mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
Gioni spune:
Buna dimineta burtici si mamici si bbei!
Felicitari mamicilor care au nascut pana acum!
Eu am lipsit cam mult de pe forum deoarece nu aveam acces decat de la serviciu si cum in august am intrat in concediu de odihna si apoi in prenatal....am mai trecut eu pe la serviciu dar mai mult am citit ce s-a scris....
Acum am acces de acasa asa ca o sa pot intra cand vreau.
Medicul meu mi-a calulat DNP pe 7-8 noiembrie. Cel din lista era calculat de Iosup cand am fost la ecografia morfologica.
Ieri trebuia sa ma internez ca asa mi-a zis la penultimul control, ca pe 4 sa ma duc cu bagajelul. Dar dupa control a constatat ca Alex nu da nici un semn ca ar vrea sa vina. Mai rau este ca nu a coborat cu capul in pelvis. Dupa ce acum o luna medicul (eu sunt la Giulesti la dr Puia) mi-a recomandat nasterea normala cu epidurala, ieri mi-a spus ca daca pana luni nu se intampla nimic luni sa merg la prima ora si nemancata...ca o sa-mi faca cezariana. Asa ca acum astept. Eu ma simt din ce in ce mai bine.
Ma gandeam ca o sti el ceva de nu vrea inca sa vina...pe 7 nov. e ziua sotului...poate cine vrea sa-i faca o surpriza!!
Si eu de cateva zile am o scurgere mai abundenta dar atat deocamdata.
Fetele care sunt pe cale sa nasca va tin pumnii. Din cate am vazut Try este urmatoarea. Try sa ai o nastere usoara!!!

Gioni
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Ne-am intors. Trebuie sa mai asteptam acasa. Contractiile erau dese, insa eu nu m-am dilatat deloc. Colul meu e inca inchis dupa 23 de ore de contractii.
Iar acum sincer am contractii destul de dureroase. Mi-au zis sa revin cand contractiile eventual devin mai dese (3-4 minute) si cand devin asa dureroase incat trebuie sa ma opresc din mers si sa nu mai pot vorbi de durere. Eu deja am genul asta de durere, insa colul meu e de o incapatanare fantastica.
Sper doar sa nu ajung iarasi sa ma lase durerile ca iar lungim treaba cu inca o zi.
Daca durerile continua sa fie la fel de mari ma duc inapoi si indiferent de ce dilatatie am o sa le cer sa-mi faca ceva caci nu o sa pot rezista atat timp. Deja asta e a doua noapte pe care nu o dorm, iar cand va fi nevoie de mine nu o sa mai pot coopera sub nici o forma de oboseala. De dormit nu poate fi vorba cu contractiile astea asa dureroase.
Prost e ca dupa ce am venit de la spital s-au mai rarit si contractiile (8-9 min.), dar parca sunt toate foarte dureroase si lungi, ma tin mai mult de 1-1,5 min. fiecare.
Cat am stat la spital mi-au facut o monitorizare timp de aproape o ora, dar asta e doar ca sa ne asiguram ca bebe e bine si reactioneaza bine. El e pozitionat saracutul cum trebuie, e coborat cat trebuie, insa mie nu mi se deface colul sub nici o forma. De ce mi-a fost mai teama nu am scapat, asa ca ai aflat Simona si care e teama mea cea mai mare: un travaliu dureros la care dilatatia nu avanseaza. Plus ca dupa ce incepe dilatatia, dureaza in medie cam o ora pentru fiecare centimetru (asta la prima nastere, fetele la a doua au mai mult noroc).
Ma duc din nou in pat sa incerc sa dorm, desi cand stau intinsa durerile parca sunt si mai rele.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"in a 41-a sapt., DNP 31 oct.
iubita, daca te ajuta cu ceva:
si eu la ileana am patit la fel: colul era beton armat, aveam contractii enorme (val maxima) DAR nu le simteam... ei bine, in momentul in care mi-au rupt apa (din greseala! dar eram in sapt 41!) colul imediat s-a deschis si dilatat!
imediat am inceput sa si simt minune de contractii!
nasol, doar nu trebuie sa treci prin aceeasi chestie ca bits!
spune-le sa-ti rupa apa!

multa bafta! noi suntem aici, cu tine!

mai bine sa rupa apa decat sa ajungi la cezariana!...
Miche spune:
Fetelor , tocmai am venit de la control!!!!
Cele care sunteti pe lista inaintea mea:: Va rog , respectati-va termenele si nasteti, ca se pare ca v-o iau inainte!
Doctorita mi-a zis ca bebele e foarte jos , ca impinge cu capul la "iesire" si ca se poate intampla oricand!
Gandacico , tu ce faci? Se pare ca eu sapt viitoare (la sf sper )nasc! Eu vreau sa te astept , dar caposul asta mic...da cu capul!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
andreap spune:
Buna dimineata fetelor!Am venit pana la servici sa iau ceva lucruri care le uitasem si profit sa scriu cateva randuri.Cred ca ati aflat deja ca duminica nasc;sambata seara trebuie sa iau ulei de ricin(sa golesc burtoiul)la 10 ma asteapta la spital.Deja azi-noapte n-am dormit de emotii si cred ca pana nasc nu mai dorm.M-am hotarat pe nastere normala cu epidurala, desi mi-a zis ca fata e cam mare.Pana la urma, vedem,cum o fi norocul.
Try, nastere usoara!
Noroc cu Monica, ma tine si pe mine la curent.Multumesc, esti o dulce!Poate ne mai auzim la telefon
Olga, si tie multumesc de telefon.O sa iesim cu printesele la plimbare la Pitesti!
O sa va sun duminica sau luni dupa ce nasc.Sa-mi tineti pumnii!
Va pup si sanatate!
Andreea
39 saptamani+BBlina puturoasa
elean75 spune:
Buna ziua Buna ziua, am revenit si eu pe forum - eu intru de la servici caci acasa este acaparat calculatorul!
Draga Try iti doresc o nastere usoara si poate reusesti sa te odihnesti un pic. Si imi plac doctorii astia care ti-au zis sa revii cand nu o sa mai poti vorbi de durere
, e bine! nu?! cand te incurajeaza cineva...
Gandacelule multumiri pentru trecerea pe lista - intr-adevar Maria o sa o cheme pe fetita noastra dar noi o alintam Mariutza!
Am observat ca aproape toate aveti probleme cu somnul si ma cam speriati, eu inca dorm ca o purcica, 10 ore pe noapte - in cursul saptamanii, ca in week-end pot dormi toata ziua, si nici nu ma scol cand imi forfoteste Maria prin burta. Daca chiar aveti probleme cu somnicul - am inteles ca ai voie sa iei Romergan - ca nu ii face rau lu' bebe, dar intrebati si doctorul!
Si mi-e frica, nu cumva, prin simpatie sa imi pierd si eu somnul!!
Am vazut Felis ca te vaitai de lift. Si eu ama avut aceeasi distractie vreo 3 saptamani - eu stau la 8, deoarece curelele de la lift sau nu stiu ce prostii erau foarte vechi, si era un afis pe usa liftului, la parter ca ar fi bine sa nu mergem cu liftul ca se poate prabusi intre etaje... asa ca ... trei saptamani m-am distrat urcand si coborand cele 8 etaje; a fost foarte frumos si plin de satisfactii!!!
elena
elean75 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna dimineata fetelor!Am venit pana la servici sa iau ceva lucruri care le uitasem si profit sa scriu cateva randuri.Cred ca ati aflat deja ca duminica nasc;sambata seara trebuie sa iau ulei de ricin(sa golesc burtoiul)la 10 ma asteapta la spital.Deja azi-noapte n-am dormit de emotii si cred ca pana nasc nu mai dorm.M-am hotarat pe nastere normala cu epidurala, desi mi-a zis ca fata e cam mare.Pana la urma, vedem,cum o fi norocul.
Try, nastere usoara!
Noroc cu Monica, ma tine si pe mine la curent.Multumesc, esti o dulce!Poate ne mai auzim la telefon
Olga, si tie multumesc de telefon.O sa iesim cu printesele la plimbare la Pitesti!
O sa va sun duminica sau luni dupa ce nasc.Sa-mi tineti pumnii!
Va pup si sanatate!
Andreea39 saptamani+BBlina puturoasa
Draga Andreea, nastere usoara, si fa bine sa dormi, ca o sa cam ai nevoie de toate fortele pentru nastere!
elena
camys_2000 spune:
Draga Try, sunt alaturi de tine si iti doresc o nastere cat mai grabnica, sa nu mai suferi atat. Te pup !
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
dama spune:
Andreea, nastere usoara si rapida (daca s-o putea)si sa ai parte de un bebe sanatos, cuminte si mancacios.
Try, din cate vad la tine, tot mai tare ma tem pt mine, caci si mie imi pare ca o sa am un col incapatanat. Daca nici dopul ne vrea sa-l scuipe, iti dai seama ce o sa mai am de patimit. Chiar nu exista nimic pt deschiderea (inmu-ierea) colului? Ce asteapta si medicii astia atata? Natural natural dar nici chiar asa...
Iti tinem pumnii, sa se termine totul cu bine si cat mai repede.
38 saptamani
pozitze
gandacelu spune:
fetele, la mine vesti proaste de tot!

sunt panicata pana in gat, sunt blocata efectiv... nu va pot povesti de ce, cred ca am o problema nasoala (inca n-am ajuns la medic, dar mi-am luat inima-n dinti si-am sunat-o, oricum luni eram programata la control)
sunt asa panicata ca ma ia cu ameteli
scuze de mesajul asta tampit, dar imi vine sa vorbesc cu cineva si n-am cu cine
ce e cu uleiul de ricin, spuneti-mi si mie, va rog, ca eu nu stiu, la polizu se facea clisma dar la municipal nu si as vrea sa nu patesc fro rusine p-acolo
asadar: de unde se ia, cu cat timp inainte se consuma, in cat timp are efect?!
merci fain!
nu va alarmati, s-ar putea totusi sa ma fi panicat degeaba, desi mai mult ca sigur nu!
sunt bine, nu nasc, alta e problema!
miche, ma bucur pt tine!
Miche spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, la mine vesti proaste de tot!
sunt panicata pana in gat, sunt blocata efectiv... nu va pot povesti de ce, cred ca am o problema nasoala (inca n-am ajuns la medic, dar mi-am luat inima-n dinti si-am sunat-o, oricum luni eram programata la control)
sunt asa panicata ca ma ia cu ameteli
scuze de mesajul asta tampit, dar imi vine sa vorbesc cu cineva si n-am cu cine
ce e cu uleiul de ricin, spuneti-mi si mie, va rog, ca eu nu stiu, la polizu se facea clisma dar la municipal nu si as vrea sa nu patesc fro rusine p-acolo
asadar: de unde se ia, cu cat timp inainte se consuma, in cat timp are efect?!
merci fain!
nu va alarmati, s-ar putea totusi sa ma fi panicat degeaba, desi mai mult ca sigur nu!
sunt bine, nu nasc, alta e problema!
miche, ma bucur pt tine!
n-am inteles...dar sper ca nu e asa grav

te sun?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100