebuie sa mai asteptam acasa. Contractiile erau dese, insa eu nu m-am dilatat deloc. Colul meu e inca inchis dupa 23 de ore de contractii.
Iar acum sincer am contractii destul de dureroase. Mi-au zis sa revin cand contractiile eventual devin mai dese (3-4 minute) si cand devin asa dureroase incat trebuie sa ma opresc din mers si sa nu mai pot vorbi de durere. Eu deja am genul asta de durere, insa colul meu e de o incapatanare fantastica.
Sper doar sa nu ajung iarasi sa ma lase durerile ca iar lungim treaba cu inca o zi.
Daca durerile continua sa fie la fel de mari ma duc inapoi si indiferent de ce dilatatie am o sa le cer sa-mi faca ceva caci nu o sa pot rezista atat timp. Deja asta e a doua noapte pe care nu o dorm, iar cand va fi nevoie de mine nu o sa mai pot coopera sub nici o forma de oboseala. De dormit nu poate fi vorba cu contractiile astea asa dureroase.
Prost e ca dupa ce am venit de la spital s-au mai rarit si contractiile (8-9 min.), dar parca sunt toate foarte dureroase si lungi, ma tin mai mult de 1-1,5 min. fiecare.
Cat am stat la spital mi-au facut o monitorizare timp de aproape o ora, dar asta e doar ca sa ne asiguram ca bebe e bine si reactioneaza bine. El e pozitionat saracutul cum trebuie, e coborat cat trebuie, insa mie nu mi se deface colul sub nici o forma. De ce mi-a fost mai teama nu am scapat, asa ca ai aflat Simona si care e teama mea cea mai mare: un travaliu dureros la care dilatatia nu avanseaza. Plus ca dupa ce incepe dilatatia, dureaza in medie cam o ora pentru fiecare centimetru (asta la prima nastere, fetele la a doua au mai mult noroc).
Ma duc din nou in pat sa incerc sa dorm, desi cand stau intinsa durerile parca sunt si mai rele.
in a 41-a sapt., DNP 31 oct.
Otiliav spune:
Try, nastere usoara si bebelus sanatos, frumos si mancacios. Eu am auzit de niste ovule care ajuta la dilatarea colului. Ti-au dat asa ceva?
Otilia, DPN 9 Decembrie
fulguletz spune:
neata fetelor!
deci azi tinem pumnii pentru try!
try, dar nu iti pot face o injectie de dilatare mai rapida a colului?
cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze
Otiliav spune:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o recomandare de pediatru? Eu stau in Pantelimon vizavi de Cora, ne-am mutat de 1 an dar nu cunosc nici un doctor din zona, cu atat mai putin un pediatru.
Multumesc anticipat si nu ma supar daca voi avea de unde alege!
Otilia, DPN 9 Decembrie
Mona_B spune:
quote:Merci Fulguletz, asa am vazut si eu pe lista,Außengarnitur, Autositz,Mützchen,Socken, in plus chiloteii astia Windelhöschen, da m-am prins ce sunt, se folosesc daca te legi la cap cu scutece lavabile, se pare ca se mai poarta pe-aici
Originally posted by fulguletz
Mona, deci noua ne-a zis sa aducem doar hainutzele necesare pentru scoaterea lui din spital si numic altceva. Toate le primim de la maternitate , cat timp stam acolo, cum ai zis si tu de fapt..
Sincera sa fiu , de Windelhöschen eu n-am auzit pana acum..cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze