mamici de noiembrie decembrie 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Laura, la mine contractiile dureroase au tinut aprope 12 ore, destul de mult as zice, dar pentru ca ele nu evoluau in directia in care trebuia, mi-am dat seama ca-i o alarma falsa. Asteptam diseara sa vedem daca se repeta treaba.
Initial am crezut ca gata, asta e, pentru ca eu nu am avut contractii dureroase deloc in sarcina si am tins sa cred ca atunci cand vor veni, va veni si bebe cu ele automat. Uite ca nu a fost sa fie.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

...da, intr-adevar la mine nu au tinut asa de mult dar le am in fiecare seara (spre dimineata) de cand am pierdut dopul, inainte nu am avut nici eu probleme cu durerile.
..cred ca mai bine ar fi daca ni s-ar rupe membranele sa stim o treaba, atunci clar vom naste in scurt timp :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dama, imi pare rau ca azi te-a durut burtica...Da cum adica sa te ia prin surprindere? ca doar esti in sapt. 38..de acum inainte e normal , poate sa fie oricand...

Laura, am vazut ca si pe aici se dau medicamente homeopatice pentru usurarea travaliului.

A!si mai e moda acupunturii...toata gravidele merg la acupunctura (parca sunt 4 sedinte) si se pare ca e o metoda folosita cu succes pentru usurarea si scurtatea travaluilui. Eu nu vreau sa ma programez pentru ca am oroare de ace...brr...

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

fulguletz, este mult mai simplu cu remediul homeopat decat acele acelea oribile si cu siguranta rau nu-ti fac ca sunt naturale..eu sunt f multumita de aceste tratamente mai ramane de vazut daca ma ajuta si in usurarea travaliului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna seara,burtici!
In sfarsit mai apuc sa scriu si eu dupa atatea zile,desi va citesc regulat,nu pierd nimic.Insa cand vreau sa scriu si eu,ba intervine ceva,ba sunt obosita,ba ma doare spatele de la scaun si uite asa trec zilele.
Bun venit noilor burtici si sa aveti sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi!
Felicitari mamicilor si bebicilor de nov-dec!!!
Si eu astept cu nerabdare sa-mi vad ingerasul,dar stiu ca mai are de stat acolo vreo 3-4 sapt., asa ca ma multumesc pregatindu-ma sufleteste si material (hainute,pampers,creme,jucarii etc) pt venirea lui pe lume.
Astazi am fost la doctor la control,pt prima data la maternitatea Bucur,pt ca este de garda.Fetelor,m-am ingrozit de cum arata maternitatea.Dar am un mare noroc..MATERNITATEA BUCUR A INTRAT IN RENOVARE !!!
Din pacate nu mai pot naste cu medicul meu...m-a recomandat unui medic de la MUNICIPAL, dr. PAUL ALEXANDRESCU. A auzit cineva de el? Ca sunt complet derutata acum,va dati seama.
Bebe s-a mai intors un pic cu caputul spre jos,deci e de bine,poate scap de cezariana. Pe 15 nov. merg la control la Municipal si atunci imi va spune sigur dr. daca s-a intors sau nu si daca nasc normal sau cezariana. Cum o vrea Dumnezeu, bebe sa fie sanatos!
In rest,eu sunt f. bine,bebe la fel,este de nota 10(zece) cum spune doctorul meu.
Va pup si sper ca maine sa pun poze cu mine :)

Claudia 36 sapt
DPN 4 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fulguletz, tu ce pui in bagajul de spital pt.bebe, ca eu am primit de la clinica o lisa cu cele necesare, si apar acolo Windelhöschen, eu stiam ca nu-i nevoie sa aduci scutece la spital, se primesc acolo pe durata sederii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Mona, deci noua ne-a zis sa aducem doar hainutzele necesare pentru scoaterea lui din spital si numic altceva. Toate le primim de la maternitate , cat timp stam acolo, cum ai zis si tu de fapt..
Sincera sa fiu , de Windelhöschen eu n-am auzit pana acum..

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pe noi ne-au apucat iar contractiile dupa 4 ore de pauza. Acum e 6 seara si de 4 ore avem iarasi contractii insa nu-s mai regualte ca primele. Sunt in schimb mai dureroase si parca mai scurte.
Am avut cateva de am zis ca musc din canapea.

Speram sa nu ne tina intr-un travaliu fals cateva zile ca ne epuizeaza de tot si cand e sa vina momentul sa nu mai avem putere.
Sper ca pana maine sa ajungem totusi la spital si sa ne pastreze aia acolo.

in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Try, am mai auzit de travali fals care a tinut o saptamana si apoi femeia saraca a nascut in fata clinicii in plina iarna. Dar stai linistita ca nu cred sa fie cazul la tine. Dea domnul sa nasti cat mai repede si mai usor.
Eu ma tot gandesc la tine si nu stiu ce presimtire am ca mie mi se va intampla exact ca tie...sper totusi sa gresesc. Astazi am avut si eu cateva contractii mai dureroase (decat deobicei, desi, clar, de sarcina). M-a cam durut burtica si aveam o stare aiurea...nu-mi gaseam locul nici in pat, nici langa, nicaieri... Iar dopul ala nici nu vrea sa se arate inca...Ai idee poate sa fie si altfel decat sub forma de "gelatina", ca eu in ultima vreme am niste scurgeri mai abundente (m-am saturat deja de ele) si am zis ca s-o scurge cumva treptat. Nici nu stiu, ca desi am totul pregatit, parca zic sa mai stea bebe 1-2 saptamani, dar nu mai mult...

38 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu sunt aici!!!!!!!!!!.......

TRY... cum te mai simtzi?... Vin sau nu contractiile adevarate?

Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput